Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 12.01.2013.
22:43
Beta A
Šef poslaničke grupe Demokratske stranke (DS) Borislav Stefanović najavio je da će poslanici demokrata glasati za Predlog rezolucije o Kosovu.
Subota 12.01.2013.23:11
SKOJevci brinu o Srbima.ili o novoj velikoj Ju u vidu EU, pitanje je sad?
Nedelja 13.01.2013.00:07
Zajebi sada skojevce, mani se srpsko-srpskih podela i dosta nam je vise cetnika i partizana. I jedni i drugi bili su Srbi, pusti sad to. Ovde je samo ocigledno kakva je ta nova Platforma (druga verzija) kada je zuti podrzavaju. Sto je jos vaznije, mozemo da pretpostavimo kakva je ta Rezolucija kada ce i Borko za nju da glasa! Ovde sam pisao da, iako ne volim Nikolica, da prvobitnu Platformu treba podrzati, sa sve dopunom DSS i Srba sa Kosmeta koji su je prihvatili. Napunjen sam minusima. Plasio sam se da ce se od toga odustati. I - desilo se. Nova Platforma, a pogotovo ova impotentna Rezolucija odustaju od Kosmeta! Zato je sada ne podrzava niko od rodoljuba, osim skupstinske vecine!
Nedelja 13.01.2013.00:20
Znas rode, ovo nisu podele Srba.Vec na one koji rade za Srbe i one koji rade protiv.One koje su nam instalisali kroz zadnjih 100 godina.Srbin sada ima pristup podacima, pa da se uci i stvara sliku parve slike stvari.Da greske ne ponavlja. Ne paralelnog sveta kojeg stvara kako sebe vole da zovu medjunarodna zajednica.Upravo masa ovakvih radi za interese onih koji ih drze ucenjenima, ne zato jer su blesavi. Dok ne bude rata, vozda nece da bude, a vozd ce onda umeti sa takvima vrlo brzo da resi stvar.Zato zure sa predstavama za narod kako bi ga obmanuli drzeci ga konstanto u stanju ekran transa. Kad sam govorio o intelektualcima, SAD treba da se dignu I PITAJU PARLAMENT I PREDSEDNIKA ZASTO?
Nedelja 13.01.2013.00:43
Moze biti, i to sto kazes. Ovde se samo prisecam naseg poznatog pokojnog psihologa, intelektualca, prof.univerziteta dr Vojina Matica kada je Nikoli Milosevicu, takodje istaknutom intelektualcu rekao: "Srbija ima znatne pojedince, ali u vaznom momentu bas ti intelektualci se pokazu kao obicni srpski volovi." Neverovatno tacna konstatacija, potkrepljena argumentom citave nase istorije - od prilazenja rimskom papi kod Prvovencanog, preko Arsenijevog bega kod Austrijanaca, do vere Mateje Nenadovica u rusko-turski antagonizam, pa do brisanja svog imena u ime Jugoslavije... ima toga dosta sto kompromituje intelektualce, narocito one na Univerzitetu danas. A akademici?! Nikakve vajde.
Nedelja 13.01.2013.00:11
Bitno je ne sta trazi narod u Srbiji, vec sta traze ambasadori i njihovi portparoli u DS-u.Isto tako i predsedniku je vaznije da ima vecinu u parlamentu nego da postuje nrodnu volju kojom je izabran.Cudna je ta politika demokratije. Verovatno smo kratkovidi uz ekonomski raspad onih kojima zurimo, bez glave koju nam uzeses, a sad i srce i dusu takodjer.Bitni su budjav lebac i kup uefa.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)