Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 17.01.2013.
16:27
Beta A
Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) apelovala je danas na vlast i pravosuđe Srbije da se četnički komandant u Drugom svetskom ratu Nikola Kalabić ne rehabilituje, jer je sarađivao s fašističkim okupatorom.
Četvrtak 17.01.2013.16:33
Bas smo se zacudili javljanjem anti-srpskih izroda. Ravan ustastva i komunizma sa obe strane Drine, uvek je bio jednak. Ja bih razumeo da se cak i neko takav protivi sudskoj presudi, ali protivljenje sudskom procesu jasno daje do znanja da oni imaju veliki problem sa rasvetljavanjem istine. Vise im odgovara da u Srbiji ostanu ugasena svetla. A zasto? Zato sto je komunisticki falsifikat o Kalabicu tesno povezan sa svim ostalim falsifikatima koje su Anglo-saksonci, ti isti nalogodavci LSV-a, ovde sprovodili preko svojih agenata a tzv 'komunistickih' lidera. Ideoloska pozadina se promenila ali agenti su ostali i zovu se Canak, Jerkov i njima slicni.
Četvrtak 17.01.2013.16:34
Nikola Kalabic je mozda i najveca pojedinacna zrtva bestijalnog crvenog terora. Ovaj krajiski vitez je u drugom svetskom ratu u narodu bio stvarni superheroj. Uletao je u guzve u koje niko nije smeo a uspevao da umakne iz nemogucih situacija, dok se pricalo se da ga metak nije hteo. Kako su ga ubili u zasedi jos 45', komunistima ostaje da ga, predstavivsi kao izdajnika i porocnog coveka, uniste u srcima Srba. Kalabicev dvojnik (nizi za dve glave od Kalabica) ce da odigra ovu ulogu za OZNU i 'izda' Drazu. Znajuci da je Nikola nastavio da se bori posto je izgubio i oca i sina, koji su to razlozi koji bi takvog coveka posle svega navedenog naveli da izda vrhovnog komandanta?
Četvrtak 17.01.2013.17:14
Sav se najezim kad cujem ovakve izjave izroda nacije svoje, "NAJOSTRIJE OSUDJUJEMO REHABILITACIJU NJEMU I DRAZE MIHAILOVICA DA SE ISTORIJA NE FALSIFIKUJE I BILA BI PORAZ PRAVDE I BEZSRAMNO GAZENJE NJIHOVIH ZRTAVA" Predlazem da svi komunisti koji zive u Srbiji i puste nas ne komuniste da zivimo u miru,da ispravimo ISKRIVLJENU KOMUNISTICKU istoriju posto to nije SRPSKA istorija,i da da skinemo ulicne table sa imenom Srpskih krvopija i postavimo imena SRPSKIH JUNAKA koji se istinski borili za SRBIJU I SRPSTVO. SVE ZA SRPSTVO, SRPSTSVO NI ZASTA.
Četvrtak 17.01.2013.18:44
потребно је да срби схвате да је комунизам велико зло по србију да све што смо доживели доживели због комуниста, потребно је да ВИДЕ да су сви ЈОШ ЖИВИ "бивши" комунисти сада већином по демоНкратске партије и соле памет да би и даље заблуђивали народ и да не заборавим при томе имају дебеле материјалне користи !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)