Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
25
Utorak 07.05.2013.
18:33
Vestionline A
Grupa navijača Crvena zvezde iz Višegrada priredila je povodom nezvanične krsne slave kluba Đurđevdana, bakljadu na mostu Mehmed-paše Sokolovića u Višegradu.
Utorak 07.05.2013.19:39
A kad treba protestvovati protiv izdaje, nema ni "delija" ni "grobara" ni "firme" ni "united force"-a, ni "taurunum boys"-a ni NIKOGA... ?
Utorak 07.05.2013.21:33
Od osnivanja crvenih zvezdi i partizana, SVE vodje navijaca su bili funkcioneri Sluzbe. Nadam se da sam kompletno odgovorio Pozz
Utorak 07.05.2013.20:42
E muka mi je vise od Srba Pravoslavaca, Katolika i Muslimana!!! Dosta vise sa nacionalizmom, dosta herojstva po portalima i ostalih sranja... To kakvi sve bolesnici i veciti adolescenti ostavljaju ovde komentare je za svaku osudu!!! Nema goreg naroda od mojih Srba, nazalost, jedni ne priznaju da su Srbi, drugi vide zlocine samo jedne strane, a kad treba u svoje dvoriste da pogledaju, onda zmure, treci lupetaju sve i svasta a nemaju pojma sta se desavalo, cetvrti bi da ratuju, peti znaju da se bune protiv sporazuma, a nemaju ni jedno jedino resenje.. Pa dobro bre dokad vise??? Ocete li ikad gledati napred?! Svaka cast za bakljadu, bas lepo izgleda, voleo bih da Zvezda odigra tekmu u Visegradu
Utorak 07.05.2013.20:48
još samo da nam objasniš KAKVE VEZE imaju nacionalizam i Pravoslavlje, Katoličanstvo i Islam, pa da ti kažem - aferim...?
Utorak 07.05.2013.20:59
Sa Srbima Pravoslavcima, Katolicima i Muslimanima, nauci da citas, jedni su Srbi, drugi su Srbi(al se nazivaju Hrvatima), treci su opet Srbi(ali se nazivaju Bosnjacima/Turcima), oni su, mozda si upoznat, ratovali u vise puta medjusobno i i dalje ratuju, sad Bogu hvala samo na portalima, i nikad ta mrznja nece prestati zato sto su mnogo glupi, kao i tvoje pitanje...
Utorak 07.05.2013.21:03
u toj kombinaciji, samo su jedni - Srbi... za ostalo, moraš da sačekaš nekog drugog komentatora, koji veruje u tu teoriju da su svi živi na ovom svetu - Srbi ? tako da i dalje ne vidim vezu između nacionalizma i tvog komentara ?
Utorak 07.05.2013.21:35
Dobro da kazemo da Hrvati i Bosnjaci nisu Srbi... Ajde mi reci kako to da su Hrvati koji su se doselili na Balkan pricali kajkavskim narecjem, a Srbi stokavskim, a sad i Srbi i Hrvati pricaju stokavskim narecjem, kako to da su Hrvati na nekom zagrebackom institutu dokazali da poticu od Srba pa brze bolje to zataskali, bilo je bas na ovom portalu.. I krajnje smesno je ako smatras da su Bosnjaci Turci???!!! Pa niko od njih ni ne zna turski jezik, a koliko je primera iz istorije o janjicarima, cuvenom Mehmed pasi Sokolovicu, itd... Takodje procitaj pripovetku Pilipenda da shvatis ko su Hrvati... E kad budes ovo pobio tad cu ja reci da Hrvati i Bosnjaci nisu Srbi druge veroispovesti..
Utorak 07.05.2013.21:46
ne smatram ja ništa i ne pobijam ništa... samo dozvoljavam da se izjasne sami za sebe... što se mene tiče - mogu se nazvati i marsovcima, i ja ću ih kao takve - poštovati.. sam insisitraš da se manemo prošlosti, a onda navodiš argumente iz te iste prošlosti, koji bi trebalo da potvrde TVOJU tvrdnju ? Jel ti se ne čini to malo konfuznim ? evo ti još jedna nepobitna činjenica iz prošlosti - alojzije stepinac je bio dobrovoljac koji se borio u Srpskoj vojsci na Solunskom frontu ? I ? treba da ga slavimo ?
Utorak 07.05.2013.22:11
Rekao bih ti stosta o tvojoj pameti i zakljucivanjima ali cu se nekako suzdrzati... Nisam rekao da imam nesto protiv sto se oni nazivaju kako se nazivaju, ali isto tako ja znam ko su i sta su na osnovu istorijskih cinjenica... Kazem da ostavimo proslost za sobom, ali ne i da treba da je zaboravimo(valjda si bar to mogao da shvatis), tako da je jedina konfuzija u tvojoj glavi.. To sto su predci Hrvata i Bosnjaka presli na Katolicanstvo, odnosno Islam se desilo jer su bila takva vremena i jer su isli linijom manjeg otpora, tako da ih ne osudjujem i protiv sam mrznje bilo koga na osnovu njegovih predaka... Sta jos treba da ti nacrtam?
