Četvrtak 23. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
25
Nedelja 21.04.2013.
00:44
Vestionline A
Pokret Dveri najoštrije je osudio sporazum koji je potpisan u Briselu nazvavši ga izdajom Kosova i Metohije i pozvao svoje pristalice na današnji "svenarodni protest" na Trgu Republike.
Nedelja 21.04.2013.00:50
najzad neko ,daj da se skupimo ljudski dogovorite se da lepo dodjemo svi
Nedelja 21.04.2013.01:14
Ameri su tu poslasticu, skidanje ove vlasti, ostavili za Seselja! Do tada ce im ovi sve sto se od njih bude trazilo morati da potpisju!!! Imaju ameri plan da nas dugo krckaju u sopstvenom sosu i na tihoj vatri...to ce tek da vidi i dozivi ova vlast! Presli su se grdno ako su mislili da je ovo kraj ponizavanja i rasparcavanja srpskih teritorija i razjedinjavanja naseg naroda.
Nedelja 21.04.2013.09:26
Tacno tako i ja podrzavam Dveri i treba velika masa naroda da im se pridruzi a kad se narod digne na ustanak protiv lopova verujem da ce Dveri biti medju prvima i jos puno politickih stranaka koje nisu za ove sto sve prodadose a bez velikog narodnog ustanka nema nista.Napred Dveri i sav rodoljubni narode (DOLE IZDAJNICI I FASISTICKI PLACENICI)
Nedelja 21.04.2013.12:20
Za mene su svi na vlasti lopovi,kao i svi politicari uopste.Tako da mi ne pada napamet da opravdavam ove na vlasti.Ali vecina vas ne sagledava stvari malo vise unapred. Da li je bolje da vlast javno kaze prekidamo svaki pregovor sa siptarima jer je teritorija Srbije okupirana.I da siptari uz pomoc NATO-a proteraju ostale Srbe za Kosova?I da nastave sistematsko unistavanje kulurnih i verskih spomenika.Da li bi za nas ikada vise postojale sanse da vratimo Kosovo?Koliko bi nam trebalo?500 godina? Bolje je pa i priznati Kosovo ali zastiti nas narod i njegov ostanak na Severu Kosova.Jer dokle god ima Srba na Severu to ce biti mostobran za buducnost.Za 10,20 ili 30 god...
Nedelja 21.04.2013.12:25
Kada su Nemci pregazili Francuze u Francusko-Pruskom ratu i ujedinili Nemacku i to krunisavsi cara u Parizu,glavno kom. Nemacki general je rekao.Ovo pobeda je ostvarna zahvaljujuci velikim reformama skolsko-obrazovnog sistem pre vise od 20 godina. Dakle za razumne stvar je jasna.Pobedjuju oni koji gledaju unapred.Oni koji vide mnogo dalje od ostalih. Ima jedna lepa recenica iz filma Balkanska pravila.Kaze Bata Stojkovic.Nas narod je mnogo skrt kada treba da iznedri coveka sa vizijom.Nekog ko ce videti barem jedan vek unapred.
Nedelja 21.04.2013.14:26
NE trbaju NIKAD da priznaju, nek se femkaju.. ima neceg u tome sto se od nas toliko trazi to priznaje, jer se svi ponasaju kako hoce kad je Srbija i srpske zrtve u pitanju.... A sad pogledajmo u buducnost... jacaju istocne i juznoamericke zemlje, svakim danom sve vise.. EU polako propada, pitanje je dana kad ce se raspasti, to je vestacka tvorevina na stetu evropskog naroda.. SAD su klasican finansijski manipulant, sa stampanjem novca i bespotrebnom industrijom ratnom, njima svi ovi konflikti najvise odgovaraj.. Nastace borba za sirovine a Evropa je najsiromasnija njima... Za jedan datum.. ponizenje i ucena..!!! a politicare nam je zapad i doveo i postavio svi su njihovi...
Nedelja 21.04.2013.14:34
Nasi ga priznaju iz jednog prostog razloga samo da bi ostali na vlasti, upropastili su ekonomiju, enormno nas zaduzili, napravili kolaps, i sada ce priznanjem dobiti novac da i dalje kradu, da imaju za penzije i da vrse manipulaciju naroda kroz medije i obrazovanje... A sutra ce EU traziti da nam deca uce kako smo mi izazivaci rata i fasisti Balkan.. no raspasce se pre nego mi dobijemo datum.. ploticari su nam olos najteze kategorije... mi ne ratujemo samo NE priznajemo.. nismo u mogucnosti da ratujemo ali da se femkamo mozemo...dok se Juzna Amerika nije oslobodila uticaja SAD nije dozivela napredak.. danas Brazil ubrzano se priblizava najrazvijenijim zemljama... i da ne duzim....
