Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Nedelja 28.04.2013.
13:18 >> 14:55h
Beta A
Srbija se i danas, kao i u vreme Miloša Obrenovića, suočava s istim pritiscima, mukama i problemima koje joj nameću velike sile, izjavio je prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.
Nedelja 28.04.2013.13:24
pomalo je degutantno da vi sebi dajte za pravo da pomislite uopšte da se poredite sa nekim takom Velikim.... kao da ste "zaboravili" da se tada radilo na INTEGRACIJAMA Srpske teritorije za razliku od vašeg dezintegracionog trenda... tada se Srbi van granica Njegove Srbije nisu nazivali "bosancima", "vojvođanima" i sl... a i vaše parazitiranje u poslednjih 20 godina vas apsolutno eliminiše iz bilo kakvog poređenja da jednim takvim Velikanom Srpske istorije... hahahaha... vi u Njegovo vreme ne bi mogli ni kible da praznite...!
Nedelja 28.04.2013.14:32
Milos Obrenovic je bio jedna velika hulja.Medjutim tacno je da je bio lukav kao lisica i da je unapredio Srbiju. Medjutim bio je zlikovac.Verovatno to mnogi ne znaju.Ali on je bio reketas i manijak.Silovao je devojke.Pozajmljivao je novac i Turskom Sultanu.Cak je jednom poslao svog bliskog sluzbenika u Italiju da uteruje dug Rotsildu.Postoje pisani dokumenti o tome. U svoje vreme bio je jedan od najbogatijih ljudi u Evropi.
Nedelja 28.04.2013.16:24
Dobro je da ti znas. Ta 'Hulja' je 1. Oslobodio Srbiju od Turaka posle 400 godina 2. Jedini vojvoda koji nije pobegao posle karadjordjeve izdaje, nego ostao da se bori. Porazio Turke vojno i diplomatski. Vidis, nekako nije lose biti hulja u toj konkurenciji. 3. Dao Srbiji autonomiju i indirektno nezavisnost 4. Bio redak evropski vladar koji je dosao bogat na presto 5. Po najvecim srpskim istoricarima nas najveci vladar u poslednjih 600 godina. Ako se ne smatras Srbinom ili nisi Srbin, mogu da shvatim tvoje porive. U suprotnom, verovatno mozemo da se slozimo sa tim da su i jedan Aleksandar Makedonski i Julije Cezar bili hulje, ali ces tesko naci Grka i Italijana koji ce tako da ih nazovu.
Nedelja 28.04.2013.17:06
Za razliku od, recimo, loze Nemanjića koji su sve bili svetac do sveca ? Ima li u dugoj istoriji Srba, JEDAN za koga bi se moglo reći da je bio častan, pošten, i vrhunski moralan lik... Što KODžA reče - to se pitanje može proširiti i na svetske vladare ? Miloš je mogao da bude i sam đavo lično, al' je za SRBIJU ostao najveći (pored Cara Dušana) Vladar... Bog nas je častio sa njim... Sam si naveo još jednu bitnu stavku - ON je pozamjlivao novac lihvarima da bi Srbija rasla.... današnja gamad pljačka sopstveni narod da bi lihvari živeli... U takvoj konstalaciji snaga - GLASAM ZA "zlikovca" !!!
Nedelja 28.04.2013.13:25
Ovo je ozbiljan simptom, danas Milos, a sutra Napoleon. Hitno su potrebni strucnjaci da se ovim pozabave, za spas naroda.
Nedelja 28.04.2013.13:33
Srbija je prava šuma Udario kum na kuma Đorđiju je pala glava Od Šešelja Tomi slava Ranije su Turci bili Ameri su sada krivi Mi smo Srbi vrlo tvrdi Uvek nama drugi smrdi!
