Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Sreda 20.03.2013.
07:36
Beta A
Jedna sedamdesetogodišnja žena preminula je jutros na autobuskoj stanici u Trgovačkoj ulici u beogradskom naselu Žarkovo. Lekari Hitne pomoći dobili su pozov oko šest časova u kojem su obavešteni da je žena ispala iz autobusa na liniji 52.
Sreda 20.03.2013.12:21
Isključiva odgovornost vozača.NJegova je obaveza da se pre polaska uveri da su sva vrata zatvorena, pa onda da krene.Svedoci smo bahatosti, nepristojnosti i nekulturnog ponašanja pojedinih vozača GSP.Još uvek ima takvih koji razgovaraju ili šalju poruke mobilnim telefonom,puše u toku vožnje,otvaraju vrata prilikom pristizanja na stajalište pre nego što zaustave vozilo,naglo koče jer ne prilagođavaju brzinu uslovima saobraćaja... itd.Mnogi životi putnika-građana su u njegovim rukama i zato vozač u GSP ne može biti svako ko ima za to kategoriju,već mora biti psihički stabilna ličnost i za taj posao treba uvesti strožiju selekciju.Ne postoji unutrašnja kontrola u GSP.
Sreda 20.03.2013.13:30
Samsone,tvoja mržnja prema tim vozačima i kenjanje ovde su prekomerni.Oćeš da radiš mesec dana kao vozač,pa da vidiš kako je to?Letos sam se vozio u busu,gledam jednog izmučenog,prerano izboranog čoveka za volanom kako se rve sa šklopocijom,ne odvaja mu kvačilo,koči očima,zove nekog telefonom i jasno čujem kad pita nekoga,ako preživim da siđem niz Kneza Miloša a ubijem nekoga,ti i tvoj gazda umirete sledeći.Ja znam kako mu je,bio sam u njegovoj koži.A jedna gospođa me pomera i počinje da mu soli kako on to vozi,kako koči,da prestane da priča na mobilni ili će ona ne znam šta.A on je upravo njoj spasio život i samo on zna kako odvezao je dokle ide.
Sreda 20.03.2013.13:35
Ima među njima dovedenih balvana sa tuđim državljanstvom koji još ne znaju Srpski,samo ono ĐE SIIIIIIIIIIIIIIII SAMSONE,ali svi oni,kakvi god da su,dnevno spasu nekoliko miliona života na samo njima znani način.Kad manijak sa CG tablicama obiđe bus i nabode kočnicu,ti Sasone gluperdo,jebeš majku vozaču jer te cima,ali ako on razvali đetića šiptarčića odpozadi,njega će da krive,jer ti Samsone skote mali,nisi dovoljno čovek da sačekaš patrolu i kažeš šta je bilo,pa da se i na sudu pojaviš.Kao što rekoh na đilasovim novim busevima,dok ne bude građana,biće Vam tako kako Vam je.Ako hoćeš da pametuješ,drkaj malo nekog kurčevitog bosketa kad kolima stane u sred stanice i upali sva 4 migavca.
Sreda 20.03.2013.13:40
Pa onda dođi i napiši nam kako si prošao.Kad oteraš njega sa stajališta,baka neće da se saplete.Izađi na prvu stanicu,i probaj da budeš pametan tamo pred kafićem i napušiš nekoga,a ljude koji rade svoj posao kako znaju i umeju u nemogućim Arapskim uslovima,ostavi na miru.Bolje pitaj Ma Curu,jel ekipa došla na lice mesta posle pljeskoteke ili picerije,jer ja garantujem da su se jedno pola sata svađali ko će da uzme intervenciju,pa kad je taj uzeo,prvo ide da svima uzmu klopu i šta treba,pa tek onda da vide i konstatuju smrt. Ajde,nek ti je sa srećom Samsone,odoh ja u pustinju da vidim mašinu,i kad se vratim sutra da pročitam jesu li te dobro izmakljali oni sa 4 migavca i šta kaže Ma Cura.
Sreda 20.03.2013.17:13
Ocigledno da ti hvali Dalila,posto slucaj nije zavrsen a ti doneo zakljucak-VOZAC JE KRIV....ti si kriv sto tako razmisljas ,MORONU jedan !!!
Sreda 20.03.2013.17:57
A...,znači i ti si jedan od OTPISANIH šofera iz GSP. Poštujem samo savesne , odgovorne, školovane i kulturne VOZAČE autobusa iz GSP.
Četvrtak 21.03.2013.12:10
Prvo si rekao da sam otpisan pre 999,a blage veze nemaš šta predstavlja taj broj.Toliko o tvojoj pameti.Hvala što kažeš da poštuješ ljude poput mene.Znam da sam bio jedini vozač busa u BGD koji je govorio tečan engleski i kulturan sam bio sa kulturnim ljudima.Toliko kulturan da sam jednom prilikom sve Samsone izbacio napolje jer niko nije hteo da ustane ženi sa detetom,pa sam samo njih dvoje vozio.Čuo sam da je još jedan tip učinio isto na NBG pre koju godinu,dal je istina ne znam. Ali znam da ti Samsone nisi u stanju da položiš PSP,to je suviše za tvoj mozak.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)