Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Utorak 26.03.2013.
20:27
Beta A
Bivši premijer Srbije Zoran Živković je podlegao pritiscima zapadnih diplomata i pristao da se zbog ubistva Đinđića ne uhapsi Vojislav Koštunica, rekao je pravni zastupnik Đinđićeve majke i sestre Srđa Popović.
Utorak 26.03.2013.20:41
ОВОМ ЧОВЕКУ БИ БИЛО БОЉЕ ДА ЋУТИ, ПРВЕНСТВЕНО ДА НЕ БРУКА СЕБЕ, ЗАШТО ИЗ СЕНКЕ ПОКУШАВАЈУ ДА ДИСКРЕДИТУЈУ КОШТУНИЦУ ??? ПА ЗАТО ШТО СЕ ЈЕДИНИ СУПРОТСТАВЉА ПРОДАЈИ КОСОВА !!!
Utorak 26.03.2013.21:43
Bolje brate da dodju Rusi, ovi nasi su premeki sa zapadom. Kostunica se uvek pojavljuje kao mantra kad treba , ali mislim da u sistemu kakav ide nece da bude mesta vise za njihov holivud.Trazit ce se dokazi.Vidis da ih imaju kad ga terete vec deset godina.Dapace i da ga optuze ne znam kakva bi bila reakcija naroda ako uzmes izjave Djindjica pre ubistva. Zamisli dodju braca Rusi, postave baze i pocnu pregovore sa EU. Nije li to STRAH o kojem govore i dovede EU I US pred svrsen cin.Nisu li zato placani svi ti NVO i izdajnici.Nije li zato vec Holivud PLACAN trinaest godina? Ajde da tako postavimo stvar. Naravno nakon sta se zatvore granicni prelazi i pristupi ambasadama.
Utorak 26.03.2013.21:56
Strasno,javljaju se Srbomrsci koji po nalogu istih onih kojima je Kostunica smetnja,da pricaju po placenim medijima nebuloze.Verovatno se plase ulaska Koste u koaliciju sa SNS-om.
Utorak 26.03.2013.22:37
ako je samo 5% od ovoga tacno onda je Kostunica Najjaci lik na politickoj sceni Srbije, em je Srbenda do koske em ima onu rabotu medju noge em je pobio drzavne i nacioinalne izdajnike.Jednom recju Car!
Utorak 26.03.2013.23:16
Тешко је одговорити на питање ко је већа битанга и ко је више заслужио затвор - Поповић или Живковић, мада лично мислим да је Живковић. Башибозук који су преко Коштунице њихове газде довеле на власт, не престаје да се дичи својим ништаклуком, лицемерјем и гомилом осталих нељудских особина чији су поносни носиоци и пропагатори ''обојени револуционари''.Међу таквим моралним и људским отпадом Коштуница изгледа као светац (Боже ми опрости).
Utorak 26.03.2013.23:48
Halo bre budale, sta branite tog kostunicu? Nije mi jasno. Bio je na vlasti bas tog perioda kad je trebala nasa policija i vojska da se vrati na Kosovo. Cega se je plasio? Sad je kasno. Lako je njemu sad pricati protiv vlasti. Mogao je, ali nista nije uradio. A za ubistvo, ja licno mislim, da ako ima dokaza. Treba da se hapsi. Ipak je to tesko krivicno delo. A vi pristalice DSS, branite ga....Mada znam da ste svi ovde za njega. Kada cete vec jednom shvatiti, da je on mogao.......ali nije nista uradio...naprotiv. Vi pristalice, objasnite mi to. Da i ja glupi navijac razumem.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)