Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
25
Petak 01.03.2013.
01:06
J. Arsenović - Vesti A
Jovanka Broz konačno se oglasila povodom nedavne provale u vilu Bor u koju su je nakon smrti njenog supruga Josipa broza Tita 1980. godine prinudno smestili bivši jugoslovenski rukovodioci i u kojoj je živela, kako kaže, "30 godina kao u samici".
Petak 01.03.2013.02:03
Setila se Jovanka Srba, nestala joj je mao ceova vaza dinastije Ming. I gle cuda, taj Mao Ce spada u prvih deset masovnih ubica XX veka zajedno sa njenim muzem, Hitlerom, Staljinom, Potom ... Njen muz je na zalost svoje rekorde obarao mahom na srpskim zivotima a tada je Jovanka kao i svi ostali koji su ga opsluzivali u svim varijantama, cutala. Naravno da je cutala kada su joj tad sve vaze bile na broju. Jos da nije Srpkinja, neko bi se sazalio. Ima danas jos Srba koji ce za tanjir pasulja bez mesa i jedno kozaračko kolo da igraju preko srpskih leseva. Za takve, kao i dobre i naivne mlade Srbe koji osecaju nostalgiju prema vremenu koje nikad nisu videli, evo par podataka o Brozu:
Petak 01.03.2013.02:05
Pre svega treba pomenuti da je danasnje zlo koje upravlja Srbijom titovo nasledstvo. Deca komunizma i stari dobri titovi pioniri koji se sa nostalgijom prisecaju tih vremena kao i poslusnicki mediji koji sa (ne)skrivenim simpatijama pisu o ovom terminatoru Srba, bas kao i u ovom tekstu. A evo i ostalog brozovog nasledstva: 1. Titovi komunisti i ustase otvoreno saradjivali pre rata po osnovi organizovanja demonstracija, teroristickih akcija i svih anti-srpskih delatnosti. 2. Po pocetku rata prvo bacali letke gde pozivaju na prikljucenje ustasama u borbi protiv veliko-srpske hegemonije i otovoreno DEZERTERSTVO iz vojske Kraljevine YU u Aprilskom ratu. Proglasavali borbu YU vojske za borbu za E
Petak 01.03.2013.02:06
Engleske kolonijalne interese. 3. Po nemackom napadu na SSSR jula 1941. titovi komunisti ulaze u rat i vise ne vazi borba za eng.kol.interese. Prekidaju saveznistvo sa Nemcima. Najvece akcije usmeravaju ka rusenju drustvenog poretka kao onu u Uzicu tzv Uzicku Republiku. 4. Kao dan ustanka proglasavaju dan kada je Srbin ubio Srbina. 5. Zbog napada na Nemce po proglasenju 100:1 tokom celog rata streljano stotine hiljada srspkih zena i dece zbog akcija titovih komunista. 6. Zbog borbe za vlast titovi komunisti ubijaju sve naprednije Srbe jos tokom rata, narocito u BiH i u Srbiji, bez sudjenja, bez evidentiranja.
Petak 01.03.2013.02:08
7. Zivot NDH će biti produžen odlukom Tita da se zabrani ulazak Crvene Armije na teritoriju NDH (u poslednjih godinu dana ustase su pobile najvise pravoslavnih Srba u NDH) vec skuplja neobucene srpske mladice i vodi ih u smrt. Salje najnapredniju mladez Srbije na Sremski front odakle se velika vecina nikada vratiti nece. Hiljade njih. 8. Prima citave ustaske divizije u redove NOVJ, kao Djavolju legiju koja se borila pred Staljingradom. 9. Sprovodi masovna streljanja po osvajanju svakog grada i sela u tradicionalnoj Srbiji
Petak 01.03.2013.02:09
10. Nezavisne studije za ratne zlocine sirom sveta procenjuju izmedju 600.000 i milion titovih zrtava medju kojima su Srbi vecina. Da vas podsetim, Srbi u tom svetu bas i nisu popularni. 11. Tito deli Srbe na nekoliko nacija, deli Jugoslaviju na nacionalne republike i potom smanjenu Srbiju deli na tri dela. 12. Zabranjuje povratak proteranim Srbima na Kosovo. 13. Obecava Siptarima drzavnost. 14. Otvara granice Albancima i pusta ih na Kosovo. Daje im drzavljanstvo. 15. Cela Srbija (i YU) placa donacije za Kosovo za njegovog zivota. 16. Unistava srpsku dusu i dusu srpske industrije sistematskim unistavanjem poljoprivrede. Seljake naseljava po gradovima a njive betonira jalovim fabrikama.
