Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
33
Četvrtak 25.04.2013.
11:52
Beta A
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić u emisiji Interview 20 na bosanskoj BHT izvinio zatražio je pomilovanje za Srbiju zbog Srebrenice, a u tome mu se nekako otela i reč genocid.
Četvrtak 25.04.2013.11:58
Ovaj nikolic je olicenje zla! Sve sto je rekao daje veliku dozu ohrabrenja mulimanima u daljem nastojanju ukidanja RS-a i preuzimanju kontrole nad BIH sve u koordinaciji sa zapadom! A vi srbijanci mi se pocinjete gadit kroz politiku vasih politicara koje ste vi doveli na vlast!
Četvrtak 25.04.2013.12:23
Баш сад у инат Николићу и осталим плаћеницима, треба сви да се изјашњавамо као СРБИ, а не по томе одакле смо географски. Због чега то Николић, Вучић и остали раде то што раде најбоље објашњава следећи текст: http://www.vaseljenska.com/misljenja/aleksandar-vucic-poslednje-utociste-svih-izdajnickih-hulja/ Поздрав од СРБИНА ИЗ БАЊАЛУКЕ, за све остале СРБЕ широм планете
Četvrtak 25.04.2013.12:41
srb_in -http://www.vaseljenska.com/misljenja/aleksandar-vucic-poslednje-utocist e-svih-izdajnickih-hulja/ stranica nije pronadjena ili je uklonjena
Četvrtak 25.04.2013.13:59
На мом линку је растављено код -utocist e- Саставити или директно на сајту Васељенска укуцати за претрагу наслова : Александар Вучић последње уточиште свих издајничких хуља
Četvrtak 25.04.2013.15:45
Svi su isti dok ne dodju na vlast.Pre izborima pricaju ono sto narod zeli da cuje,da bi dosli na vlast.A posle pricaju ono sto zapad voli da cuje,da bi ostali na vlast.Ista prica i kod nas na jugu.Sad ce se naci neki "junacina" koji nije jos u vlasti,i poceti da pametuje kako Nikolic nije trebao to da izjavljuje,da je izdajica,sluga...A kad i ovaj "novi" dodje na vlast,ista prica.
Četvrtak 25.04.2013.12:10
Evo on se silno trudi da zavadi nas Srbe u RS-u i vas preko Drine, SMRADU PROZAPADNI, ti nemaš srpstva ni gram niti ćeš ga ikad imati, pozdrav braći Srbima iz ETNIČKI ČISTE SRPSKE HERCEGOVINE!!!
Četvrtak 25.04.2013.12:32
Нешто ми сад пада на памет . Исто онако како су најурили владику Артемија са Косова да би озваничили издају тако се и сада подигао медијски линч над Качавендом јер не треба заборавити да они обоје припадају тврдој конзервативној струји унутар СПЦ која се противи било каквим договорима и попуштањима на штету Срба . Можда се нешто ваља иза брда у вези РС али опет на нашу штету ?
Četvrtak 25.04.2013.12:38
Ево мало чињеница које потврђују твоју слутњу http://www.vaseljenska.com/drustvo/ko-i-na-koji-nacin-rusi-spc/
Četvrtak 25.04.2013.18:51
Ja od kada sam video te snimke na kojima je neko ko samo lici na Kacavendu znam da se sprema zlo i Republici Srpskoj. Napadaju ga muslimani odavno a od skoro i nemacko-zuti bljic, sns-ov kurir i ostali okupatorski mediji po srbistanu. Ja cu za par sati da napravim da na tom videu gde je navodni Kacavenda bude Obama. Veruj mi..za samo par sati video obrade i par programa
Četvrtak 25.04.2013.12:38
I za mene su Srbi iz Bosne Bosanci. Ostalo sto je laprdao necu da komentarsiem... I jos nesto.Negde sam procitao komentar gde je jedan napisao"Onda su Srbi sa Kosova Kosovari". Jok.Oni su Siptari.Sve ljude koje znam tako nazivaju Srbe sa Kosova.I to je istina.I svi koji ovo procitaju to vrlo dobro znaju samo se prave Tose...
Četvrtak 25.04.2013.12:39
Ovaj Nikolic je se za kratko vreme okrenuo za 180 stepeni.To bas ne ide u prilog njegovom karakteru.
Četvrtak 25.04.2013.13:27
dok vi "ratujete" i srbujete TERMINIMA, dotle se Srbija raspada.. aferim, " braćo"... eto vama vaših turaka, još malo, pa možete da se prisećate kako vam je bilo "lepo" sa njima... bujrum... e da su znale one "budale" od naših predaka, pa da ćute i da se ne mešaju... Ma šta da se ne mešaju... trebali su sa turcima ZAJEDNO da osvoje evropu...
Četvrtak 25.04.2013.15:17
Isto i za mene su pojedini stanovnici Srbije samo srbijanci ali nikako Srbi. Ako neko moze da me razumije.... Zabole me kako me ti zoves ja sam Srbin. Inace zivim u Republici Srpskoj.