Nedelja 28.04.2013.15:55
Grdna slava Šešelja do Tome, sve sam moj na mome. U Nemanjića ko na rimskom dvoru, letele su glave ko nokti u lavoru. Otac sina i sin oca, i brat brata ali ne zbog novca. U Srbina najsvetija tada beše gruda, za Srbiju padale su glave ko plavci sa duda. Danas izdajnika kao crnih Djordja u ljubavi plavog kamena i groždja. Ivicina ruka ruku picka mije, zato Šiptar sad Srbina brije.
Nedelja 28.04.2013.21:52
Dušan Silni, car svih Srba Junak beš srca tvrda Ni svog oca nije štedeo Ko ga nije slušao nije vredeo Papi se lično porukom obratio Da bi Srbe u katolike preobratio Ako mu Papa dodeli misiju Za Spasitelja hrišćanstva viziju.
Nedelja 28.04.2013.22:04
Miloš beše bez diplome Za razliku od našeg Tome Pismen nije bio puno I na Vuka on je suno Sa Turcima savez napravio I kičmu je svoju savio. Ipak, Srbiji je je dobar bio Pa ga je Bog nagradio Slava njemu večna biće Ugasio je Obrenoviće!
Ponedeljak 29.04.2013.02:33
Milos i Turci u savezu deder , isto koliko Cercil i Hitler. Reci mi godinu i ime, sa tim savezom prosvetli me. A Bog ugasio Obrenovice nije, već mučka ruka neprijatelja Srbije. Taj 'vuk' na koga je suno, nosio je masonsko i austrijsko runo. I sva njegova fela, nanosala se zapadnih šinjela. Pismeni doduše bili jesu, kao i Dijlas za punu zlatnika kesu. A ti stihoklepac ubaci i po neki fakat, pusti parole, odraćeš lakat.
Nedelja 28.04.2013.14:14
"da održimo zidove i zadržimo što više saveznika!" EU, NATO i SAD nisu nasi saveznici niti su ikada bili!!!! Mogli bi ti i tvoji kolege, Nikolic, Dacic, Djilas, Tadic, Jovanovic.... da pazarite svako po jedan pistolj i da si kolektivno roknete po metak u glavu i time pomognete jadnom srpskom narodu!!!
Nedelja 28.04.2013.17:12
...oko njih (nekoliko), je cetvoro-pojasno obezbedje, 1)CIA,2)NATO i vojsak srbije,3) zandomerija i 4) policija, prije srbija ce nestat nego sami sebi oduzeti pravo puniti kofercici za zelendacima.
Nedelja 28.04.2013.15:00
Sta im sve ovih dana pada napamet,porediti sebe sa Srbskim Velikanima,meni se stvarno cini da su Vucic,Dacic,Nikolic a ima ih jos stvarno ovih dana posebno drogirani,jer bljuvotine sto su izgovorili poslednjih nekolikodana prelaza sve ljudske norme.
Nedelja 28.04.2013.16:10
Isti pritisci, iste muke, samo Miloša nema. A Vučko traži saveznike ali medju neprijateljima koji nas gaze i parčaju. Srbiji Turska nikada nije bila saveznik sem za vreme Ustavobranitelja i ludog Kneza Aleksandra Karadjordjevica. U vreme Miloša Obrenovića zemlja se od prvog do poslednjeg momenta vladavine njegove dinastije samo širila i jačala. Mi se rapidno smanjujemo, kao i ovim potpisom, i naravno slabimo u toj meri da će uskoro i Inuiti moći da nas pokore. Kažu da svaka ludnica ima po nekog pacijenta koji za sebe tvrdi da je Napoleon. Da je lud pa da mu se oprosti. Ali samo je bestijalan i ogrezao u svojoj lepoj fotelji.
Nedelja 28.04.2013.16:54
...M.Obrenovic zasluzan je za modrenu srbiju, ali Vi gosodo u Bg.nece imat scime da se ponisite, jer prodajom KiM.otvorili ste vrata da srbiju skinete s'Evropsku mapu...rdjo kapo dok mu je koleno, a od roda nemao poroda...28 Juni, 1389.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)