Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
19
Utorak 30.04.2013.
00:11
B92 A
Potvrdilo se ono što smo govorili, da SNS nastavlja politiku Borisa Tadića, rekao je Vladan Glišić aludirajući da izjavu Tomislava Nikolića u Sarajevu. Glišić, koji je član starešinstva Dveri, u emisiji "Između dve vatre" na B92 rekao je da je sama njegova izjava bila prilično nespretna, a ono što je potreslo ljude tamo je izjava da su Srbi Bosanci, da je u kampanji rekao da će se izvinjavati sigurno ne bi dobio toliko glasova.
Utorak 30.04.2013.00:41
Imao sam izvesne rezerve prema ovom coveku, mada sam znao da je rodoljub. Medjutim, ako su ove reci njegove, uvidjam da se radi o velikom rodoljubu koji ima argumentovane stavove i dosledno ih brani. Nije naivno podlegao aferi u vezi sa pravoslavnim svestenikom, vec je pravilno prozreo razloge za napumpavanje ove afere. Podrzavam izjavu g.Vladana Glisica.
Utorak 30.04.2013.01:34
Da, sjajni su ovi momci iz njihove stranke. Hrabri i razboriti! Za razliku od kukavica koji su prevarom naroda, drskom i bezocnom obmanom nacije dosli na vlast. Vec ovim potpisom udruzeni sa ostalim izdajnicima u skupstini (bez obzira na ishod referenduma) napravili ogromnu stetu Srbiji i nasim ljudima na KiM! JEZIVO...NEZAPAMCENO SUROVO, KUKAVICKI I NADASVE GLUPO. UZAS.
Utorak 30.04.2013.01:53
Cudo ce nas snaci, posle njihovog potpisa, bez obzira na ishod referenduma. Naravno ukoliko gradjani ne prihvate izdaju Kosova i Metohije a siguran sam da nece, borba ce se nastaviti a dostojanstvo i shansa da vratimo jednog dana KiM u okvire Srbije ce biti veoma izvjesna.
Utorak 30.04.2013.12:18
Изгледа да није све онако како прижељкују наши непријатељи!Овај Аустријанац другачије говори-http://bigportal.ba/strahe-nije-mi-jasno-sta-je-srbiji-obecano-posle-hrvatske-nece-biti-novih-clanica-eu/- а човек је вероватно боље обавештен од нас!Прочитај,није лоше сазнати како нас други,неоптеречени,виде!
Utorak 30.04.2013.12:03
Ma jos vise nego uzas sta rade ti nasi izdajnici Tadic se izvinjavao ustasama a lazljivi Toma se izvinjava balijama kao da oni nisu poubijali tolike Srbe verovatno su se tolike Srpske zrtve same poubijale strani placenici i izdajnici kad su oni mogli izdat doktora Seselja za kog su oni obicne nepismene seljacine onda kako nebi izdali Srbiju
Utorak 30.04.2013.10:18
Признају се закони и устав Косова укључујући и север покрајине насељен српском већином. Државне институције (заједница општина, судство и полиција) се интегришу у правни систем Косова, Срби добијају статус држављана Косова и статус националне мањине. На тај начин је у резултату 10 рунди преговора, уместо Резолуције 1244 и Устава Србије, српска страна на челу са Премијером Ивицом Дачићем потписала је споразум о ликвидацији правног и уставног поретка, државних институција Републике Србије и успостављања иностраног (косовског) уставног поретка и државних институција. Подвлачимо: српско законодавство и институције од сада су на Косову нелегалне и нелегитимне, што значи предају суверенитета-
Utorak 30.04.2013.08:19
Jedan od osnivaca SDA i dugogodisnji clan Organizacionog odbora za obelezavanje dogadjaja u Srebrenici,Ibran Mustafic izjavio je da je najmanje izmedju 500 i 1000 Bosnjaka ubijeno od strane svjih sunarodnika,tokom proboja ka Tuzli zato sto su postojali spiskovi nepodobnih Bosnjaka koji nisu smeli da se dokopaju slobode jer su znali za zverstva Nasera Orica.On izmedju ostalog kaze da je zlocin u Srebrenici dogovoren izmedju Bila Klintona i Alije Izetbegovica kako bi se izdejstvovalo bombardovanje Srba iz RS.
