Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 22.01.2013.
17:44
Beta A
Vrhovni kasacioni sud odbacio je danas tvrdnje predsednika skupštinskog Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo Vladimira Cvijana da je predsednica tog suda Nata Mesarović glavni nosilac korupcije u pravosuđu i da je najviše doprinela katastrofalnoj mreži sudova. U saopštenju sa sednice kolegijuma Suda navodi se da je ta Cvijanova izjava "gruba i društveno opasna insinuacija".
Utorak 22.01.2013.17:56
Cvijanova izjava da će "oni pokrenuti pitanje nekih sudskih odluka" koje je Nata Mesarović donosila, "predstavlja protivustavno mešanje zakonodavne vlasti u sudsku, jer samo nadležan sud u zakonom propisanom postupku preispituje sudske odluke", piše u saopštenju//////////////////// ne pravdam tog Cvijana, al kako ova krava kaze ispada da je sud bozji oltar a sudije andjeli...ja zaista ne bih bio kao Cvijan. Ja bih sudijama i tuziocima za najmanju gresku odsecao po jedan prst za primer.
Utorak 22.01.2013.18:19
Ova Karakondzula je najveca kocnica u srpskom pravosudju ! Postavljena od zute okupatorske vlasti i sada sluzi sns okupatorskoj vlasti.. Ova zena je Zlo koje je direktno u sluzbi okupatora (sns, ds, sps..prodaja srpske zemlje, oslobadjanje lopova i ubica..sve radi sto je na stetu Srba). Tito bi bio ponosan na nju
Utorak 22.01.2013.19:26
Potpisujem. Sve si u pravu, to su cinjenice. Pusti Tita, taj se ionako poodavno rostilja u svom grobu posle svega sto se izpodesavalo... poz
Utorak 22.01.2013.20:11
Касациони суд, Уставни суд... све су то дванаест година паковани кадрови демократске странке.Зар сте очекивали нешто друго до да зубима бране ову тугу од човека? Мука ми је од спорости ове коалиције која упорно чека да им ТУЂЕ судије јуре криминалце који се највише и налазе у редовима партиских другова тих истих судија! Немојте ми само рећи да судије не могу бити политички ангажоване и да то оне нису! Запамтите, где год су из адвокатуре извукли паметњаковића и поставили га за судију урадили су то само зато што је дотични био партијски заслужан човек! А иначе. овај Цвијан би могао да се спусти на земљу једном.
Sreda 23.01.2013.10:22
Ljudi nisam pravnik, da sa pravne strane dajem izjave o radu ovih dama pomenutih. Ko je organizovao bilo kakav posao, vodio se zdravom logikom, uvidio je da je "reforma" i odabir sudija bio uklanjanje onih koji su radili svoj posao. To nije samo moj zaključak, već je to zvaničan stav i Evrope i svih koji su vidjeli rezultate ove dame. Stara divna poslovica je "Najgore je kad žena omatori, izgubi obraz a guzici se ne boji". Pa Nato vratili su i sudije koje si ti odbacila, i opet nikakvih rezultata nema. To dovoljno govori o tvojoj stručnosti kao pravnika, rukovodioca i ljudskog bića. Pa mnogobrojne nakaradne presude ili nepokretanja postupaka ipak se vi pitate a ne vatrogasac

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)