Nedelja 6. 10. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Sreda 01.05.2013.
17:02 >> 18:01h
Beta #Commented 45 and 46 rows # #Changed code from 45-46 A
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u sredu da se briselski sporazum o Kosovu mora sprovesti, jer su ga potpisali premijer Srbije Ivica Dačić i prihvatila Skupština Srbije, a da Srbi sa severa Kosova ne žele referendum na kojem bi se građani izjasnili o sporazumu.
Sreda 01.05.2013.17:05
Srbija će učiniti sve da dobije datum za početak pregovora sa EU, a da "ne sruši svoju državnost": Aleksandar Vučić ..... kakva debilna izjava... IZDAJNICI!
Sreda 01.05.2013.17:37
Pokusavsi da odvojim neku od recenica naseg vajnog ministra odbrane, odustao sam! Jednostavno, morao bih pomocu copy paste sve sto je napisano da prenesem, da bi se kristalno jasno videlo neverovatno licemerje ovog coveka. Ali, evo, dovoljna je i ova recenica: "Samo je pitanje kako da to uradimo sa saglasnošću našeg naroda, a ne protiv njegove volje."(???!!!) Toliko o "demokratskoj" vlasti coveka koji se u kampanji kleo da ce slusati svoj narod i da nista nece uraditi sto bi bilo protiv njegove volje, narocito za srpski narod na Kosmetu. A danas? Sa pozicija vlasti on osiono i arogantno tvrdi da taj narod ne zna svoje interese, pa ga poducava spram svojih smrdljivih ambicija!
Sreda 01.05.2013.18:24
Jel nam saopštio da je shvatio da je grešio ? to što je narod zbog njegove procene na*ebao, to nikom ništa... narod je svakako marva koja je navikla da trpi i vuče kola...
Sreda 01.05.2013.19:13
Jes bre, zemljace... to ko onomad Dinkic - "pogresio sam sa akcijama, nisam znao da ce biti toliki broj prijavljenih". ahahahaha, a posle rece - "ma znao sam da od toga nema nista, nego sam reko da pobedimo"! Nego sto se akcija tice, ni po jada. Ovog puta - ode drzava na dobos!
Sreda 01.05.2013.20:39
Ovaj se nikada nije nasmejao osmehom, psihicki, zdravog coveka. Ovakav ne bi bio izabran nigde da predstavlja narod. Ovaj i njegova partija-koalicija su dobili samo 20% glasova od svih stanovnika Srbije sa pravom glasa. Ko daje za pravo ovome da rasprodaje Kosmet, oranice, preduzeca ???? Uziveo se mali oceizdajnik u ulogu i zaludjuje nepismenu raju po srbistanu.. Jadna si Srbijo ako ti je ovo covek broj jedan !!!!!!!
Sreda 01.05.2013.21:27
Ovo je strashno u koliko velikoj mjeri je u zabludi nash politicki vrh! RIJESILI DA NAS UPROPASTE DO KRAJA I DA UDJEMO U ISTORIJU KAO NAJSRAMOTNIJA NACIJA, KOJA JE BAZ BORBE PREDALA TERITORIJU KOSOVO I METOHIJU!? (usput budi resceno nashu kolijevku kulture i civilizacije) TO CE BITI U CIJELOM SVIJETU DOGADJAJ BEZ PRESEDANA!!!
Sreda 01.05.2013.17:19
Само се мора умрети. Вучићу!Ставио си сву своју каријеру,будућност твоје и наше деце,на коцку.Ако све пропадне бићеш обележен као издајник над издајницима заједно са Дачићем и Николићем.Ако пропадне све мораћете главама да платите вашу неспособност. Следећи захтев ће бити и формално признање Косова и то ће бити сигурно тако.
Sreda 01.05.2013.17:29
Bezi od ocene ustavnosti ko djavo od krsta. Mora da se umre,mora da se jede i pije voda nista drugo ne mora.Pogotovo sto to sto ti hoces je protivustavno a ljudi se ponasaju u skladu sa ustavom.
