Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Subota 13.04.2013.
15:50
Beta A
Odustajanje od dogovora sa Prištinom moglo bi mnogo da košta Srbiju na diplomatskom i na ekonomskom planu, ocenio je Edvard Džozef, saradnik Centra za transatlantske odnose američkog Univerziteta Džons Hopkins.
Subota 13.04.2013.15:59
Nije moje da pametujem,ali ako naše buduće generacije treba da pod kapom nebeskom hodaju pognute glave pred gorim od sebe nikakva cijena da se kaže NE nije previsoka.Ja sam protivnik euronacizma i smatram da je EU pokazala svoje pravo lice i da tamo nikom normalnom nije mjesto.Živjela sloboda!
Subota 13.04.2013.17:01
Lobisti zasipaju sa svih strana mudroscu, kad ide o njihovo d...e. Gde su bili da daju takve komentare pred deset godina.Da valjda danas ne znaju o Srbima nesta vise nego onda.Valjda je Tadic dokazao da nismo ubice i silovatelji, jda ne jedemo malu decu i peremo zube. Da Dzozef objasni onako virtualno iz Amerike, bez dodira sa realnoscu kao sta su experti americki naucili da laprd...ju, kako ce to da Kina i Rusija da plate previsoku cenu posto svi svetski ukazatelji pokazuju razvoj i zdravu ekonomiku na istoku, a bas suprotno na zapadu.Takodje da onda svi mediji u Srbiji daju odgovor doticnog da nesta naucimo.I ako moze da se da mail adresa doticnog pa da mu obican narod postavi pitanje
Subota 13.04.2013.22:04
Ma, sve lepo kazes, ali sto se Tadica tice, izgleda da je dokazao mnogo sta. Npr. da imamo podanicki mentalitet i slugeranjsku psihologiju, a onim silnim izvinjenjima dokazao je i da smo mazohisti.. itd.
Subota 13.04.2013.21:35
Uh , "saradnik Centra za transatlantske odnose američkog Univerziteta Džons Hopkins." se sekira za Srbiju ! Pazi Boga ti ! Što se tiče Turske, ona je još ekonomska solidna pa nju briga dal´će da je prime ili ne. A mi smo svesni jednu stvar : činjenica je da Rumunija i Bugarska, koje su članice i koje nisu doživeli ratove i teške sankcije 90ih kao mi , ništa bolje ne žive u toj EU nego mi van. To je dovoljan dokaz da Vladari EU ne rade na oporavak i razvoj balkanskih i istočnih zemalja , nego ih samo interesuje da ih politički i ekonomski kontrolišu.Da bi svi ti eurostručnjaci govorili nama : "pogledajte šta smo uspeli sa Rumunijom, Bugarskom itd, zašto to da Srbija propusti...". Ni reč !
Subota 13.04.2013.21:40
Drugo , zašto mi da budemo krivi za neuspeh dijaloga sa Prištinom. Mi smo ponudili naše uslove, koji normalan čovek smatra kao potrebne za bilo koju "manjinu", Priština ih je odmah odbacila. Što znači da su šiptari krivi za neuspeh ! Zašto njih ne upozoravaju !?(znamo mi zašto).
Subota 13.04.2013.22:11
Ma svi ti uslovi za clanstvo su najobicnije gluposti. Primenjuju se sasvim druga merila. Zar su Bugarska i Rumunija bile drzave koje su ispunjavale ekonomski i administrativni, sudski itd. standard? Zar su u Hrvatskoj ljudska prava ispostovana? Njeni drzavljani ne mogu da se vrate sopstvenu imovinu! U sred Zagreba protestuje se protiv upotrebe pisma naroda koji je deo njenih gradjana! Sta mislite kakve bi reakcije po dusebriznom Zapadu bile da je u Beogradu organizovan javni protest protiv upotrebe latinicnog pisma u Hrvata koji zive u Srbiji? Zna se koji je cilj grupisanja Zapada. Stvaranje cvrstog vojnog okvira za prodor na Istok, tj. lomljenje Rusije! Srbija im zato ne odgovara.
Subota 13.04.2013.16:01
pa mi vec placamo preveliku cenu neokolonijalistickim bitangama ali to je nasa cena i spremni smo na nju jer nam je alternativa totalno nestajanje kao naroda.
Subota 13.04.2013.17:03
Cilj je unistenje Breton Vuds sistema i uvodjenje placanja cipom. U tom smislu i izlaze nekakvi Dzozefi koji davaju izjave dobro pokrivene ambasadorskim medijima. Da im se poruci da ne treba da brinu za Srbe i Srbiju, ubise nas svojom brigom ceo zadnji masonskojezuitski vek.
Subota 13.04.2013.18:14
Ako jednostavno vama preda KiM, nema šta da je košta, samo dobija....zna se šta i u koji predio tijela !
Subota 13.04.2013.22:16
Ako "dijalog" uspe, cena za Srbiju je njen definitivni raspad! Koja je cena visa? Neka gospodin saradnik Centra za transatlantsko spinovanje vodi dijalog sa Meksikancima, jer Teksas nije americka zemlja. Ako mi on kaze da jeste, onda neka mu bude jasno da je (jos i vise) Kosovo Srbija!
Subota 13.04.2013.23:04
Prijatelju, sve znamo šta rade, kako rade, ali smo na žalost nemoćni ! Ostaje nam eto portal da damo naše mišljenje i tu se malo utješimo !
Subota 13.04.2013.19:21
HU,ha ! cuj ovo molim te. Rusija preokupirana ekonomskim i politickim problemima. Ma gde bre ovaj zivi ili misli da mi zivimo u dzungli pa smo oseceni od sveta da ne znamo ko ima najvece ekonomske i politicke probleme.Ako je vec tako zasto svi hrle da traze pare od Moskve kada ona sirota nema ni za sebe. Koji bolid. Ovo ubedjivanje prevazilazi cak i bezobrazluk, ovo je cisto ponizavanje i vredjanje preko svake mere.
Subota 13.04.2013.22:20
Naucile ih nase vlasti. Sto gluplje bajaju, to se nasi vise loze. Iza kulisa se zapadnjaci sprdaju i prave viceve na racun nasih politicara-diletanata. Niti imamo drzavnu politiku i strategiju, niti imamo sposobne ljude da drzavu vode. Pa sto onda oni ne bi poslali jednog klipana da nam soli pamet i uteruje inteligenciju? Pogledajte samo sta je srpski narod birao za svoju vlast, vec ko zna koji put. Pa to nigde nema. Ako Srbijo, nek te onda hebe ko stigne!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)