Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 16.04.2013.
15:31
Beta A
Srpska napredna stranka (SNS) optužila je danas funkcionere Demokratske stranke (DS) u Vojvodini Bojana Pajtića, Gorana Ješića i Dušana Elezovića da su "kriminalci".
Utorak 16.04.2013.17:35
Dok god budemo glasali za partije gledacemo iste face na vlasti. Kad se bude birala skupstina na narodnim saborima ili po principu 100 000 glasaca = jedan odbornik tek tada ce se Srbija (a i svet) osloboditi vlasti ovih profesionalnih politicara to jest placenika krupnog kapitala koji vlada ovim novim poretkom. sns nece nikada okrenuti ledja eu..upravo i prodaju Kosmet da bi im eu poslala socijalu za njihove glasace iz javnih sluzbi i preduzeca. Tesko Srbiji koja ceka pomoc sa bilo cije strane. Jadan je narod koji ne moze za sebe da zaradi i sebe odbrani. Takvi ne opstaju dugo na istorijskoj sceni. Sve partije prose i zaduzuju se a niko da pokrene Srbiju da radi i proizvodi. Tuga i cemer
Utorak 16.04.2013.17:56
Pa tko ce da proizvodi u Srbiji vlastito, KAD JE INTELEKTUALNI KADAR OTISAO NA ZAPAD.Nije li to deo plana, mi pokupujemo jeftino sve sta vredi. Kad isti mogu da patentiraju na zapadu mogu i u Srbiji.Samo treba da stvorimo uvete da se vrate.Ali nikako LAZI kao Dinkic sa Mubadalom. NPR biti mudar pa iskoristiti situaciju buduceg rata katolika i muslimana.
Utorak 16.04.2013.20:02
Mi gastosi smo jedan od najomrznutijih pojama u srbistanu. Iracionalno jer od nasih donacija i sto potrosimo i donesemo, Srbija prezivljava. Vlast i dalje tera najbolje vani da zaradjuju i salju a ostavlja glupe da za nju glasaju. Cast izuzecima jer ima i zaludno 'pametnih' kukavica koji su ostali u srbistanu i povukli se u neki svoj svet. Za proizvodnju ne treba uvek 'intelektualno'..Uzgajati stoku, voce, biljke na zapustenoj zemlji nije neka mudrost a danas donosi itekako dobre zarade i lep zivot. Pogotovu sto ima drzavnog i privatnog zemljista koje niko ne obradjuje i ne pase. O povratku gastosa je duga tema..
Utorak 16.04.2013.20:10
..Na granici nas docekaju carinici-lopovi..dalje nas prevoze taksisti-lopovi..na sudovima nas zastupaju advokati-lopovi a presudjuju sudije-lopovi..Zube nam popravljaju zubari-lopovi, lece nas doktori-lopovi..Na salterima nas docekuju lezilebovici-lopovi..U mup-u se opet probaju ugraditi neki panduri-lopovi i tako dalje a i sire Kako se vratiti u takvu zemlju ? Ili bi me neko ubio za par meseci ili bih ja nekog ubio.. Srpski gastosi, za razliku od srpskih profi-politicara-neradnika, znaju kako izgledaju normalne zemlje i ne zele da gube zivce, pare i zivot po raznim lopurdistanima. Jedino totalni bankrot i Kuka i Motika spasavaju Srbiju Glupi Gastosi zasad salju i odmazu Slobodu Srbije !!
Utorak 16.04.2013.22:36
Znam to, ali svoji smo.Dijaspora puni budzet i to treba da respektujemo, da ulazemo sta vise u mala i srednja preduzeca.Neka ih oni otvaraju.Nazalost nekom je u interesu haos, a znas i sam kome.Upravo onome kome nije u interesu da se bar deo toga vrati u Srbiju.Ako nastavimo ka EU, zavrsicemo kao Rumuni, Slovenci, Cesi itd. Valjani njima, ostatak jadnika ostaje za jeftinu radnu snagu.Hitler se zaj...o sa pristupom.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)