Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Nedelja 13.01.2013.
03:34
Beta A
Ministar finansija Srbije Mlađan Dinkić počeće danas posetu Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde će u Abu Dabiju sa kompanijom Al Dahra potpisati predugovor o zajedničkom investicionom ulaganju između Srbije i Emirata u oblasti poljoprivrede.
Nedelja 13.01.2013.03:46
Koliko ce biti bolno kad propadne sva vasa izdajnicka trgovina. To sto vi prodajete to je imovina srpskog naroda i bice kad tad srpska. Odnece vatra i voda sve vas i vase sramne ugovore.
Nedelja 13.01.2013.07:27
Jednog dana neće biti Dinkića i Vučića, ali produkti njegovih dogovora još će imati prava da se šetkaju po Vojvodini.
Nedelja 13.01.2013.10:02
Овде се не наводи да ли ће арапима бити изнајмљена земља или продата.
Nedelja 13.01.2013.11:19
Bez tendera, mimo zakona i ustava, preprodaje kao mafija drogu, na zalost otvoreno, cak slikajuci se pri tome. Tako olako u bescenje ne bi ni tatkovinu prodavao, ma ni svoj polovni auto. Ko je ovog kriminalca opet postavio u Vladu da dovrsi prljavi posao kojim se duze bavi. Postali smo i mi feudalna nakaradna korumpirana i mafijska drzava po ugledu na Abu-Dabi, samo da nesreca bude jos gora bez nafte i icega sto mozemo da prodamo, sem obraza i zadnjice.
Nedelja 13.01.2013.15:00
Emirati ulazu u svoju a ne u srpsku privredu jer dobijaju dzabaka plodnu zemlju. A sta mi dobijamo? Umesto da raselimo narodne kuhinje i pomerimo socijalno najugrozije na zemlju zaraslu u korov da bi je obradjivali i bar prehranili sebe, umesto da tom istom zemljom za pocetak nahranimo bar one koji su na ivici opstanka (a takvih u Srbiji bar ima koliko oces) i sve svoje proizvode zajedno sa profitom (makar i minimalnih margina u startu) zadrzimo u svojoj zemlji, mi je doslovno poklanjamo Arapima da bi nam sutra oni prodavali svoju hranu koju cemo posle njihovog ugradjivanja tesko moci da kupimo, jer je tako Dinkic odlucio.A to jeste nasa zemlja i ovo sto on radi se zove kriminal i veleizdaja
Nedelja 13.01.2013.15:07
I tako nasa najveca nada, zlato nasih zlatnih dana i nasa najveca i najpoznatija ruda - plodna srpska zemlja, ode u ruke Arapa da puni njihove dzepove i popunjava rupe nasih politicara. Dinkic kaze da je dobro poklanjati. Pa zasto onda Rusi ne poklanjaju sibirska blaga? To je najmanje iskoriscena rudna oblast na planeti. Svi balave da je dohvate i omaste brke od nafte, gasa ali i dijamanata a Rusi i dan danas nemaju para da pokrenu veliku vecinu zaspalih resursa. Pa sto ih ne daju belosvetskim hostaplerima na eksploataciju? Zato sto znaju da je bolje nemati leba da jedes danas, nego osuditi i praunuke na poparu. Ali Rusiju ne vode agenti MI-6. Srbiji se oni vec dugo smeju u brk (vidi sliku).

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)