Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 22.02.2013.
17:55
A
Ocu Uroša Mišića je uručen poziv da se njegov sin hitno javi u policiju kako bi bio saslušan u vezi s nedavnom tučom u beogradskom klubu Plastik, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije (MUP).
Petak 22.02.2013.18:12
Nije taj huligan džaba pobegao, i sada se verovatno krije od nekih prijatelja huligana. Njegovo puštanje je blamaža srpskog pravosudja, a dokaz onima koji su ga branili mesecima i godinama da jeste - huligan. Umesto da se kloni svakog sukoba, utakmica i huliganskog drušstva, vrlo brzo je pokazao svoje pravo lice. Šta ćemo sada sa parolama "Pravda za Uroša", "Uroš Mišić jedan je od nas" i slične gluposti.Dokle god bude "vas" i dokle god bude nekažnjeno divljali po Srbiji, naša omladina će stasavati u huligane. Ovo neka bude opomena srpskim sudovima, svima koji se, možda, nose mišlju da pute ubice Bris Tatona ili da ih nagrađju novim suđenjem, da onaj ko to uradi nije to,,
Petak 22.02.2013.18:15
... počinio slučajno, jer je mlad ili nezreo, već zato što je tako hteo. I sada ima kretena koji pravdaju novo Mišićevo huliganstvo, koji misle kako je on sada junak i patriota. On je samo jedan mladi dekikvnet, nasilnik, huligan, koji ovom društvu ništa korisno nije uradio, osim što bruka svoju porodicu, klub, navijače. Ja sam takve patriJote kaoi Uroš juče videla na delu, kada su verbalno i skoro fizički napali kontrolora u javnom prevozu. Ne samo što je kontrolor pustio da nastave vožnju i što im nije pisao kaznu, nego je otišao na drugu stranu vozila. U momentu izlaska na stanici, počeli su da mu zvižde i da ga vređaju.
Petak 22.02.2013.18:15
Koristili su prednost grupe, jer su znali da ovaj neče smeti da reaguje. Na žalost, dobar deo srpske omladine su huligani, vaspitani na ulici, bez trunke lične kulture. Vas sve treba na dobro prevaspitavanje, ološu neotesani.
Petak 22.02.2013.21:30
NE MOGU DA VJERJEM KOLIKI SMO POLTRONI POSTALI...SADA CE DECKA DA RAZVALE OD ROBIJE RADI KAFANSKE TUCE! ZASTO: ZATO STO SE NIJE POVINOVAO NEKOM MARIIINCU S.A.D.!? SRAMOTIMO SE I PONIZAVAMO SAVAKI DAN SVE VISE I VISE!
Petak 22.02.2013.21:24
Ovaj mali je neki baksuz i ocigledno nestasan momak. Medjutim: nevjerovatno u koliko velikoj mjeri su nase vlasti digli larmu kao da je napao Patrijarha a ne radi neke obicne kafanske tuce, ALI povrijedjen je MARINAC S.A.D.! Kako to u Srbiji da se desi i da se neko usudi da napadne srpske dzelate!? Strasno, kakve smo poltroncine postali! Nasi Sudovi jedva cekaju da dokopaju sve sto je srpskog roda da osude i duze na robiju posalju. POSTALI SMO NAKGADNIJI NAROD NA SVIJETU!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)