Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Ponedeljak 14.01.2013.
20:02 >> 20:24h
B92, novimagazin.rs A
Na internetu se pojavilo navodno saopštenje rasformirane JSO u kome se preti Albancima s juga Srbije u slučaju sukoba zbog uklanjanja spomenika OVPBM u Preševu.
Ponedeljak 14.01.2013.20:11
Не пријете они албанцима, већ терористима, а што не пишете о Албанској националној армији која већ мобилише шиптарске терористе...биће рата...а ти Србијо се играј тричаријама и платформама...
Ponedeljak 14.01.2013.20:19
Mislim da je ovo igra.Momci su u Kobrama, Zandarmeriji i PTJ jedinici.Dacic je najavio formiranje slicne jedinice koja ce biti pre vojna nego policijska od upravo najelitnijih pojedinaca.Polako se priprema teren dok se pi..a niz vetar i prica o bezalternativi, koja samim clanicama postaje teret , a ne Srbiji. Treba da se ceka i priprema. Albanija i Hrvatska su u NATO ne bez razloga.Ameri bi da uvuku Albance i Turke u EU, ali im ovi ne daju.Juzni tok ne prolazi tim zemljama. Treci put da budemo pametniji sa sto manje zrtava. Nemci i Holandezi na granici sa Turskom, Francuzi u Maliju.Rusi ce da ih rasire vise nego sta im je jorgan dug.
Ponedeljak 14.01.2013.20:26
Nije zivot tako los ima Srba ima jos! Samo slozno braco! Srbija Srbima!!!
Ponedeljak 14.01.2013.20:30
Cista dezinformacija, ( sto bi reko Sojic, klevecu ) pa crvene beretke su imali odlicnu poslovnu sardnju u Velikom Trnovcu, nece oni da ratuju sa poslovnim partnerima, taman posla, to nikako, pa njihov glavni poslovni partner pokojni Duca ( Silerova ) je iz te metropole! ps. za one koji neznaju, glavna delatnost tih umetnika u Velikom Trnovcu je prepakivanje i trgovina na veliko svih vrsta praskica, sve je to lepo opisao Milos Vasic u knjizi atentat na Zorana.
Ponedeljak 14.01.2013.20:36
Oni su poceli prvi da prete. A mi sigurno necemo sedeti skrstenih ruku. Ne plasimo se Arnauta. Scipetari , niste nas uplasili ako vam je to cilj. Vi se samo salite, smesni ste.
Ponedeljak 14.01.2013.21:23
Редакцијо,ЈСО никада ником није претила већ је часно и поштено бранила свој народ,а то што је била трн у оку душманима то је њихов проблем.Док је Јсо постојала Србија и Српски народ проблема није имао на Косову! ЖИВЕЛА ЈСО и ЊЕНИ ПРИПАДНИЦИ!
Ponedeljak 14.01.2013.21:40
Кроз ватру и воду дигнуте главе, Стазом победе, части и славе. Поново гори Немањића пламен, Стасају момци тврди к'о камен. Вучја се песма ори у плавом, Бранећи земљу чашћу и главом. У крви и огњу туђин се крије, Ал' срце јунака за Србију бије. Синови наши, ратници плави, Чувајте српство, народ вас слави. Кроз крв и ватру дигнуте главе, Стазом победе, части и славе. NEMA VISE KRENI PA STANI,DOLAZE VAM CRNI DANI!!! http://www.youtube.com/watch?v=z8Hz3KUTK3s http://www.youtube.com/watch?v=UKj3Ap95dgo
Ponedeljak 14.01.2013.22:19
Svaka cast! Barem neko da se oglasi,kada ovi sadasnji i prethodni LOPOVI nemaju MUDA da se izglase!! Ta elitna Jedinica je bila jedna od najboljih na svetu, sve dok je PEDER Kostunica nije rasformirao ´03....
Ponedeljak 14.01.2013.23:00
Pozdrav i velika podrska za VELIKE SRBSKE JUNAKE!!! Ovi su junaci krvarili za SRBIJU I ZA SVETU SRBSKU ZEMLJU a okarakterisani su od predhodne izdajnicke vlasti kao kriminalci,teroristi...a zasto-zato sto su radili ono sto si isti ti izdajnici trazili od njih...njima je smetao Djindjic a ne JUNACIMA....smetao im je isto kao sto im i ovi smetaju jer ne igraju kao sto su oni to radili kada im je bilo naredjeno od velikih sila...Ja SRBSKI HODOCASNIK sam uz ovu BRACU JUNAKE I BICU U SVAKOM SMISLU DO KRAJA!!.SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA!!!.ZIVELA SRBIJA I SVI SRBSKI JUNACI!
Ponedeljak 14.01.2013.23:43
Veceras kasno u vestima.... Odmah proveriti dali je saopstenje JSO autenticno ??? Pa sta i ako jeste ? JSO je rasformirana policijska jedinica i nikada nije proglasena teroristickom organizacijom. Pripadnici JSO nisu nikada proglaseni neprijateljima Srbije, njihov patriotizam niko nije osporio a to sto su se neki od njih ogresili o zakon, pa pobogu, sudjeno im je !! Za ono sto su napisali, mislim saopstenje, pa i ja sam JSO !! Komandant nekakve siptarske vojske sa prostora juga Srbije,otvoreno, imenom i prezimenom, oruzjem preti republici Srbiji i njega niko ne dira ali autenticnost JSO e to mora obavezno. I ko to trazi upravo oni sa spiska koji su objavili SNP NASI.
Utorak 15.01.2013.04:29
Ogresili se, ne ogresili o zakon, doslo je vreme za spas Srbije. Dakle, vreme da se Legija izvadi iz zatvora! Da ne rdja dzaba onako obucen covek i prekaljeni ratnik sa ogromnim iskustvom. Brzo bi okupio bivsu ekipu. Svaki Legijin covek iz ekipe bio bi komandir po 100 unovacenih dobrovoljaca, jer je danasnja omladina rodoljubiva za razliku od one iz devedesetih! Ucimo od Amerikanaca, nasih neprijatelja. Za sve ratne akcije oni jedinice popunjavaju i robijasima i problemat. omladinom.Kasnije, to su borci koji ratuju za drzavni interes, dobijaju i odlikovanja, a svakako amnestiju. Za pocetak, Legija bi s grupom picvajz napravio sabotazama po dubini Kosmeta! Tek da se pocne. NEMA NORMALIZACIJE!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)