Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Subota 06.04.2013.
09:03
Glas Amerike A
Srpski političari kažu da se lome jer šta god da odluče je loše, ali malo je čudno da se toliko lome ako sami govore da ništa nije ponuđeno, da su doživeli na neki način neko ponižavanje, pošto ništa nije uvaženo od strane Evorpske unije i od strane Prištine što je Beograd tražio, izjavio je za ''Glas Amerike'' analitičar Obrad Kesić, dodavši da stvarno ne vidi u čemu je panika oko dobijanja datuma za početak pregovora sa Evropskom unijom.
Subota 06.04.2013.09:09
Панику дижу Вучић и Дачић да би прихватили нешто што се не мора али су обећали газдама.
Subota 06.04.2013.09:20
Ja stvarno neznam sto su ovi nasi politikanti zapeli za taj datum? Pa turci imaju datum vise od 20 godina i stalno im pronalaze nove uslove za pristup u EU. Zar oni misle da ce Srbija dobijanjem datuma za pregovore resiti sve probleme? Sta znaci datum? Jedno VELIKO NISTA. Oni ili su ludi ili su se naduvali neke trave.
Subota 06.04.2013.09:23
Vreme je posta,ne bih da sudim i osudjujem,ali me stvarno boli da se u ovakvom vaznom trenutku Crkva ne oglasava!?Svaka susa se oglasila,a pogotovo strane placene NVO,a NASA CRKVA nasa majka cuti!Zasto Oci?Hiljadu puta zasto?Straha judejskog radi?
Subota 06.04.2013.10:44
postovanje! ja sam za to, da kosovo ostaje u sastavu srbije, da albanci dobijaju sva prava i budu ravnopravni narod sa srbima, da albanski jezik bude priznat kao jedan od zvanicni i drzavni jezika, ne smije se zaboraviti da su i albanci izgradili srbiju, i da su bili i da su danas dan vrijedan narod, i da se pomire ta 2 naroda jednom i za uvjek, i da ide srbija sa autonomnim kosovu u sastavu srbije u evropske uniju! jer samo sloga i mir vode nas zajedno dalje, a nikakva mrznja i ne sloga! trebamo biti toleranti i voliti jedno drugoga jer samo ljubav stvara srecu i zadovoljstvo! sve kriminalce i zlocinci treba traziti i kazniti iako ce to na kraju krajeva bog srediti!!! to je moje misljene!
Subota 06.04.2013.11:47
ТО СЕ ЗОВЕ ИЗАДА, РАДЕ У ПРОПАСТ СОПСТВЕНОГ НАРОДА, НА КРАЈУ ИХ ТА ЕВОПА УВЕК ОТКАЧИ АЛИ НЕ МОЖЕШ ТИ ОБЈАСНИТИ СТОКИ ДА НАС САМО КОРИСТЕ !!!
Subota 06.04.2013.12:00
Шта има да се прихвати када ништа није договорено?
Subota 06.04.2013.12:10
Cemu panika ?Zna to Kesic,kao i ostali politicari (izdajnici) ove kao i prosle vlade koji su pripremili put izdaje. A ovi izdajnici sad prave paniku jer je onda to najlakse servirati narodu i posle toga se ko fol povlace razocarani sa duznosti (puni ko brod) ili dolazi do pada vlade,sto znaci "pojeo vuk magarca".Nemaju cak razloga ni da se plase za to (jer su zasticeni) pa obicno ostaju u politici da i dalje varaju i kradu.Znaci ovo je sve inscinirano jer im se kako vidimo nista ne nudi a trazi (vec prodano) jako puno "KOSOVO". PRBUDI SE SRBIJO !
Subota 06.04.2013.17:03
...posle Tominog odlaske u brisel, Tome vise nije bio ist, dijalog B.stefanovica je priznao legalnim,(rezolucijom s'koju zaobilazu srbski Ustav, u Brisel su se dogovorili da se granicni prelazi intgrusiu,a onda su se pojavili sa istu rezoluciju s'kojom su nam zamaglili oci sa datum za ulazak. ...(integrisanje granicni prelazi srbija-kosovo republikzato, Kosovo rezim je dobio sto je trazio,jer rezolucijom:integrisanjem granicni prelazi srbija priznala nezavisnost koakoa.
Subota 06.04.2013.17:26
...proklet Zapad...cim je u drugu rundu obecano da se zapad ne mesa u srbske izbore,znao sam da se radi o Trojanskog konja, sve drugo, vezite macki za rep,jer zaoad mora da se(na neki cacim)odbrai za bombardovanje srbiju i to sa osiromasen uranjum, u ovom slucaju, srbska vlada je koja je zaduzena da to uradi.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)