Četvrtak 25.04.2013.15:02
Tačno. Pravo kažeš. Tako je i Ismaili Jahja koji čitav život prodaje košpe u Kuršumliji čist Srbin, a jedno malo garavo čičkavo crnče koje se poslije sedmog razreda ugovorom udalo za Đurđevdan još i veća Srpkinja. Čak se i prezivala Jovanović. De, Boga ti, ako naiđeš kroz Kuršumliju, svrati pozdravi rođenog brata Ismailija od brata od strica s onu stranu Drine
Četvrtak 25.04.2013.15:42
Pa znas kako.Ima poneki Turcin i Arapin i Englez ovde kod nas.Ali isto tako i kod vas Bosanaca ima poneki Srbin. Moja je zemlja Srbija.Rodjen sam ovde a i moji preci do koliko ja znam. A tebi ako se mnogo svidja ova moja zemlja Srbija ti emigriraj slobodno i dodji i zivi ovde kod nas. Samo da ti kazem da kad si kod nas ne moras da stavljas slovo "j" gde mu nije mesto :)
Četvrtak 25.04.2013.16:43
Ne znam.. Ja gdje živim i gdje su mi svi preci živjeli je bilo u sred istorijske Srbije. To je bilo Srbija kad junačkog Svetozareva nit je na mapi bilo nit je bilo u granicama Srbije. Sad ti možeš Srbe proglašavati kako ti drago. U lijepu si družinu upao. I za Benjamina Kalaja smo bili Bosanci, za Turke Vlasi. Švabe nisu griješile. Pametni ljudi. Za njih smo bili što i jesmo- Srbi. Ovo ti je istorijska Srbija. A šta su Turci, Austrija, Mlečići, komunisti i natovci međili i krojili, to je njihov problem. Nije prošlo hiljadu i po godina, neće ni sad proći. Uostalom, ne daj mi lagati. Vidi odakle je Stefanu Nemanji porijeklo, odakle Mrnjavčevićima, odakle Njegošima. Istorijska prva Srbija je..
Četvrtak 25.04.2013.16:49
.. u srednjem vijeku bila sastavljena od Raške, Zete, Duklje, Travunije, Huma, Zahumlja, Paganije, pola Bosne i Dalmacije od Dubrovnika do Splita. Kad se ćurak preokrenu, pa se Moravci, koji su 90% naseljeni iz Hercegovine i Crne Gore u zadnjih dvjesto godina proglasiše autentičnim Srbima i autoritetima za davanje odrednica i imena, vrag bi ga znao!? Isto važi i za lingvističke momente. Podsjeti me na par ovih mojih zemljaka koji su radili u BGD-u na građevini, pa psovali hljeb, onako sočno na ijekavici, a jedan im "autentični Srbin" našao pametovati: "Ada be Bosanci, majke vi ga nabijem, kaki hljeb, govorite lepo, srpski- leba". Dobro kad je "leeba", eto, neka bude
Četvrtak 25.04.2013.13:05
ТО ВИШЕ НИЈЕ ОН ОДАВНА савет за будуће србске политичаре , немојте никада ићи на запад јер изгледа да они имају технологију замене личности и клонирања Сабет за србе , гласаче , немојте никда да гласате за неког политичара , који је крочио ногом ван земље , једино такав вас неће издати ... када се преговара никада лично ,већ преко емисара ... као некад !
Četvrtak 25.04.2013.14:07
Nabijem ti ga majke Siptarske Nikolicu!! Sta je tada SRJ i Srbija imala sa rat u BiH-u?? Potvrdjeno i dokazano,da SRJ i Srbija nisu bile umesane u rat u BiH-u,cak je i Medjunarodni Sud Pravde to potvrdio,a ti GOVNO se izvinjavas u ime Srbije!! Sto ti ne zapadne jezik zbog takvih izjava!
Četvrtak 25.04.2013.14:13
Čitava Hercegovina, Dalmacija do Splita, bosansko podrinje, Sarajevo i centralna Bosna.. da dalje ne nabrajam su uz Rašku oblast (sandžak), Crnu Goru i dio Kosmeta pripadali srpskoj državi od njenog prednemanjićkog doba i to je najpravija moguća srpska zemlja i srpski narod. Znam da ih ima što žive da šuknu po seljački, al takvima bih preporučio da provjere istorijske spise od Konstantina Porfirogenita pa sve ostale i da ne zaprđuju i ne foliraju se. I ne samo što su nabrojani krajevi autentične srpske zemlje, no su i novoosvojene pod Nemanjićima odatle naseljene. Vuku me neki za jezik, i žao mi je što moram ovako, al tancajte moravac nekom drugom. Kad su ovuda gusle i ganga pjevali srpske..
Četvrtak 25.04.2013.14:15
.. pjesme, Moravom su se Bugari brčkali. Kako tako korjene zaboravljate, pa još bi nas krstili kako vi hoćete. Na čast vam i pozdrav iz najsrpskije zemlje na vsem Helmu. http://img51.imageshack.us/img51/8251/srbija12.jpg
Četvrtak 25.04.2013.14:45
A ti si za nas iz RS - samo veliki lazov, izdajnica i vanzemaljac a 100% nikakav Srbin!
Četvrtak 25.04.2013.15:43
Srbi se bore verbalno sve ove godine za istinu, sa uspjehom sirom svijeta na svim poljima, razarajuci "stembilj kolektivne krivice" za rat, pritom zadobijajuci postepeno i inostranu prvrzenost nekih vaznih institucija i pojedinaca iz politickog i medijskog mijenja. A, gospodin jednom nepromisljenom recenicom sve ukaki !!!.
Četvrtak 25.04.2013.17:39
A šta drugi očekivati od Srbijanaca i ovog smrada? Vidite da su ponizne sluge zapada, gdje oni okom tu Srbija skokom. Kad tako rade sa svojom majkom zemljom, šta onda da očekujete da ti isti koji biraju ove ljude misle o drugim narodima i zemljama? Jad i bijeda ste, toliko od mene.
Četvrtak 25.04.2013.18:23
Nije se cuditi polupismenom coveku. Treba se cuditi srbistancima koji su glasali za ovakvog preCednika Nikad Srbija nije nize pala

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)