Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Ponedeljak 13.05.2013.
00:02
Beta A
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Kosovskoj Mitrovici, na kraju sednice četiri srpske opštine na severu Kosova, da je briselski sporazum najbolji i najpametniji način da se spreči stvaranje "velike Albanije".
Ponedeljak 13.05.2013.00:13
Lazes, veleizdajnice, lazes i stalno lazes! Jos od kako si 2008. razbio stranku kojoj si se na krst u crkvi i nad svetim pismom zakleo! Pogazio si to i slagao ljude koje si predvodio. I na izborima si masno lagao narod. Onda si pogazio i Ustav Srbije nad kojim si se zakleo da ces cuvati, braniti i odbraniti ustavnu celovitost svoje Otadzbine! Lagao si da ce ti rec naroda sa Kosmeta biti putokaz u politici prema njima. Lagao si da ces, ako te stave pred izbor "EU ili Kosovo", odabrati ovo drugo, makar odustao od glupih evrointegracija. Lagao si tada, lazes i sada! Zali Boze nesrecne sirotinje raje i naivnog naroda koji se toliko uzdao u tebe pa te izglasao da im zarijes izdajnicki noz u ledja
Ponedeljak 13.05.2013.00:51
како го оног момента када влади истекне рок употребе , њега , николића и снс партију нећемо видети више ...ѕа максимално 3 године ... оволико лажи и оволико преваре , богами нисам видео и чуо чак и од досоваца. деси ли се да избори буду регуларни одоше они ...а веома добро знамо , шта ради запад ради са пикавцима..
Ponedeljak 13.05.2013.01:27
...prekrsaj za nepostivati ustav srbije, mislim da je velka kazna, ali u srbiju nepostoju zakon ili sud da se krvcima sudi,pa sa srbiju rade sta im na cef padne.
Ponedeljak 13.05.2013.00:14
Posle pretnji iz Beograda,sada se uputio i na Kosovo i sada opet pretnje.Naime je saznao da je NEKO rekao,da NEKI pokusavaju,(komentar na RTS-u),kako to da razume danasnji normalni gradjanin Srbije?IZDAJA,IZDAJA i nista drugo.USTANAK je SPAS protiv ovakvih.SRBIJO VOSTANI!!!
Ponedeljak 13.05.2013.00:21
Potpisali ugovor a danas nam objasnjavljaju da mnoge stvari nisu razjasnjene ,pa pizda vam materina :"STA STE ONDA potpisivali,da bi danas Narodu govorili da te stvari nisu u detaljima razjasnjene?IZDAJA,IZDAJA,usrali ste motku kao niko do sada u SRBSKOJ istoriji.Pistoljski metak niste vredni.
Ponedeljak 13.05.2013.00:59
On kaze:Sporazum sprecava veliku albaniju,a nezna da nam kaze da radi toga raste Bgdski-pasaluk.Rusenje ovakve vlasti je bolje resnje nego zaludjivanje na Srbski nacin.Ko razume shvatice.!!!
Ponedeljak 13.05.2013.01:08
"SPORAZUM SPRECAVA VELIKU ALBANIJU" ...Bize, boze sta sve *icka rodi, da ulozimo vekonu kolevku vere i kilture,samo da sprecimo da se Albanija ne naseli na KiM. ...Eu datum ili ne, srbju ste stavili na dobos, u Eu ce srbija udje ali sa Bg pasaluk,izmedju to vreme, srbski maldi svet ce se seli pa bilo gde, jer(hlala vama politicarima) srbija nema alternativu.
