Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Subota 30.03.2013.
01:44
Beta, Danas A
Mesečna pretplata za Radio televiziju Srbije (RTS) biće ukinuta, a javni servis će u naredne tri godine preći na finansiranje iz republičkog budžeta, piše beogradski dnevni list Danas.
Subota 30.03.2013.01:53
trenutno ovo je jedina stvar koju je vuciic odlucio kako treba .. i ovako je rts bio SVE samo nije bio narodni, bio je dosovski , bio je eu'ropski , haski , bio je bilo ciji , ali nikako nije bio srbski javni servis informisanja , naravno ne ocekujem da ce to postati , naprotiv , televizija, je veoma jako oruyje za ispiranje glave sirokih narodnih masa (ako ih jos imaju), neka tako i ostane , ali ne moramo za to jos i da placamo sto nam ispiraju mozak , ko voli neka gleda , k one voli ne ne gleda, program je bi omula i ostace nula ..
Subota 30.03.2013.03:18
РТС је сада у комплету за СНС, испира мозак грађанима са дневницима и вестима о доброти СНС. Вучић је данас потписао да је Косово држава, браво Вучићу, браво. Живео СНС и држава Косово Живео Тачи председник Србије
Subota 30.03.2013.03:21
А ви и даље подржавајте Вучка громогласним аплаузом због глупе претплате ХАХАХАХАХ јесте наивни. ЈЕ*АЛА вас претплата, он дао Космет данас а ви о претплати.
Subota 30.03.2013.03:29
Космет је неотуђиви део Србије. Вучић не сме у име народа да каже да 15% територије Србије више није наше, није му то стари оставио. Када народ буде на листићима заокружио да Космет више није наш, тек тада ћу рећи да смо битку изгубили. Живео Вучић издајник. Угојио се од кад постаде издајник, храни га мама Меркелова квалитетно. Изађите опет сви на улице и сиренама подржите Вучића лажова. Живела република Косово Живео Вучић издајник ТО ЈЕ ТЕМА А НЕ РТС
Subota 30.03.2013.09:49
Јавни сервис то није никада био и никада неће постати, а прича о слободним медијима је иначе једна глупост. Политика преко медија промовише своје идеје и формира јавно мнење и било каква ''неутралност'', која је иначе проблематична категорија у националним медијима (треба ли наши медији да буду ''неутрални'' у односу на страдање Срба у ''Олуји'', Сребреници, Космету...?) је фикција. За ''јавни сервис'' је то мање карактеристично, али телевизије су неоспорно легло шунда и неукуса и тиме се мора позабавити.
Subota 30.03.2013.10:24
И ова ствар око ''јавног сервиса'' показује колико је Србија неуређена држава у свим областима. Има више одлике ''територије'' него државе. Одмах ми на памет пада ''Сабља'' десетине хиљада ухапшених по политичкој директиви и шака осуђених, милионске одштете које ''држава'' (грађани) плаћа за тај идиотлук (за који ниједан политичар није одговарао), бесконачно држање људи у ''притвору'' достојно Пиночеовог Чилеа, политички прогони, црна комедија са судством са са оном смешном жутом министарком и Натом Месаровић на челу...Штеточина до штеточине. 'Ајде нек' је Слоба био неспособан, али шта ви рођаци радите 13 година, где идете и зашто? Кретен до кретена.
Subota 30.03.2013.03:10
Укинуо претпату коју већина не плаћа истог дана када је потписао да је бивши Космет сада држава Косово. Морао је нешто да уради, да би се причало о томе а не о 200 милиона пута важнијим стварима. Тако је ухапсио Мишковића у данима када је дизао границу између Космета и Србије, да би имало о чему да се прича а да се Космет заборави бар на кратко, док не смисли шта опет да уради да обмане народ новим глупим темама.
Subota 30.03.2013.10:28
неће му помоћи , не секирај се , када је слоба пао због тога што је наредио да с еповуче војска космета ,ови ће много лакше пасти... ,ал када буду пали ови који ће бити задњи на власти , изазваће домино ефекат па ће сви они редом пасти , зато се они и држе заједно ко свињска црева и дс и спс и г17+ , ...па и цнц на крају или почетку тог ланца, нек га стави тамо ко како хоће ..
Subota 30.03.2013.06:53
Morao je da ukine, pojavio se pravni apsurd, da su pretili tužbama za 80 posto stanovništva, zbog ne plaćanja pretplate... Neponovljivo i neizvodljivo.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)