Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Sreda 20.03.2013.
04:04
RTS A
Briselski dijalog je u opasnosti, jer se u Beogradu opet razmahala stara patriotska retorika, staro povlačenje crvenih linija i udaranje glavom u zid, kaže predsednik SPO Vuk Drašković, dodajući da Aleksandar Vučić "može i mora da spreči krah briselskog dijaloga".
Sreda 20.03.2013.06:39
Mora da je bio u americkoj ambasadi na picence pa mu rekli sta mora da prica. Ako ne prica pustaju one slike u javnost itd. Drugog objasnjenja nema, covek je pod nekom ucenom garantovano. Ili ga placaju, mozda je ona njegova rospija gladna na lovu. Kako drukcije objasniti ovakvo sirenje panike i defitizam. Obican prodani marginalac.
Sreda 20.03.2013.07:36
kako nekom ucenom... svi zavrsise u hagu a on osnovao srpsku gardu i nikom nista njegove izjave tipa ko podigne muslimanski barjak ostace i bez barjaka i bez ruke i nikom nista...zato sad peva kako mu kazu ...a ako neces da pevas pogledaj njegovog kuma seselja... zasto ste mi cenzurisali predhodni komentar? gori ste od "blica" ...da i vas ne finansira Tachi kao njih?
Sreda 20.03.2013.06:41
Бивши шеф кабинета Мике Шпиљка и не може другачије говорити.То је његов начин живота; данас са Милошевићем, сутра против њега, "Тамо где је Српска крв проливена то је српска земља", тако говораше Вук јуче а, данас више није тако. Седа брада није увек знак памети. Кад је тако опредељен нека оде код Тачија на Косово, биће сигурно лепо примљен, а можда добије и нешто евра. Е, мој вуче сав си се олињао. А, ону твоју књигу НОЖ са којом си преварио Србе о томе какав си, треба сакупити и запалити. Ти ниси вук, ти си онај Маринко из књиге Хајдук Станко.
Sreda 20.03.2013.06:52
Znate zasto je ovaj bestidnik uvek u pravu?Nije on baba Vanga da prorice sudbinu nego je americki spijuncina koji je dobro obavesten i zna sta se desava AKO SRBI NEPRIHVATE!!!E necemo se odreci KiM nikada i sve dok se neodreknemo to je NASE.Turci su vladali tim prostorima 500 godina pa smo to povratili,tako ce biti opet nicija nije gorela do JUTRA PA NECE NI SIPTARSKA .
Sreda 20.03.2013.08:59
sta sve parinje mogu da naprave od coveka....prerijskog kojota ili naseg niskoplotesa..ili P. od coveka K. u dusi..parinje puste parinje...
Sreda 20.03.2013.18:21
Ovog psihopatu treba smjestiti u neku dusevnu bolnicu,ali mu prvo treba suditi za ono sto je potpisao sa NATO-om kada je bio ministar.Za tako nesto se u normalnim drzavama dobija metak u celo ali on to ne zasluzuje jer metak je za ljude za njega je malj da se zamoci u g..na pa onda u celo.Neka prvo vrati pare koje mu je Srpski narod iz dijaspore dao 90-ih zato sto ga nije iskoristio u ono sto je obecao.zato sad nesme ni nos da pomoli u Cikago nego se mota po Vasingtonu i Njujorku.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)