Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Petak 18.01.2013.
07:41
Beta A
U dijalogu premijera Srbije i Kosova u Briselu je postignut dogovor da se carina i dažbine na severu Kosova uplaćuju u poseban fond za razvoj severa, a iznete su i zamisli kako bi mogle delovati srpske institucije i kako bi se došlo do posebnog položaja za zajednicu srpskih opština, izjavio je noćas predsednik Vlade Sbije Ivica Dačić.
Petak 18.01.2013.07:53
prištinske vlasti i Evropska unija koja treba da osnuje taj fond, bile bi uplaćivane sve dažbine za robu koja ide na sever Kosova i to bi bilo privremeno rešenje", objasnio je Dačić. ....Znaci dok daci ne prizna siptare skroz evropski "partneri" ce da skupljaju carinu za kosova republjik...ne niste ih priznali ha ha A ovo je JOS bolje "PROBLEM paralelizma institucija, a da formiraju neke druge institucije koje bi bile izraz posebnosti srpskog naroda i srpske zajednice na Kosovu i Metohiji". ....Znaci tkz srbija se povlaci totalno sa KiM, doce neki novi unmik/eulex koji ce tiho da prepuste siptarima to malo Srba sto je ostalo.......I naravno "mi ne priznajemo nezavisnost KiM" ha ha !
Petak 18.01.2013.08:43
Kosmet ne moze da bude izgubljen.EU je izgubljen projekat, posto evro drzi fatamorganu, a zlata za pokrice nema.Dobar andjeo ce da da dokumenta iz kojih ce narodu biti jasno tko je strani agent i sta je radio radi svojih interesa. Posle ce da im bude pretesno na zapadu bez para, koje ce da se vrate u Srbiju, posto imaju trag radi trasparentnosti puta u svom samouverenju da nece da budu kaznjeni. Zapamti da ce strani agenti da se maknu odavde kad na zapadu nestane pare.Oni svoj deo posla ne obavljaju zbog ideala. Pare ce da nestane kad ih se rasiri na vise shoping strana. Od Pakistana do Malija. Uskoro, zato zure ....
Petak 18.01.2013.08:51
zlato vise nije pokrice od 1964 god. svetski finansiski sistem ce da koliblira. ali to vise nije tajna. to sto ti tvrdis je ok ALI svetska elita ima svoj plan sa svetom i nazalost oni nisu ovisni o parama-oni drze novcani sistem u rukama a kad propadne ovaj(po ne prvi put) oni uvedu drugi i idemo dalje. Pare su izum od coveka,pare nisu problem pare se stampaju ali sistem ne radi za ljude nego za elitu
Petak 18.01.2013.08:23
sta lazete narod vise? PRIZNAJTE vec jednom da beograd priznaje kosovo kao drzavu.pa nismo mi slepi prvo granica(koja po vama nije granica) a sad carina(koja naravno zluzi srbima). CARINA je CARINA i placa se samo ka ulazu u DRUGU DRZAVU!
Petak 18.01.2013.10:52
Daci prizna "kosovo" svaki put kad se napije i nazdere, bar jednom dnevno... Milion posto sam uveren da ce Kosmet jednog dana biti cisto srpski, samo ne volim kad mi ovakvi izdajnicki debili pokvare dan!
Petak 18.01.2013.12:45
Ovako nesto moze da izjavi samo mentalno retardirana osoba,a da se povjeruje u to,treba biti jos retardiniraniji.Dacic treba hitno na psihijatrijsko lijecenje.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)