Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Utorak 19.03.2013.
01:08
Đ. Barović - Vesti A
Dok vlasti u Zagrebu ne odustaju od pravosnažnih presuda ili interpolovih poternica protiv političkog i vojnog vrha nekadašnje SR Jugoslavije, JNA i Vojske RSK, poput Momčila Perišića, Veselina Šljivančanina, generala Mileta Novakovića, komandanta Vojske RSK - dotle od Srbije traže da aboliraju hrvatske zvaničnike koji su optuženi za slične ratne zločine. Ovo je pozadina nedavnog susreta u Zagrebu ministara pravde Srbije i Hrvatske, Nikole Selakovića i Orsata Miljenića koji je doduše završen samo uz obećanje srpskog ministra da će se formirati mešovite komisije koje će se baviti ovom tematikom.
Utorak 19.03.2013.01:17
знам само једно , злочини који се опросте , понављају се ... ко не плати за злочин , бива охрабрен и поновиће ...
Utorak 19.03.2013.04:57
Beograd moze da im oprosti samo za zlocine koje su pocinili nad Srbima koji su drzavljani Srbije,a ne za zlocine nad Krajiskim Srbima .Beograd nemoze i nema pravo po medjunarodnom zakonu da pravi neke sporazume koji se ticu licno Srba koji su drzavljani ili su bili drzavljani neke druge drzave.Srbija moze samo da pregovara o necemu sto se nalazi u okviru granica Republike Srbije i nista vise od toga.Predstavnici izdajnicke vlasti u Beogradu uzimaju sebi mnogo za pravo ali organizacija Krajiskih Srba koja se nalazi u dijaspori ce ako treba podnesti prijavu medjunarodnom sudu za krsenje medjunarodnih pravila i mjesanja u unutrasnje poslove druge drzave.
Utorak 19.03.2013.06:34
@Krajisnik Imate potpuno pravo; Srbija neme nikakvo pravo da se mesa u ono sto se desilo Srbima u Hrvatskoj, niti da povladjuje, niti da oprasta. Jos bih dodao da je ogromna greska Slobodana Milosevica ta sto je pristao da zastupa Srbe BiH i Hrvatske, umesto da to budu Martic i Karadzic. Njegovo neodgovorno mesanje je dovelo Srbiju tu ge je sada. Dala baba gros da udje u kolo a, onda daje dva da izadje. Umesto da se bavio Kosmetom, sto mu je bila duznost, on je slusao sta su mu naredili naredbodavci SAD i EU. Ovo mam pravo da pisem jer sam izgubio familije u Lici i u B i H.
Utorak 19.03.2013.08:39
Uopšte neću da čitam ovo baljezganje ali ako je naslov taćan onda u Srbiji žive i sa njom vladaju kreteni.Pa bolje je da takva Srbija i ne postoji.
Utorak 19.03.2013.11:21
Када ћемо ми Срби спознати да је 70% Хрвата усташког или проусташког определења. Највећи део њих још увек живе са сећањима и на Лубурића, и на Павелића, и на Кватерника и на Будака, и на фра. Мајсторовића, и на... Данас им је култна личност Томсон а култно место Чавоглаве, западна Херцеговина, а њихов култни датум је 10. април дан када је 1941 проглашена Независна Држава Хрватска. И незаборавимо речи њиховог оца нације Туђмана да је "НДХ била повјесна тежња хрватског пука"

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)