Utorak 30.04.2013.08:37
Robert Baer bivsi izaslanik i oficir CIA kaze da su Mesic,Tudjman,Izetbegovic bili placeni od strane CIA.On izmedju ostalog kaze da je Srebrenica pruvelicana prica i da je broj Bosnjackih zrtava jednak broju ubijenih Srba.Njegov sef mu je nekoliko puta napomenuo da se sprema velika prevara u Bosni.Mesec dana pred navodni genocid u Srebrenici mu je rekao da ce taj grad biti uporiste medija iz celog sveta.Mnoge zrtve su sahranjene kao muslimani a bili su Srbi ili druge nacionalnosti.Njegov prijatelj takodje iz CIA mu je rekao da je Srebrenica proizvod dogovora izmedju Americke vlade i politicara u Bosni.
Utorak 30.04.2013.08:53
Izjava je populisticka, jeftina. Stanje realno je da se vise SRBIN nijedan i nece predati Hagu jer nema vise ni ko da se isporuci. Svi koji su trazeni su isporuceni. Voleo bih gospodine Glisicu da ste videli vase dete ili nekog vaseg rodjaka u rukama matorog Kacavende, pa da vidim da li bi ste pricali o podmetacini drzave. Crkva je postala na nasu zalost leglo nemorala,bestidijalnosti,kocke i kriminala i tome vise treba stati na put. Crkva moze da se izjasni o svakom bitnom drzavnom pitanju pa i o Kosovu, samo sto je sa tim izjasnjavanjem zakasnila jer se nije oglasila i ranijih godina. Cutala je za vreme Tadica kao zalivena.
Utorak 30.04.2013.09:41
A ti si kao video Kacavendu i mozes se zakleti da je to on ? Daj link da i ja vidim bar jedan snimak ? Video sam snimke koje su napravili muslimani i tamo moze biti bilo ko jer se celo lice i ne vidi nigde.
Utorak 30.04.2013.23:53
Cim si sklopio recenicu gde pominjes Muslimane koji su eto resili iz dosade da predstave starca Kacavendu sa deckicima u zagrljaju nema svrhe polemisati.
Utorak 30.04.2013.12:27
А ти већ пресудио?!Шта ако се после истраге докаже да су снимци монтирани???Хоћеш ли имати образа и јавно се покајати због ширења злонамених измишљотина србомрзачких медија?!Не верујем!Нисам ничији адвокат,желим и ја,као и свако нормалан,да се оптужбе истраже али ми здрав разум каже да не смем веровати осведоченим непријатељима мог народа!
Utorak 30.04.2013.23:51
U kom ti svetu zivis? Teorije zavere,bla bla....izadji iz pecinje,lep je dan. Zasto ga je sama crkva "penzionisala" i nije stala u njegovu odbranu,znaju i oni dobro ko im je u redovima i to nije jedini izrod!
Utorak 30.04.2013.08:59
Hakija Meholjic,ratni nacelnik policijske stanice u Srebrenici,potvrdio je izjave Ibrana Mustafica da su mnogi Bosnjaci stradali prilikom povlacenja iz Srebrenice ka Tuzli.Iako ne zna za navodne spiskove za likvidaciju srebrenickih Bosnjaka potvrdio je da je od strane Hamdije Fejzica upozoren da se cuva jer se nalazi na listi za odstrel.On je rekao da je tokom proboja dolazilo i do nervnih rastrojstava i samoubistava.Ubijali su se bombama i na druge nacine.Ljudi su se kretali na razne strane i po vlastitim procenama.Grupe bosnjaka su lutale sumom,susretale se i otvarale vatru jedne na druge neki su se vesali,ubijali,nailazili na minska polja
Utorak 30.04.2013.09:14
ИЗДАЈНИЦИ, ПРЕГОВОРИ РАЂЕНИ ПРОТИВ УСТАВА СРБИЈЕ, ПОСЛЕ ТОГА РЕФЕРЕНДУМ И УЈЕДНО ИЗДАЈА КОЈА СЕ СТАВЉА НА ДУШУ НАРОДА !!!
Utorak 30.04.2013.11:12
nije narod glasao za politiku destrukcije cede j., narod je glasao za predstavljenu srpsku politiku vodjenja drzave. nemaju oni legitimitet za beyuslovnu predaju kosova. i dokle vise sumadinci,koji ocigledno su najmanje sumadinci? mi glasali za tomu iz sumadije, a dobili isto jugoslaviju,srbiju i crnu goru u srbiji.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)