Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Utorak 02.04.2013.
13:58
Radio 021 A
Zamenik predsednika opštine Šid Srđan Malešević (DSS) na Fejsbuku je jednog sugrađanina nazvao ustašom, a jednoj sugrađanki psovao Uskrs.
Utorak 02.04.2013.14:06
A da...a kada u HR, tačnije u Mjestu Kistanje, prebiju učenike iz manastirske škole Krka i na radiu Vatikan kažu da su ti djaci dobili što su tražili, onda ovi gornji se ne oglašavaju ! To nije mržnja, to nije diskriminacija, to su evropske vrijednosti, koji oni dijele sa njima !
Utorak 02.04.2013.14:13
Bas tako,ovaj covjek mu to nebi rekao da ga ne zna i odmah se jave ovi nasi dusebriznici(placenici)za ljudska prava i sl.koji nevide hiljadu puta gore stvari sto se desavaju nasem narodu u okruzenju.Tako ce nam biti sve dok tu placenicku bagru budemo tolerisali!
Utorak 02.04.2013.15:02
Pa sta ako je i psovao omaklo se coveku a da ih ne poznaje i nebi sigurno ni rekao nesto ruzno ali ipak neznam zasto se krvati u Srbiji bune za male greske Srba pa oni trebaju znati da nas narod u fasistickoj krvatskoj pati i od maltretiranja i ponizena i raznih uvreda a nazovi nasi krvati se bune za tako malu stvar sto je covek rekao pa i neka je mislim da je to istom pocetak
Utorak 02.04.2013.15:53
Дотични лик,а то је свим Шиђанима добро познато је успевао да кроз локалну политику ( председник локалног ДСС) опстане са свим претходним властима: СПС,СПО,Радикалима,жутима а ево сад и са издајницима напреднјацима.Дакле исувише је намазан,да би себи дозволио гаф овакав.Поздрав свим којима српство тече кроз вене и греје и испуњава душу,посебно на овом сајту овде.Шид и локална политика је слика и прилика стања и у целој Србији,положај,плата,привилегије.а тек ове креатуре што траже његову смену,од зла оца и још горе мајке...катастрофа...и то све баш на данашњи чини ми се судбоносни дан...
Utorak 02.04.2013.16:52
Vjeruj mi da me nije briga za dotičnog lika, nego me nerviraju ovi koji su dežurni da napadnu promil nečega, za njih stranog, netolerantnog, nacionalnog i slično, dok se strahovite stvari dogadjaju Srbima, nisam ih nikada čuo !
Utorak 02.04.2013.14:36
Такви кретени не поштују ни свој народ а комплексе лече на припадницима других вероисповести!Ко нас све заступа,добро нас Бог и држи на овој земљи!Грађани Шида да упамте кога су изабрали,да им се не понови грешка на следећим изборима!
Utorak 02.04.2013.16:01
грађани Шида добро знају ко је ко,мали град,све се зна,свако има своју цену,најбољи су нажалост у својим кућама далеко од политике.слепо црево ове држава и до скора приватно имање управо оних који желе промену власти...рекох све мој до мојега пријатељу.Нема овде у граду никаквог нациналног цимања и непоштовања.Довољно су нас прошле године жути исцимали кад су довели Јосиповића у град на отварање реновираног торња католичке цркве( 50 м,висине ) а врхунац бесрамности је било његово одвођење у Кукујевце,село где су сада већинско становништво срби прогнани из крајине,уместо на их моли опрост на коленима за сва злодела које су им њихови бојовници учинили...
Utorak 02.04.2013.16:05
дакле уместо молбе за опорст,жути доводе прошле године актуелног представника власти државе која их је организовано протерала са вековних огњишта,Јосиповић за оно мало преосталог старачког хрватског живља обећава реновирање католичке цркве,која је 30-так година запуштена...са таквим жутима прозвани лик није имао скурпула и лагадно је дели власт...
Utorak 02.04.2013.15:33
Јутрос је рекао да му је неко злоупотребио налог на фејсбуку и да он то осуђује. Тако да немојте да пишете коментаре кад не знате целу причу. Иначе ја дајем подршку ономе ко је написао то за тај лажни ускрс и покатоличене.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)