Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Nedelja 24.02.2013.
11:39
Beta A
Demokratska stranka (DS) zatražila je danas od prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da kaže građanima zašto ministar poljoprivrede Goran Knežević nije nedeljama upozorio građane da piju mleko koje po, usvojenim evropskim standardim, nije ispravno.
Nedelja 24.02.2013.11:43
Sramota je ovakvu sitaciju koristiti za politicku borbu, brze su reagovali od bilo koga u okruzenju, shodno tome dobro obavljen posao!
Nedelja 24.02.2013.12:17
"Sramotno je da Vlada Srbije panično traži krivca, dok se sve druge vlade u regionu bore sa problemom sa mlekom i trude se da zaštite proizvođače mleka ali i stočne hrane", navodi se u saopštenju pokrajinskog DS-a. Шта је срамотно у томе што се тражи кривац!? Да сте ви ИКАДА за БИЛО ШТА, док сте владали, нашли кривца за све оно што вам је лоше ишло ми би данас били бољи од Аргентине! И само ви демократе немојте да се сада сикирате шта ће бити са произвођачима млека и сточне хране! Лицемери ниједни! Све сте закували па сад хоћете да вам они још и тапшу! Када се ви бринете за Србију и за мене одмах се за џеп ухватим да ми буђелар не испари!
Nedelja 24.02.2013.12:45
И да видимо најзад шта је истина у вези тог млека. Јесте ли видели списак млека, у коме је афлатоксин премашио границу дозвољеног, које је "брижни" Јешић ( паз'да га не назовем господином!) доставио? Јесте? А јесте ли видели да у СЕДАМ случајева то прекорачено износи од 0,002 до 0,009 ? А да ни ЈЕДНО млеко не прелази 0, 01? Хајде мудоње из силних здравствених и иних установа, који једете народни хлеба, будите једном од користи па нам кажите јел' количина од 0,002 до 0,009 преко дозвољене границе штетна или није? А ако јесте колико је штетна? И кажите ми шта сте урадили да Дулићка иде у затвор због оног што је неповратно урадила Србији?
Nedelja 24.02.2013.14:25
људи, срби и остали грађани србије,да се разумемо,проблем са квалитетом хране није од јуче нити је од јесенас нити је од летос нити је проблем са храном настала доласком ових снс на власти, проблем са квалитетом хране је мало дубље уназад 10-так година, и почео је са владавином Дос , није то моја острашћена изјава, већ логичан закључак настао на основу,непристрасног осматрања,анализи статистичких података и логичног закључивања. и то иде све једно са другим имамо влеики број оболелих од рака, међу првима у европи, међу оболелима имамо велики број деце што је ужасно, имамо разноразне фирме које зарад профита увозе све и свашта , најчеће шкрат и фелер и због профита трују целу србију...
Nedelja 24.02.2013.14:31
са једне стране профит,а са друге стране,политичари који су на власти су уцењивани од стране запада за тако нешто,а сада питање,зашто би политичар прихватао уцене? па опет због пара , због КРЕДИТА и то оних са ненормалним каматама данас је србија дужна можда 28 милијарди евра... 1999 србија је била дужна само 4 милијарди евра. ово што се са србијом дешава је вид специјалног рада и то свако ко је учио у школи и био добар ђак ће лако да препозна, србија је и даље у рату,србија је све време у рату и то је чињеница имамо свакодневне жртве, индустрија нам је унитена, здравство нам је уништен, вакцине србија увози из запада, опет кажем ВАМ у србији улазИ НАЈВЕЋИ шкарт ОД вакцина...
Nedelja 24.02.2013.14:39
.. торлак је некада производио вакцине и за србију у најгора времена , ЈЕР ЗДРАВЉЕ (ХРАНА) И ЖИВОТ И ЗНАЊЕ У ОНО ВРЕМЕ ДЕВЕДЕСЕТИХ НИЈЕ ИМАЛО ЦЕНУ ВЕЋ СУ СВИ ИМАЛИ ПРАВО НА ТО! неке томе говоре да нам је квалитет контроле веома низак у односу на еу, грешите господо , бивша југославила је имала 3 пута строже норме него еу сада. каква нам је сада контрола ? па како смо се удали тако ћемо да прођемо , пре 5 година тај алфатоксин , кажу био је у 10 пута већој концентрацији нико ништа није причао , политички ко је био на власти ДС , спс, Г17 ,данас ко је на власти СНС, цпц, г17, да ли се нешто променило? НЕ , а ОНДА зашто САДА? па западу одговара МИ5 не спава она ствара и уништава владе...
Nedelja 24.02.2013.14:44
србија ове године МОРА ДА ПРИЗНА КОСМЕТ да је само шиптарски , МОРА да прихвати генетички модификовану храну..србија је све време под уценама, и зато људи политичари вам неће донети боњи живот, политичари вам неће дати здравље, они вам га отимају, прихватили или не прихватили те услове, ако им дозволимо они ће нас тровати и убијати и даље

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)