Petak 24. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Sreda 03.04.2013.
00:23
RTS A
Posle celodnevnih razgovora delagacija Beograda i Prištine uz posredstvo visoke predtavnice EU Ketrin Ešton dogovor nije postignut, rekao je premijer Ivica Dačić. Zbog ozbiljnosti situacije potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić nudio je ostavku, ali je Dačić to odbio.
Sreda 03.04.2013.01:07
ствар је проста договором не добија се ништа,а губи се све, такође и без договора се не добија ништа и губи се све. па неко би питао у чему је онда разлка? разлика је велика јер у првом случају држимо се за штап и шаргарепу која се ето влачи 13 година,и постоји могућност да нас и даље завлаче у недоглед. у другом случају,нема више шаргарепе,фактички ствар остаје иста,само што ће овај пут магаре да иде својим путем,штап ће да проради,али када је пак магаре реаговало само на штап,наш образ ће бар остати чист.еу-ропејци су већ доста штете нама направили,презрени су и употребом штапа срби ће их само још више мрзети,а они желе да их волимо,изгледа толики садомазохисти нисмо...
Sreda 03.04.2013.03:18
Bojim se da se u nedavnoj proslosti pokazalo da jesmo mazohisti. U vezi sa nasom zemljom, bilo je poznato koji su ciljevi Zapada i NATO, njegove brutalne pesnice. Za svoje ciljeve angazovali su i dobar deo opozicije. Ta opozicija preko jedne decenije nije uspevala ni da se primakne dovoljnom broju glasova na izborima za vlast. Ipak, kada je proradio "stap" u vidu divljackog bombardovanja, nije proslo dugo, a narod je na izborima postupio po zelji tog istog Zapada i NATO. Poslali smo im vaznu poruku - "tucite nas, pa cemo vam biti poslusni!"
Sreda 03.04.2013.01:09
Stvarno nema resenja od tih pregovora, kad su nesto oteli sto bi i vracali kad ne moraju, njih ce primiti u EU sutra bez problema. Zato dok se jos moze oporavimo vojnu industriju i oterajmo smrdeze nazad u albaniju odakle su emigrirali za vreme teroristickih napada. Lepo je Šešelj govorio da se na vreme na KiM napravi popis stanovnistva, sada je sve kasno, moramo biti mi teroristi, ma da sve jedno zlobni zapad misli da smo to mi.
Sreda 03.04.2013.02:10
Svi ti pregovori su bili iza ZATVORENIH vrata. ZASTO? ovo se tiče celu srbiju i ima pravo da prati pregovore UZIVO!!! A ovako moze posle da govori ko sta hoće istina se ne zna.
Sreda 03.04.2013.06:39
ja prosto ne mogu da verujem da je dacic rekao kako se siptari plase buduceg separatizma srpskih opstina na severu...pa cekaj bre jel vi tako brzo zaboraviste ko su ovde separatisti i teroristi ili se samo pravite ludi i potplaceni...KOSOVO I METOHIJA SU JUZNA SRBIJA! SEPARATISTI I TERORISTI SU SIPTARI koliko god to sad nerealno zvuci jednog dana ce da zazvuci kao iz topa u pravom smislu te reci ...jer na zalost bez topa se ne razumemo sa siptarima...kad god smo gubili veru u Boga gubili smo Kosovi i Metohiju kad god smo se vracali veri vracalo nam se i Kosovo...sve od nas zavisi!!!
Sreda 03.04.2013.07:03
Зар после свега што је учињено практично ЕУ прекида преговоре. Дали то значи да све што је до сада урађено пада у воду? Добро онда треба укинути прелазе и почети поново са алтернативним прелазима, избацити везисте, укинути признате документе, и све остало што је на договорима постигнуто.
Sreda 03.04.2013.20:11
Tako je. Ljudi se od silne zelje prerano raduju. Zar ne vide da pregovori nisu zavrseni. Baronica ih poslala kuci da jos jednom razmisle. Iz reci onog buljavog Djurica da "Srbiju cekaju teske odluke i kompromisi" nazire se njihov krajnji pristanak na sve ucene - radi svetog Datuma. Pristace, na kraju, videcete.
Sreda 03.04.2013.09:12
@mile011;Voleo bih da ste u pravu,nažalost Srbija bez pomoći EU je na kolenima.Braća Rusi i Kinezi neće nam pomoći.
Sreda 03.04.2013.12:05
. . . RASPOLOZENJE SRBA, KOJE SU I SRPSKI PREGOVARACI SA SIPTARSKIM ZLIKOVCIMA I PREDSTAVNICOM NATO-AGRESORA ZASTUPALI , UBEDLJIVO POKAZUJU OVDE OBJAVLJENI ONLINE-KOMENTARI. TO BI TREBALO DA BUDE VISE NEGO JASNA OPOMENA SIPTARSKIM OTIMACIMA SRPSKOG KOSMETA, JER CE I "NJIHOVA" PODLA PREVLAST - NEKADA- DOZIVETI TOTALNI SLOM, PA CE ONDA MORATI DA SE DOGOVARAJU SA ZA SADA AKTUELNO NEZASTICENIM I OD NATO-RAZBOJNIKA UGROZENIM SRBIMA.
Sreda 03.04.2013.12:06
Нисте ви преговарали с привременим властима из НАТО-Приштине већ са Америком и бирократама из Брисела који су послушници Америке.Сад имате шнссу да вратите преговоре о статусу у УН, а прва тачка треба бити повратак народа на своја огњишта чију сигурност би гарантирале снаге УН. Слушајте народну памет !
Sreda 03.04.2013.20:14
Ama, covece, odavno su rekli da ih ta sansa ne zanima. I sada jednako ponavljaju - Datum, Datum, DATUM... sveti Datum! Nije sve gotovo, pristace na kraju krajeva. Videces.
Sreda 03.04.2013.17:25
...(8)osma runda pregovori Bg-Pristina i Brisle, nije postignuta zato sto pristina misli da je dobila svoje, medjutim, srbsko napustanje brisela, za sobom je ostvila dogovor o integraciju granicni prelazi srbija-kosovo republlik,koji ce pristina 'koristiti' da je srbija stime priznala Kosova republik.
Sreda 03.04.2013.20:16
Naravno. Sledi i primanje ostalih stavki velikog ultimatuma, treba im Datum. Samo jos malo, da pripreme javnost, a oni su vec odlucili.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)