Petak 01.03.2013.02:09
17. Uzajmljuje ogroman novac bez pokrica koji ne oplodjuje nego trosi na prilicno galantan drzavni budzet, umesto na slobodnu i trzisnu privredu koju naravno zabranjuje (dug je zvanicno uglavnom oprosten ali smo mi koji smo prosli devedesete osetili na svojoj kozi kako zapad prasta) 18. Za vreme Broza nastaje najveca Seoba Srba u Srpskoj istoriji. Stotine hiljada ljudi zauvek odlazi iz Srbije i medju njima vecina visoko-obrazovanih i najnaprednijih kadrova kraljevine koje Broz nije pobio. 19. Ubio Petra Bojovica, Nacelnika staba vrhovne komande srpske vojske iz I Svetskog rata i poslednjeg zivog od IV najveca srpska komandanta iz tog rata. Umro je od posledica komunistickih batina.
Petak 01.03.2013.02:14
Odvucen je taljigama na Novo groblje gde je i sahranjen bez igde ikoga. Komunisti su zabranili prisustvo sahrani pod pretnjom streljanjem. 20. Posto je zavrsio obavestajnu vojnu skolu u Pecuju, bio u operativnim jedinicama za osmatranje i ispitivanje austro-ugarske vojske i ucestvovao u bitkama na Ceru i Kolubari, Gucevu, Mackovom kamenu i Drini. Cak i na internetu ima fotografija Broza na terenu. 21. Broz kao agent Abvera obavlja poslove za Nemce u Rusiji a kasnije i na Balkanu. U II Sv.ratu ce u odsudnom trenutku da promeni stranu i pocne da radi za Engleze. Usred rata Valter Vajs (zvani Tito) krstari zapaljenim Balkanom i vidja se sa Cercilom u Italiji
Petak 01.03.2013.02:25
gde od naseg velikog dusmana dobija uputstva kako sto vise proliti srpske krvi kako bi sto manje Engleza ginulo za engleske kolonije. 22. Valter, Rudi, Beker, Gasparovic, Pepo, Ambroz, Tito su samo neki od nadimaka ovog (kontra)obavestajca koji je sluzio kako Abveru tako i NKVD-u ali najverniji ostao Engleskoj obavestajnoj sluzbi kada je video da dobijaju rat i da mu mogu osigurati presto na brdu srpskih leseva. Ovo je samo deo stete koju je Broz ucinio Srbima. A Jovanka od 45.gleda sta se radi sa Srbima i sada preti provalnicima da ce propevati. E takvi monstrumi, zivi i mrtvi, zaposedaju najlepsi deo prestonice u kojoj je sve sto nije na stetu Srba - sovinizam i nacizam. I tako sto godina
Petak 01.03.2013.08:02
Koji si ti demagog,zar nemaš drugog posla nego da zauzimaš toliki prostor, pišući kojekakve gluposti i izmišljitine.
Petak 01.03.2013.08:50
KOdza je potpuno u pravu,svaka na mestu,jer je istina,a ne istorija koju su pisali komunisti,neznam sa kakvim pravom to nazivas glupostima i neznam sta se to nalazi u tvojoj supljoj glavi?
Petak 01.03.2013.12:35
ako ti učiš istoriju sa ovog portala a pogotovu ove gluposti koje lupaju taj KOdza,_ljoticevac i njihovi istomišljenici onda je tvoja glava puna bluposti i izmišljotina.