Nedelja 21.04.2013.00:55
Ma kakav Referendum? Kosovo je Srce Srbije!!! EU ili Kosovo... To Pitanje ne treba ni postaviti, pitanje je kada ce se nasa policija i vojska vratiti pa i narod, da se vratiti na Kosovo, to je naj bitnije pitanje!!! Sto je i predvidjeno u Rezoluciji 1244 Un-a... Kakve su to pregovori sa Ratnim Zlocincima kao sto je taci, ili 19 Zemalja EU i Nato-a... koji su nam otrovali narod i zemlju... jbg... razum da mozda??? zaboraviti nikada!!!
Nedelja 21.04.2013.00:58
To je držаvni udаr koji je izvršilа Vlаdа Srbije! I pravno i politicki je ovo potpuno tacna konstatacija. Medjutim, bojim se da u psiholoski i drugosrbijanski zombiranoj Srbiji, proci ce i ovo srpsko samoukidanje. Patrljak od Srbije koji ce preostati posle definitivnog sprovodjenja ovih stetocinskih i veleizdajnickih "poslova", ubrzano ce se rastakati sve do nestanka srpske drzave!
Nedelja 21.04.2013.07:31
За велеиздају се стреља. У нашем случају то неби смело бити симболично, већ би под то морали потпасти сви који су директно учествовали и подржавали велеиздајнички чин.
Nedelja 21.04.2013.02:01
Nema vise price! U 14h na Trgu Republike, pa da pogledamo tu Vladu u lice koja je izdala Srpsko Kosovo!
Nedelja 21.04.2013.07:25
Нажалост пријатељу, митинг неће променити ништа. Код дедињске ''елите'' то не пали - скину се једни, а поставе друге своје људе. За њих су много драстичније методе. Док Дедиње не буде слободно, Србија нема чему да се нада.
Nedelja 21.04.2013.08:26
I sve to da bi strpali srbe u vecito robstvo zvano EVROPSKA UNIJA.......koja je uvela zakon za trovanje naroda kroz hranu!!!!! Alo bre.....imali u briselu bar JEDAN ljudski politicar?
Nedelja 21.04.2013.07:18
Југословенска дедињска ''елита'' наставља свој зликовачки поход. Од 1918 - те педантно издаје Србе. Влада и скупштина нам не треба. Резултат би био исти да их замени пар кокошака из ''круга двојке'' или можда само Весна Пешић, а уштедео би се који динар.
Nedelja 21.04.2013.09:14
Rodjo "babinje" je mnogo vruca tema...Kajga ,Recko,Don,i i i. nestadose sa portala....zapad igra na kartu da se SAMI unistimo izmedju sebe.. za vreme balija imali smo Veljka ,Stanka,Zmaja od Nocaja i i .a danas ????poz...
Nedelja 21.04.2013.07:30
Kao sto sam vec jednom rekao: "krajnje je vreme da srbi formiraju paravojnu formaciju" ! Sta nam druga predostaje,vojska ne brani srbe,politike ne radi u interesu srba. Ili ti ili smo za 20 godina nacija bez drzave!!! Mocicemo samo ciganima da se pridruzimo. Rekao je slobo sta ce biti
Nedelja 21.04.2013.13:11
Nece vise narod da izlazi na ulice. Postavlja se pitanje koga da dovedemo na vlast? Za koga da demonstriramo? Za Kostunicu? Pa on je bio na vlasti kada je priznato kosovo i sta je uradio? Raspisao izbore! Mogao je da uradi mnogo vise, tada je mogao da se udruzi sa radikalima ALI NIJE. Radikali? Bili na vlasti i to sa Seseljom na celu kada je potpisan kumanovski sporazum. I sta su uradili? Nista, ostali u vladi. Jel bilo demonstracija protiv potpisivanja sporazuma? Nije. Dveri su prvo bili protiv SNS pa kad je bila afera sa kradjom glasova bili su po ceo dan na SNS TV-u. Onda opet protiv SNS, znaci kako vetar duva - kao i sve politicke partije u ovoj zemlji.
Nedelja 21.04.2013.13:18
Кумановски споразум је потписан али га УН и нато зликовци нису испоштовали гурајући ветар у леђа шиптарима. Тако ће нас и сад преварити.
Nedelja 21.04.2013.13:14
Opet se javljaju ove PATRIJOTE. Nego vi lepo,puške u ruke i pravac na Kosovo i javite nam kad ga oslobodite,pošto,ne možete da živite bez Kosova. A,mene ostavite na miru,pošto mi je budućnost ove zemlje najvažnija, a ta budućnost je EU.
Nedelja 21.04.2013.13:42
@Kralj_tomislav Slazem se za kumanovski sporazum, ali i da je ispostovan u celosti tada se na njega gledalo kao na izdaju, nasa vojska se povukla sa kosova. I to ne samo sa kosova nego su morali da se udalje 20-30 km od granice, ne secam se vise koliko. Zao mi je naseg naroda dole, zao mi je nase istorije ali mi nemamo ni jednoga politicara koji bi hteo, znao i mogao da ucini nesto pametno. Svi gledaju da sto vise ukradu da zaposle svoje marionete u drzavne firme i da narodu pricaju price. Zao mi je sto je to tako ali je to istina.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)