Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Utorak 26.02.2013.
11:04
Danas A
Srpski premijer Ivica Dačić je nesumnjivo bio miljenik ruskih vlasti kada je u julu 2012. formirao Vladu, ali situacija se u međuvremenu izmenila, pre svega zbog njegove spremnosti na ustupke u pregovaračkom procesu s kosovskim premijerom Hašimom Tačijem, ocenjuju za beogradske medije stručnjaci za odnose Beograda i Moskve.
Utorak 26.02.2013.11:21
Rusi uopse ne komentarisu niti pisu o Srbiji i srpkim politicarima pa kako onda znate da ih je Dacic izneverio, vama je bino samo pisanje protiv vlasti radi promovisanja prethodne vlasti...
Utorak 26.02.2013.12:20
Nema potrebe.Narod ce da ih izbrise u istoriju, kako ih je i doveo na mesto.Rusi su lepo rekli, a potvrdili sami Evropljani da u EU NEMA OPOZICIJEOsim onih koji zele da je ukinu. Rusi cekaju vece zaplitanje EUrofila i Amera na BI.Kad puknu ekonomski kao balon, sami ce narodi bezati od njih.Tome se kaze soft power.Isto ono sta je radio zapad SSSR-u.Narodi ce da izgube jos vise slobode, dok ce sloboda da bude u BRIKSu.Zaduzenja ce da se resavaju fondom BRIKS-a, ne MMF-a. Ali mora amoralna masa da jos prodje patnje, da bi se digla, ne samo u Srbiji vec i u EU i US.Dotle ce da vladaju les...ri politike i gn..j ambasadora.
Utorak 26.02.2013.14:48
EU i USA su stvorili drzavu od Kosova i to sprovode do kraja savjetujuci Albance kako trebaju da cine, a nasi cirkusaneri nevide da su u neravnopravnim odnosima EU+Alb:SRB,u pregovore je ravnopravno trebalo ukljuciti RUS jer to je jedina drzava koja je direktno stitila interese Srba,znaci mi treba da se sa njima dogovaramo i tako nastupamo u pregovorima,ujedno oni su prvi dosli na Kosovo,kao i za oslobodjenje Srbije do 45. dali svoje zivote,prema tome imaju pravo da odlucuju i daju savjete,jer ovi nasi politicari su sa ogrnicenim rokom upotrebe do 4 godine,a Srbija i gradjani Srbije trebaju da zive i pole njih.
Utorak 26.02.2013.16:09
Sve naše komšije : Hrvati, albanci, bosanci, mađari imaju punu podršku zapada, odnosno Nemačke jer su uvek bili poslušni i verni nemcima. Danas Nemačka im vraća tu vernost i radi ka oslabljenje Srbije na svakom planu.Neverovatno da Vučić mora u Berlinu da putuje u vidu naše evropske budućnosti umesto u Briselu. To dovoljno govori. Taj isti Berlin koji je prvi priznao nezavisnost Hr i Slo , i radio na razaranje Jugoslavije a sada Srbije. Dok se mi sami ne oporavimo(ekonomski i politički), naši neprijatelji će nastaviti njihovu politiku degradacije Srbije.
Utorak 26.02.2013.23:12
Ma nije to prvi puta da nasi političari sede na dve stolice. I svaki puta izdaju Ruse. A Rusi nas nikada nisu ubijali. Uvek su to bili zapadnjaci koji su nemilice ubijali Srbe. Nazdravlje Dačicu!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)