Sreda 22. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 17.01.2013.
22:51
Beta A
Generalni sekretar UN Ban Ki Mun se izvinio zbog aplauza "Maršu na Drinu" koja je izvođena na koncertu beogradskog hora "Viva vox", koji je u Generalnoj skupštini organizovao presedavajući tog tela Vuk Jeremić.
Četvrtak 17.01.2013.23:06
кад би био референдум за химну верујем да би марш на дрину победила !
Petak 18.01.2013.01:58
Mozda bi bilo problema na referendumu, jer bi za STPSKU Himnu konkurisala i "Igrale se delije" i Boze pravde" i "tamo daleko" i...... To su problemi VELIKIH Naroda, koji imaju dugu i svetlu isorijun i jos veci ponos. Pa se imaju i cime diciti. Jer iz te kulturom, junastvom, bogate proslosti crpe eliksire svog postojanja i svoje buducnosti U toliko su bolni problemi novokomponovanih- sintetickih naroda i nacija, kojih u nasem okruzenju ima dosta. Pa ta zavist i radja antagonizme iz cinjenice da ne mogu biti ono sto zele a nisu ono sto bi hteli da budu. Toga mora i mi da budemo svesni i da shvatimo njihovu ocajnu situaciju poniklu iz nedostatka identifikacije.
Četvrtak 17.01.2013.23:47
Ban Ki (Maj)Mun ni za sta nije kriv. Sta vise, on je bar prvo aplaudirao Marsu na Drinu pa se izvinio, samo u svoje ime, a da pri tom uopste nije Srbin. Tadic se izvinio svima od reda, u nase ime, a da pre toga nikada nije aplaudirao nicemu srpskom, ako me secanje ne vara cak je i negodovao. Odgovor ovim tzv 'Bosnjacima' je trebala da da drzava Srbija a ne Ban Ki Mun. Drzava po obicaju cuti. Ban Ki Mun nije u skoli ucio Cersku bitku da zna da se ona vodila u Srbiji i da su u njoj Srbi branili svoju zemlju od istih ovih sto se sada bune. Ali to znaju svi nasi predizborni hvalisavci u zemlji i ni jedan da odgovori a trebali bi da odgovore na ovu zelenu rukavicu tako silovito da im ruku odgrizu
Petak 18.01.2013.01:16
Срамота, шта је следеће, јел их вређа и ћирилица? Нико није испаштао у хагу ко што су Срби испаштали, сви други су пуштени, и опет им је мало. Шта је доста доста је.
Petak 18.01.2013.01:18
Бан Ки-мун је једна обична америчка марионета, шта може бити друго неко из јужне кореје.
Petak 18.01.2013.07:59
Koljacima koji su se slikali sa odsecenim srpskim glavama,smeta "mars na Drinu",a kojekakvi belosvetski ljigavci ga proglasavaju "nacionalistickom himnom"!?!? Mislio sam da sam vec cuo sve moguce gluposti i lazi,jos tamo devedesetih... A muslimani,jadni i iskompeksirani kao i uvek kroz istoriju,ne znaju ni ko su ni sta su-Turci,Srbi muhamedanci,"Bosnjaci". Ne brinite,otpevace Viva vox sledeci put neso o Muji Hrnjici,samo za vas,da ne placete i ne lazete po svetu,sto vam,istina,jako dobro ide vec decenijama.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)