Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Subota 18.05.2013.
01:11
Đ. Barović - Vesti A
Balističar, Zorica Subotić, veštak odbrane Radovana Karadžića, tvrdi da na pijaci Markale u Sarajevu, ni 1994. ni 1995. godine, nisu eksplodirale minobacačke granate, već da su u pitanju najverovatnije daljinski aktivirane bombe. Ona je do ovog zaključka došla analizirajući sve prikupljene dokaze, ali i mišljenja eksperata haškog tužilaštva koje tvrdi da su obe granate ispaljene sa položaja bosanskih Srba zbog čega su i sastavni deo optužnice i Radovanu Karadžiću, ali i Ratku Mladiću.
Subota 18.05.2013.04:00
Pa dosta je gledati sta se radi po Iraku, Egiptu, Libiji itd. a, tamo Srba nema. Svi znaju da to nisu Srbi uradili. Medjutim, da bi se Jugoslavija raparcala, trebalo je za sve zlocine optuziti Srbe koji su joj bili najprivrzeniji. Mnogi kazu; istorija ce to sve dokazati, a, ne misle da li je ikoga briga za istoriju.U ostalom, ovo sto se sada pise je vec istorija.
Petak 24.05.2013.12:25
Jos malo cemo verovati da je Adolf Hitler bio andjeo. On nije ubio milione ljude u gasnim komorama. Jevreji su sigurno ubili sami sebe. Zlikovci su zlikovci i oni moraju placati za svoje grehove. Nije vazno da li su oni Nemci, Srbi, Cigani ili drugi.
Subota 18.05.2013.11:23
Ти да имаш појма о артиљерији,не би тако говорио! И када су гинули они стручњаци који су стајали иза "зоља" и "оса" (да боље виде убиства Срба!?),представљени су као "жртве ћетника са брда"!?Е мој "стручњак",окани се коментарисања онога у шта се не разумеш!
Subota 18.05.2013.09:08
Radi eksplozije na Markalama, Srbija je dobila sankcije, koje su trajale 9 godina ! Vec onda na vanjskim granicama Srbije su bili njemački kontrolori da ni aspirin ne može da udje ! Ne znam tačan broj ljudi koji je preminuo zbog manjka ljekova u Srbiji, ali je ogroman, što se može okarakterizirati kao genocid nad jednim narodom ! Muslimani su konstantno sve radili da bi uvukli zapad u rat proziv Srba, što su na kraju i uspjeli ! Poslije ovakvih temeljnih dokaza, Srbija bi trebala tražiti odštetu, ali možda zbog datuma joj se baš ne da !
Subota 18.05.2013.09:33
Daj Bože samo da se još i ne nađe neki novi "pokajnik" pa "ne prizna" da je ovo ipak naše delo ?? Il' da lopata ne dobije novi napad izvinjavanja, pa mu se i ovo "omakne" kao "genocid" i "bosanci"... ? svašta je moguće sa plitkim umovima, moj Bratski ...
Subota 18.05.2013.09:42
Pašće i ta laž, kao što će pasti i mnoge druge laži o Srbima... Samo treba izdržati...
Subota 18.05.2013.11:14
Изјаве високих официра УН (није сигурно ко је испалио гранату а оптужени Срби!?) уз реално сагледавање чињеница о томе,коме је одговарало масовно убиство цивила на муслиманској страни,је сасвим довољно за одбацивање оптужбе за,очито,исцениране злочине с циљем оцрњивања српске војске и руководства! Већина нас, учесника одбрамбено-ослободилачког рата,врло добро зна на шта су све били спремни мунђоси и њихови "спонзори",само да нас увуку у рат са НАТО пактом!Заклела се земља рају...
Subota 18.05.2013.17:52
eh marakale ko marakale ko stvarno poveruje u ove lazi je stvarno lud muslimani su se tokom rata bavili svojim prljavim igrama kako bi privukli paznju evropske unije i unprofora navlacili su vodu na svoju branu ali mi koji smo odozdo i koji smo bili u bosni tokom rata znamo istinu i o marakalama i srebrenici to je sve laz nikakvog genocida nad muslimanima nije bilo u srebrenici sa srpske strane i marakalama doklena vise mlatiti praznu slamu srebrenicu je izmislio alija izetbegovic i bil klinton takodje i marakale srebrenica je bila pod zasticenom zonom unprofora te lazi nepale kod nas koji znamo istinu hoce da sakriju svoje krvave tragove ako cemo bas tako da vidimo razliku gde je nestal

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)