Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Utorak 05.02.2013.
17:11
Srna A
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je u Istanbulu da Balkana nema bez Srbije, ali da Srbija ne može na Balkanu da uradi sve potrebno bez pomoći Turske.
Utorak 05.02.2013.17:17
Николићева чежња за ропством ! "Care Lazo, cestito koleno! Kome ces se privoleti carstvu? Ili volis carstvu nebeskome, Ili volis carstvu zemaljskome? Ako volis carstvu zemaljskome, ................................................ Sva ce tvoja izginuti vojska, Ti ces, kneze, s njome poginuti." Car Lazar odgovara Bogu ovako: "Mili Boze, sto cu i kako cu? Kome cu se privoleti carstvu? ............................................. Zemaljsko je za maleno carstvo, A nebesko uvek i do veka."
Utorak 05.02.2013.17:17
Turska drzava je cinila mnogo manji zulum na ovim prostorima[inace ne bi opstali 500. god.] nad srpskim narodom ,takodje je uzimala manji harac[porez] nego sto ga uzima danasnja drzava,tako da nam je izgleda najpametnije da molimo Turke da se vrate i da zavedu bilo kakav red ovde.
Utorak 05.02.2013.17:17
Bog vas kleo, pogani izrodi, Sta ce turska vjera medju nama ? Sta ce djavo u krscenu zemlju ? Sto gojimo zmiju u njedrima ? Kakva braca ako boga znate, kada javno na krst casni pljuju ! Stanisa je obraz ocrnio , pohulio na vjeru Hristovu , obuka se u vjeru krvnicku i bratske je krvi ozednio. Sta jastrebu oce naocali? Cud lisicja ne treba kurjaku ! No lomite munar i dzamiju , da branimo obraz otacastva, pa badnjake srpske nalagajte i sarajte uskrsova jaja, casne dvoje postah da postite; za ostalo kako vam je drago! Njegos
Utorak 05.02.2013.18:08
Malo je 'evropskih' zemalja koje nisu bile nasi neprijatelji. Uzmite za primer samo NATO alijansu. Jedini ko nas direktno i neposredno nikada nije napao ni u okviru vojnog saveza, bar koliko ja znam, je Rusija. Ali nas je i ona u okviru SSSR-a opkolila i umalo pregazila tenkovima za vreme krize informbiroa. Tu nas je moram priznati izvadio bas neprijatelj Broz. Zato nisam siguran ima li u politici i ekonomiji neprijatelja, ali sigurno nema prijatelja. Ukoliko ne saradjujemo sa nasim nekadasnjim i sadasnjim neprijateljima, udaricemo sami sebi sankcije. Ono sto je mnogo bitnije je da nam neprijatelji ne udju u skupstinu a na pijac mogu, ako i jedni i drugi vec nisu na svojim mestima.
Utorak 05.02.2013.18:14
Нашој нетолерантности никада краја.Мислим да су овде коментатори углавном из хомогених средина и имају схватљиво неповерење према странцима.Некада све нас поведу емоције па лупетамо овде све и свашта,али када се удубимо у суштину проблема они су у нама.За НАТО бомбардовање делом и сами сносимо кривицу јер смо имали штеточину Милошевића.
Utorak 05.02.2013.18:56
Ne mogu da verujem kakve SNS propagandne komentare pises gore. Samo cu te ovde zapitati: Jesu li se to Srbi samobombardovali ? Jesu li Srbi i MIlosevic krivi sto su branili teritoriju svoje Srbije ? Nema kraja srpskoj poniznosti i samokritici. Zenskom da se nudi je u prirodi..da bi nastavila vrstu sa najboljim. Kad se muski nude onda je ..nemam lepih reci..banovali bi me kad bih napisao sta mislim
Utorak 05.02.2013.19:07
Ja to vidim prosto ... propali smo kroz daske u gomna i sad plivamo vec dugo u krug udarajuci o zidove jame ... -da bi popravili daske , prvo treba da izadjemo napolje ........ ali ne urusavanjem zemlje i ronjenjem u EU ...... treba nam ruka za izvlacenje a onda popravka.....!
Utorak 05.02.2013.20:19
изгледа да ће бити то турска рука хе хе хе ...колико ће нас коштати да нас турска извади из гомна ?
Utorak 05.02.2013.21:08
Pa znas kako je .... zemlju smo poceli da urusavamo - a ronimo dublje ka EU i nema izlaza ........ ...... sklon sam da verujem da se neko pametno setio, da uzme neku ruku i najzad ispliva .... pa sad je to mozda Turska ,koja ima interese a moze pomrsiti racune EU i USA , pa nek se oni gloze ko ce imati veci uticaj u regionu - u isto vreme pomoci ekonomiju ,makar to bilo samo u Raskoj....... sirotinja se buni,kad je pun stomak niko ne pravi problema..! Mozguce je da je ovo nasa prva pametna igra , jer inace Turska se okrece Aziji Rusiji i Kini...!
Utorak 05.02.2013.20:51
Molim te, nemoj da mi zameris, ali iako se Milosevic sam nije bombardovao, neko bi rekao da covek koji skace sa zgrade sam sebi ne lomi lobanju. Nju razbija sila zemljine teze uz pomoc betona. Ipak, nista od toga ne bi bilo da ne skoci. U nadi da neces da mi zameris.
Sreda 06.02.2013.08:12
Definitivno ovaj covek nema ni malo suptilnosti, ode u drzavne posete, a prica kao da je sa pajtasima pored kazana.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)