Ponedeljak 13.05.2013.09:00
Dobro jutro svima iz Evrope(Francuska za mene!) Nemogu da verujem da toliko neznalica i samoubica ostavlja komentare ovde!!!! Vi se ponasate kao nebeski Srbi(pitam se da li ste Srbi????) Ja sam Srbin i volim moju Srbiju... Da li vi volite Srbiju??? Ja mislim da ne!!!citajuci vase glupe i debilske komentare... Verujem da ni jedan od vas nije nikad stavio nogu na KIM..!!! Gospodo postuj te Vlast koju je vecina Srba izabrala!!! Gospodo postuj te svaki zakon sto je vecina poslanika u skupstinu Srbije izglasala... Gospodo postuj te Drzavu Srbiju...ako ste Srbi sto ne verujem!!! Gospodo a ko vam se nesvidja vlast i ljudi koji vode Srbiju...za 3 godina smenite je na izborima....a ko ste Srbi...!!!
Ponedeljak 13.05.2013.10:13
"Verujem da ni jedan od vas nije nikad stavio nogu na KIM.." Веома су ти погрешна уверења, узгред буди речено нама је догорело до ноката. "Gospodo postuj te Drzavu Srbiju..." Управо то и радимо, а може бити да не знају баш сви право значење те речи ?!?
Ponedeljak 13.05.2013.10:12
"Dan nakon mitinga, desnica se teška srca suočava s istinom. Pozadinci, statisti, ne kriju na forumima zaprepašćenje malim brojem okupljenih, javnom osudom izrečenog s bine, ograđivanjem na ekstremni nacionalizam nimalo gadljivog patrijarha SPC Irineja. Dodatni nespokoj unose za sada malobrojni glasovi samih kosovskih Srba, koji se javljaju s pitanjima o tome šta su stvarni interesi predsednika severnih opština, spremnih da uđu u rat s Beogradom i Srbijom.
Ponedeljak 13.05.2013.10:12
Ekstremni pokreti, osim što su šira društvena pretnja, sami sebi predstavljaju najveću opasnost. Ako dovoljno dugo traju, usled samonametnute izolacije, vremenom gube kapacitet da uvide koliko su izolovani, bez dosluha s realnošću, bez sposobnosti za samopreispitivanje i autokorekciju. Zato implodiraju.
Ponedeljak 13.05.2013.10:12
Ekstremna desnica je suočena s tim koliko je trula, iznutra. To je pokret za čednost s maloletnom trudnicom na čelu. To je pokret za zaštitu tradicionalne porodice koji predvode pedofili i netom detoksikovani alkoholičari s par razvoda iza sebe. To je crkva čiji se velikodostojnici s bine mole za upokojenje predstavnika sekularne, legalno izabrane vlasti, ma šta o njoj mislio bilo ko od nas.
Ponedeljak 13.05.2013.10:14
Propast Mitinga protiv Brisela nije samo njihov sunovrat. Sekvence tog ritualnog samoubistva su nedvosmisleni pokazatelj našeg opšteg sunovrata. Jasnije je nego ikada da ekstremna desnica ne postoji bez državne pomoći. Njihove rušilačke akcije su neizvodive dok im vlast ne obezbedi logistiku i ljudstvo, baš kao što se pedofilija i orgijanje uglednih sveštenika mogu držati u tajnosti dok država ne pusti u opticaj dokumenta i dokaze za iste."
Ponedeljak 13.05.2013.10:33
Доказала или "доказала"? Јесте, бре, к'о НГ постојање ванземаљаца. Да је ово правна држава и да су се поштовали сви докази оним редоследом како су долазили многи власти не би ни видели а камо ли некоме пресуђивали за неку наводну кривицу.
Ponedeljak 13.05.2013.10:58
Подела на десницу и левицу (подела жирондинаца и јакобинаца) настала је за време велике Француске револуције 1789. године. Данас је подела на левицу и десницу превазиђена, актуелна је подела на глобалисте и антиглобалисте. Ови, о којима Вести пишу у чланку, су се очигледно сврстали међу ове прве. Не тако давно су били заклети противници глобалистима, аналогно томе за очекивати је да првом приликом опет промене плочу... Затим кад већ нешто копираш ред је да наведеш извор, линк и аутора овог твог текста тј Соњу Павловић(?).

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)