Petak 01.03.2013.12:48
A pa nemoj da se ljutis. Zabrana čitanja je odavno prosla. Danas obaška svako ima pravo glasa, kao ti na primer. Nego, imate li vi komunisti neki drugi komentar do 'lupas gluposti'? Ko sto rekoh, valjda jedino tako mozete da se osetite mocnim posto vise ne mozete da ubijate po ulicama. To je verovatno u skladu sa duhom vaseg NKV robijasa Broza.
Petak 01.03.2013.13:01
Ha,ha,ha,ha,..ma kodzo,nemam na koga i zasto da se ljutim,nego su mi smešni ovi koji te podržavaju,a ne znaju da ni ti ne veruješ u to što pišeš.
Petak 01.03.2013.18:05
А,ти "сигурно" верујеш у оно што пишеш?!Или онако,мало провоцираш!?Волиш контрирати,па то ти је!?
Subota 02.03.2013.00:04
Dobro je da znas u sta verujem, drugacije verovatno ne bi bio dobar komunista. A negiranje bez argumenata je kao kosa bez snage nas Samsone. Hvala ti sto se ne ljutis
Petak 01.03.2013.13:30
Ако верујеш да је "историја" само оно што напише и потврди Беч или Ватикан,онда си дебело у заблуди!О комунистичкој "историји",илузорно је трошити време!Довољно је само речи,"бајке"!
Petak 01.03.2013.10:07
Све тачно. Време је да Јованка спаси душу и каже свом народу све што зна, мада је за стотине хиљада касно захваљујући злу које је завело и заводи многе Србе, а на чијем је челу и за време живота и постхумно био њен муж. Нека каже ко је Тито, Велебит, Бакарић, Ђилас, Доланц, Коча...и која је њихова улога у истребљењу Срба од 41-ве наовамо. Титове фаланге и даље марширају Србијом у виду ''Друге Србије'' и разапињу и вешају Србе на хиљаде. Док се Дедиње не ослободи, ни Срби неће бити слободни. Јованака може да помогне свом народу, а и било би време.
Petak 01.03.2013.02:15
Stara zeno, zelim ti spokojnu starost ali tek si se oglasila kad su ti maznuli vaznu iz dinastije Ming !??? Toliko o vasem komunjarskom postenju i materijalizmu. Tvoje seste licke i ostale sandzako-krajiske brigade kad su ubijali po Srbiji nisi se bunila. Tvoj cifutsko-nemacki mesanac bio jos mlad pa te smirivao..Jadno i bedno od tebe.. Verujem da sada 90% pricas istinu..ne zato sto si komunista nego zato sto ti se blizi ispovest a tu ti nema oprosta. Tvoj drug, Jovo Kapicic, pocasni vladar Sluzbe, srbomrzac koga okupirani srbistan izdrzava, bi ti mozda mogao pomoci.. Nit si Srpkinja a nit si vredna postovanja..
Petak 01.03.2013.06:51
Kada su ona i njeni komunisti došli na vlast, pobili su na hiljade svojih protivnika. Kada se njihovi protivnici došli na vlast, nisu ubili ni jednog njenog kompanjona (a trebali su). Da ima imalo morala ćutala bi i bila srećna što je živa. I ona i onaj hajvan Kapičic.
Petak 01.03.2013.13:48
Јадно нам је држава када овакви "проблеми" треба да се решавају!Немамо већих проблема него како збринути удовицу непоменика и дати јој онолико колико хоће!?Колико је само патриота у беди окончало свој живот а ова комунистичка аждаја после толико година гажења српског народа,би да нешто тражи!?Шта је са одштетама жртвама комунистичког режима,којима је она са оним непомеником нанела толико зла?!Којим добром је она задужила Србију па да ужива под старе дане?!Непоменик ју је изабрао себи због њене младости и обима груди а не због памети!О њеном "српству",не треба трошити речи!Сада се сетила да је Српкиња!?Могла је још "мало" сачекати,повредиће идеолошке сапатнике па је неће волети!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)