Sreda 01.05.2013.17:24
Strahovito veliki teret si ti sebi natovario na tvoja nejaka pleća ? da li je vredno - znaju verovatno tvoja deca ? možda ćeš opet da plačeš kad ti novinari uslikaju sinove kako se baškare po zgradi vlade, i kako poziraju pred gardistima, na crvenom tepihu... ?
Sreda 01.05.2013.18:51
Pred ovolikom gluposcu i lazima, logika je nemocna. Sporazumom su prepustili opstine Srba pod nadleznost kosovske policije, sudstva, vlasti u Pristini, otpisali ih jednostavno. Zasto se onda od njih trazi sprovodjenje sporazuma na sada "tudjoj teritoriji", kada su se jednostavno odrekli Kosova. Kako i kojim merama mogu to postici? Da li uz pomoc Dacicevih mladica u fantomkama koji su prebijali ljude na barikadama? Opet ce Srbi da tuku Srbe, a siptari ce da se nasladjuju, dotle ce da idu. Zasto Srbi cute, da li je moguce da ocekuju ista dobro od ovoliko lazi, dokazivanja, uslovljavanja. Oni su Srbiju stvarno srozali na nivo prostitutke EU, sa kojom svako moze da radi sta hoce.
Sreda 01.05.2013.19:25
Upravo tako. Ako je suditi po ovom njihovom pretecem "mora da se sprovede", sledi ono najstrasnije. Srbin na Srbina. Tzv. nezavisnost i priznanje laznoj drzavi Kosovo na kraju ce obezbediti primenjena sila od strane srpskih vlasti. Ovde tvrdim da ce za eventualno prolivanje krvi odgovorni biti iskljucivo ovi veleizdajnici u vrhu srpske vlasti! Ti isti koji se godinama unazad zaklinju da nikada nece primeniti silu (prema neprijatelju). Sada ce je, ocigledno, primeniti. Ali nad sopstvenim narodom. Nasa braca nece dozvoliti da se kod njih primenjuju Zmijini zakoni. Pa kud puklo, da puklo!
Sreda 01.05.2013.19:58
Ovaj izdajnik sad prica da dogovor mora biti sproveden,a zaboravio je sta je pricao dok su zuti bili na vlasti.On je licno bio protiv svakog dogovor sto su zuti postigli a on napravi najgori dogovor sa sipcima,izdade sve.Naravno da sjever nece referendum,cast pojedincima ali iz izkustva znamo kako je Beograd podrzao Kninsku Krajinu i Republiku Srpsku a Srbija je bila garant u UN za sporazum izmedju Knina iZagreba pa kad je puklo nisu ni prstom makli.Narode pamet u glavu i da ako treba silom smjenimo ove lopove i izdajnike,moramo protestovati svakodnevno dok ih ne skinemo sa vlasti pa da im se sudi za izdaju i krsenje ustava Srbije.
Sreda 01.05.2013.20:47
Ljuti Krajisnice..Vas je slobo komunjara izdao..Pravi Srbi odavno ne zive u beogradistanu, prestonici srpskih izdajnika ! Nemoj se srditi na ostatak Srba..Ovoga su postavili amerikanci i odbacice ga cim se Srpski Rod dozove pameti i izabere nekog ponosnog..Sa dupeuvlakacima svi otiru zadnjicu i zato srbistance trenutno niko i ne postuje. Kad biraju ovakve, postovanje i ne zasluzuju..Tako ramisljaju njihove gazde
Četvrtak 02.05.2013.08:01
Zasto jednostavno ne izadjete u javnost i kazete da se briselskim sporazumom priznaje nezavisno Kosovo.Sami sebe lazete.Zar mislite da je narod toliko glup da vam veruje i da Vi samo treba da se pojavite na televiziji,postavite prste u piramidu i kazete skoro sapatom da Srbija nikada nece priznati nezavisno Kosovo.Ako mislite da se narod slaze sa ovim sporazumom grdno se varate.Izgleda da su i Vama kao i Tadicu pred prosle izbore isprali mozak razni analiticari pout Bakica i Blagojevica o vasem trenutnom rejtingu,o bezrezervnoj podrsci briselskom sporazumu bezalternativnom putu ka EU.Mislim da cete brzo doziveti isto ono sto je doziveo i Tadic na proslim izborima.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)