Sreda 08.05.2013.01:16
To šta ti znaš su gluposti, bosanci sigurno nisu Turci, ali za hrvate čak i tvoj duhovni vođa Šešelj priznaje da su došli prvi na balkan, ako treba dam link. A sad da pređemo na srbe, jesi gledao malo kombinaciju gena? što ste vi srbi zapravo, po čemu si ti srbin? ako čemo iskreno, tvoj predak je vrlo vjerovatno turčin, samo nisi tako upisan, šta cemo sad? vi ste toliki genetski miks da je uopce smijesno u Srbiji bit nacionalist.
Utorak 07.05.2013.22:22
možeš slobodno da kažeš šta hoćeš i o mom zaključivanju i pameti... ne znam samo čiji komentari odišu mržnjom ? moji, u kojima smatram da svako ima pravo da se izjasni kako god hoće - i da ga NE TREBA svojatati ako on to već ne želi... ili tvoja nagađanja o njihovim precima ? kao da si bio prisutan kad su radili to što su radili ? I ne odgovori da li treba da slavimo alojzija stepinca ili ne ?
Utorak 07.05.2013.22:30
Ako je mrznja to sto kazem da znam ko su i sta su onda stvarno nemam reci... Mrznja je pre sto oni poricu ko su i sta su... Opet kazem nek se izjasne kako hoce, ali da neko iz Novog Sada kaze da je Vojvodjanin, a ne Srbin, je cu njega opet smatrati Srbinom, to je moje pravo koliko i njegovo kako ce se izjasniti, jednostavno to stvaranje nacionalnosti je po meni glupost i bezanje od istine... Kakva nagadjanja, postoje pisani izvori i srpskih i turskih i drugih istoricara da su neki Srbi sakatli decu da ih ne bi Turci uzeli za janjicare, neki nisu prijavljivali, neki su ih skrivali, a neki su presli na islam da ih Turci ne bi maltretirali... Kako cinjenice mogu biti nagadjanje?
Utorak 07.05.2013.22:39
Ti znaš ko su i šta su, kao što oni znaju ko su i šta su ? Srbi, svakako, NISU... ti možeš da pišeš do prekosutra, al' ni jednog hrvata il' muslimana nećeš ubediti u to što ti znaš... 21. vek je... krajnje vreme da se probudimo, prebrojimo i prestrojimo... priča o "bratstvu-jedinstvu" nas je MNOGO skupo koštala... To šta su oni BILI, i da li su bili ili ne, uopšte više nije važno... barem ne bi trebalo da bude... Dokle god budemo bagovali na toj temi, nema nam' mrdanja sa mrtve tačke... Inače, ponavljanjem da su oni bili Srbi, "pucamo" sami sebi u nogu... a ti razmisli KAKO, pošto vidim da si elokventan i načitan.... a šta ćemo sa stepincem ? Jel ga slavimo ili ne ?
Utorak 07.05.2013.22:33
A taj Stepinac, zasto bi ga slavili? Jedino kako treba da ga slavimo je kao i svakog drugog borca koji je zivot dao otadzbini... Taj Stepinac(ja ne znam ko je on) je vrvt bio veci Srbin od mnogih, bio je svestan ko je i sta je i u skladu s tim se i ponasao... Moderni Stepinci su ti Emir Kusturica i Rasim Ljajic(mozda pre Ljajic) koji su veci Srbi od mnogih bukadzija...
Utorak 07.05.2013.22:43
Ne znaš ko je bio alojzije stepinac ??? u bre... izvini što te nazvah načitanim i elokventnim... svako dobro...
Sreda 08.05.2013.01:09
haha, vrlo te lako pobiti, postoje jako puno istraživanja prema kojima nismo ni blizu iste genetike, kao drugo taj institut koji spominjes i taj članak je sprdačina, jer taj portal je satirični portal newsbar, upiši pa pročitaj druge članke. Puno srba se navuklo na taj članak a to pokazuje razinu vaše inteligencije, a usput po istraživanju ste najgluplji narod europe, kako ti se sviđa to istraživanje? ako ne vjeruješ, pitaj me link.
Utorak 07.05.2013.21:30
Srbi koji navijaju za crvene zvezde i partizane !???? Da nije smesno, bilo bi tuzno. Oznini klubovi..udbini,db,bia funkcioneri su oduvek bili vodje navijaca.. Komunizam se bas lepo oplodio medju novim (de)generacijama NaposlJetku je ovima ceo svet kriv sto ih ne voli Sreca pa ima jos par razumnih Srba u Srbiji..u izumiranju su al eto da ih pomenem i pozdravim
Utorak 07.05.2013.21:33
vidiš, to je zanimljivo... ja kad kažem da je sramota što se i dan danas srpski klubovi (bar se tako deklarišu) kite pentagramom, onda se jave mahom ljudi iz dijaspore da me napljuju ?
Utorak 07.05.2013.21:39
Zaboravih jos nesto.. To sto ti zoves pentagramom ja zovem 'raskrecenom zabom'.. Cini mi se da je to prvi M.Beckovic tako nazvao ali mozda gresim
Utorak 07.05.2013.22:45
А шта мислиш о "зупчанику"?!Не знам ко је смислио али је оригинално!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)