Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Sreda 20.02.2013.
18:22 >> 19:21h
Beta A
Razgovori koje Srbija i Kosovo vode trenutno u Briselu od velikog su značaja za to kakav će biti stav Nemačke o dodeljivanju datuma Srbiji za otpočinjanje pristupnih pregovora sa EU, izjavio je danas u Berlinu šef nemačke diplomatije Gido Vestervele.
Sreda 20.02.2013.22:57
Datum zavisi od dijaloga..Onda ce biti Clanstvo zavisi od priznanja...A onda EU se rasformira jer postaje bezsmislena.....
Petak 22.02.2013.17:18
Da li ovaj narod uopste shvata sta oni govore. Kakav razgovor ? Kakav dogovor ? To je ultimatum za Srbiju, sta ima Taci da se dogovara kad nema nista njegovo, sve je Srpsko. Kao kad odem i zauzmem komsijsko dvoriste i sad se dogovaramo da mi da supu, a zauzvrat cu mu dati da pije vode sa cesme u dvoristu. I ja popustio i pao dogovor, ja uzeo i supu , a komsija moze ponekad (kad mu dozvolim) da pije vode. Kakve smo mi budale kad verujemo sta nam pricaju.
Sreda 20.02.2013.23:14
"Za to su od velikog značaja razgovori (Srbije i Kosova) koji se vode u Briselu. Kada budemo znali rezultate pozabavićemo se njima" No no Mikice. Ako ne priznas siptersku fantomsku drzavu nema da se vozis sa nama. Nema cak ni datuma, ako ratzgovori u Briselu ne uspeju. Ipak je ovo Rambuje 2 u malo blazem izdanju. Nasli su nasi politicari ko ce da im pomogne na putu u EU. U nadi da NIKADA tomo ne stignemo i tako spasemo sebe i svojwe , zavrsavam ovaj komentar.
Sreda 20.02.2013.23:28
Ja stvarno ne razumem vise politicare. Umesto da rade o interesima drzave, rade o interesima drugih drzava. Ponasaju se kao da nikada nisu ucili istoriju i kako da nikada nisu videli krajnje ciljeve nekih drzava i naroda. Koliko se ja secam Oni bi trebalo da rade sta NAROD zeli, jer taj isti NAROD ih je birao. Pitanje je jednostavno ili kaki ili sidji sa nose? Da li Ste sposobni da vodite drzavu ili ne?
Sreda 20.02.2013.23:45
Cujen veceras u "DNEVNIKU" drzavne televizije Rep.SRBIJE da premijer SRBIJE i premijer KOSOVA vode pregovore.Zar to treba da se prevodi,zar to nije dogovoreno priznanje fantomske Rep.Kosovo.Dali je tu jos potreban kakav komenter?Pitamo drugove Dacica i Vucica i Nikolica.?Koga oni to i dalje vuku za nos?Sta to treba jos da se dogodi sa SRBIJOM?
Četvrtak 21.02.2013.08:14
Pa vidise da je narod prepustio stvar politicarima.. narod cuti.. A ako niste zadovoljni treba izaci na ulice pa preneti politicarima misljenje naroda..Njih trojica rade kako njima odgovara.. Pa nebi dao kosovo iz inata zapadu.. Netreba Srbiji clanstvo u EU.. Eu se u kratkom roku raspada,, oni su pukli,, pa vidite da sve zemlje EU su u velikom bankrotu i propadanju,, nemaju ni posla,, pa svatite da je EU tako dobra Svajcarska bi bila medju prvima u EU,, Veliki bi udarac bio za EU kad bi Srbija rekla nedamo kosovo i datum pregovora nas nezanima.. Necemo EU a nedamo kosovo.. Pa za njih bi to bio veliki samar..
Četvrtak 21.02.2013.08:20
Te pare ulaskom Srbije u EU sto ce Srbija dobiti oticice jedan deo na koridore koji ce se zapoceti a nece zavrsiti jer ce politicari veci deo pokrasti. Narod nece od toga imati koristi nego samo politicari..A izgubice Kosovo.Eu srbiji nece dati bolji zivot, EU nece dati srbiji nova radna mesta.. Zasto Sloveniji nije nista bolje u EU..Kad pucaju jake drzave kao sto je Grcka, Spanija Italija i druge, koje imaju uredjenu politiku i postoje.. sta tu ima da traze drzavice EX YU koje su juce nastale a jedva krpe kraj sa krajem a sve firme propale i unistene.. Pa EU ce vam jos zatvoriti i ono sto imate da bi vam ugurala njene proizvode

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)