Sreda 22. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Subota 25.05.2013.
01:30
Fonet A
Ako smo mi Tačijevi Srbi, onda su i oni koji sa njim (Hašimom Tačijem) razgovaraju u Briselu isti takvi Srbi, izjavio je ministar za zajednice i povratak u Vladi Kosova Dalibor Jevtić reagujući na izjavu premijera Srbije Ivice Dačića.
Subota 25.05.2013.01:34
"Ako smo mi Tačijevi Srbi, onda su i oni koji sa njim (Hašimom Tačijem) razgovaraju u Briselu isti takvi Srbi..." Pa, da... Upravo :)
Subota 25.05.2013.02:01
Uzasno neugodna situacija! Ovo je samo uvod u pakao. Dacic je ushao u jako slozen i po mnogo cemu delikatan projekat, koji je iznad mogucnosti ozbiljnog velikog tima i pravih poznavaoca diplomatije a ne tipova kao sto su on i Vucic! Njihova diplomatija se mjeri hodanjem po liniji lakseg otpora, seosko lukavstvo, udvaranje dzelatima srpskim i izdaja a to nije dovoljno da zastite ni svoje dvoriste a ne drzavne, nacionalne interese!
Subota 25.05.2013.01:35
Изјаве западних слугана Дачића,Николића и Вучића су увредљиве и понижавајуће за све Србе.Најбоље би било стрпати их у затвор.
Subota 25.05.2013.09:00
Косовска застава развијена у центру Београда. Pogledajte na : http://www.zeri.info/artikulli/6110/shpaloset-flamuri-i-kosoves-ne-qender-te-beogradit A ova deca mora da su Dacicevi sqipci???
Subota 25.05.2013.03:39
ko je sada veci izdajnik ? vi koji ucestvujete u tacijevoj vladi ili ovi sto sa teroristom pregovaraju ? a ne tako daleko u proslost dobro znamo kako su etiketirani ljudi koji su pod pritiskom hitlera uradili ono sto su uradili.. pitanje za sve nas: ako smo one srbe koji su saradjivali sa okupatorima, proglasili izdajnicima, ocrnili i ubili drazu, i pobili nashe ljude koji su verovali da rade najbolje za srbiju ,kako onda nazvati ove koji vladaju 14 godina i kako ih tretirati kao "spasioce" srbije ili kao "izdajnike" kao pre 70 gidona ? (birajte sami gde cete zadrzati ili obrisate navodnike na one predhodne reci ...)
Subota 25.05.2013.07:06
Smesna grupa politickih srba koji sebe nazivaju zastitnicima srba sa Kosova, koji su do nista drugo no medjunarodna prevara po diktaturi Tacija i uz sramnu podrsku Srbije. Niti oni mogu da zastite srbe, niti srbi mogu da veruju njima iz SLS partije. Tipican primer buduceg srbina sa kosova proizaslog iz siptarske laboratrije po ukusu zapada a na stetu dugorocnim srpskim interesima.
Subota 25.05.2013.07:37
SRBI ZDRAVOG RAZUMA, NE PODRŽAVAJU BRISELSKI SPORAZUM I AKO NAS TERAJU NA SAMOUBISTVO MI IM NEĆEMO DATI TU SAGLASNOST!
Subota 25.05.2013.09:12
A ovde moze se naci sta je nasa politicka elita potpisivala u Briselu. Sqipci su posteniji sa izjavama o Srbima nego nasi dacicci, vuciccii. i tdd. http://www.koha.net/?page=1,13,146789
Subota 25.05.2013.10:12
Oni su na lukavi i pokvareni nacin dosli do necega sto mi mozemo da sanjamo. Zato sada mogu da gvore cinicno istinu, oni nemaju razloga da kriju. Smesni Dacic, Vucic i Toma do guse su u lazima, prosto ne znaju kako i dokle vise da lazu.To je toliko nisko sta i kako su uradili, da ce ih to i posle smrti pratiti. Zelim im da isto zavrse ´tako nisko i bedno, kako danas rade.
Subota 25.05.2013.10:41
Bili su radikali, za svo to vreme parazitirali. Pa su tehnologiju o usavrsavanju parazita, usavrsili. Govorili napacenom narodu, sto je narod voleo da slusa i cuje,po principu"ne lipci magare, do zelene trave". Pa su stranku promenili, sa vec unapred usavrsenom tehnologijom. I krenuli ponovo sa istom pricom. Nama Srbima nema spasa ako se ne opametimo, a to nam je tesko, jer svi volimo da pametujemo. Ponos nam ne dozvoljava da slusamo i izvlacimo pouke. Jedino mi na svetu slusamo tudjina a i samo dok kamdziju drzi. Svoje odbacujemo a volimo tudje da negujemo. Sve sto je tudje przo prodje pa se i svoje zaboravi. (svaka je bolest izleciva samo ako se uspostavi ispravna dijagnoaza)
Subota 25.05.2013.10:47
Dijagnoza za nas je: imamo pseudo skolstvo, pa time i pseudo opismenjen narod, takav je narod bolestan, a i nemamo zdravstvo jer su nam i vecina lekara pseudo lekari ili vracare. Pa nemamo zdrav telo a i ni zdrav DUH. A kao takvi smo podlozni poprimanju svega sto mislimo da moze da nas izleci?? Nece nas izleciti. Jer sva belosvetska banditija, je uvidela kakvi smo, pa su krenuli da nas, uz nas pristanak na dobrovoljnoj osnoci oberu ko kajmak sa mleka. I ma kraju, kao zavrsna dijagnoza je: POKUSAVAJU DA U NAMA IMPLEMENTIRAJU STOKOLMSKI SINDROM. TO ZNACI DA SE MI KAO ZRTVE SOLIDARISEMO SA ZLOCINCIMA. AKO TO DOZVOLIMO ONDA CEMO KAO NAROD DA NESTANEMO.
Subota 25.05.2013.11:01
nA zEMLJI OPSTAJU, PSI, macke, insekti, i sve ostale zivotinje. Mi kao drustveno politicki sistem, kako neko rece, ako se ne ukrcamo u brod(koji brod, a bilo je i vozova, gde su vozovi), gotovi smo?? Svaki sistem, pa i drustveno politicki, ako sam nije u stanju da obezbedi svoje funkcionisanje, na stetu naroda cak, treba da ne postoji. Sto znaci, NARODE SRPSKI- USE I U SVOJE KLJUSE. sVE DRUGO NAS VODI OTIMACINI OD STRANE STRANIH DUSEBRIZNIKA. kOJIMA SE JA NEIZMERNO ZAHVALJUEM I ODBIJAM SVAKU NJIHOVU POMOC. PO PRINCIPU, NE VERUJEM LATINU CAK I DAROVE KADA MI PRINOSI.
Subota 25.05.2013.21:02
Svakog Srbina koji pregovara sa okupatorom, izdaje i ulazi u vladu siptarskom crkva da anatemise!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)