Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Subota 12.01.2013.
14:40
Beta A
Predsednik Udruženja poljoprivrednika "Paor" iz Crepaje Miroslav Grubanov zatražio je danas sastanak sa predsednikom Vlade Srbije Ivicom Dačićem povodom najave da će kompanija šeika Ujedinjenih arapskih emirata kupiti nekoliko poljoprivrednih preduzeća u Vojvodini.
Subota 12.01.2013.15:55
Ha ha ha,gde nadjose ovog gancija!!??Ovo je neka kalastura,kao onaj Abu dabi iz serije "porodicno blago".Vidi se iz aviona da je neki prevarant kao i ovi nasi samo ce narod ispastati!
Subota 12.01.2013.16:40
Несме се дозволити продаја плодне (и друге земље) странцима, само закуп, а такође наши држављани МОРАЈУ имати повлаштен статус у односу на стране, а не лошији. Такође је време да се рашчисти то, како то српски пољопривредници (''фармери'' по б92) нису у стању да произведу довољно кромпира и других основних производа за Србију? Јесу ли ту само субвенције и неспособност државе у питању или ту има још нечега?
Subota 12.01.2013.19:37
Niti pije niti Sarcu daje, ovako bi mogli da parafraziramo Srpsku narodnu pesmu. Kada ti, jadni, paori proizvedu dovoljno krompira, luka, belog luka, zitarica i ostale poljoprivredne proizvode u dovoljnim kolicinama i po konkuretnim cenama neka pocnu da kukaju na drzavu. Ovako samo nepotrebno dizu glamu i zaludjuju narod kojekavim populistickim parolama. Izbori su zavrseni. Krenite u ciscenje kanala, gradite (sami) nove kanale, pocnite da proizvodite sve sta treba ovoj zemlji (a bogami i za izvoz), drzava ce vam pokloniti i svoje zemljiste. Dok su tajkuni i mafijasi kupovali i pljackali zemlju u Vojvodini (a sire) cutali ste kao mulci. I sada vam je bolje da cutite.
Subota 12.01.2013.20:15
To bi bilo tacno kada bi Sarac mogao da zajase Marka. Ali paor je debelo zajahan od 45. godine i veliko je cudo da uopste ima nekog ko ce da izadje da se buni. Ili ti mislis da neko ko proizvede 10.000 tona malina treba da izadje na pijacu? Izvoza nema bez ucesca drzave jer jedan covek ne izvozi. Tu uskace drzava jer je izvoz stvar od nacionalnog znacaja a poljoprivreda strategija od drzavnog znacaja. To u Srbiji nije slucaj jer je samo prodaja nacionalnih dobara od strateskog znacaja za punjenje rupa i dzepova raznoraznih dinkica. Cak i u polu-razvijenim poljoprivrednim zemljama drzava garantuje otkup i otkupnu cenu proizvoda. Tamo se zemlja ne obezvredjuje da bi sto lakse bila prodana.
Subota 12.01.2013.19:50
Ono sto je za šeika nafta i zlato, to je za Srbina zemlja. Šeicima otimaju naftu ratovima i invazijom a mi svoje zlato dajemo dobrovoljno, uz osmeh. Zemlja je rudnik koji je u vreme kada su ga Srbi 100% crpeli davao Srbiji srebrne i cak zlatne dinarske kovanice. Dinar je tada bio jedna od najkonvertibilnijih valuta na svetu a u Srbiji tog vremena nije bilo gladnih.To bas i nije bilo u davnoj praistoriji, vec pre nekih 120 godina, onda kada ni jedna zapadna zemlja nije mogla da se pohvali da nema gladnih. Onda su dosli Karadjordjevici, pogazili srpsku tradiciju, naciju i zemlju, srpskog seljaka poslali u (belo)svetske ratove a one koji su preziveli naterali da proizvode za 'Hrvate', Slovence
Subota 12.01.2013.19:52
i ostale Jugokeze. Vec tada je nikl zamenio srebro u kovanicama a po prvi put se javila inflacija. Potom je dosao Tito i oteo zemlju od preostalih srpskih domacina. Sa njim je krenula ultra inflacija a materijal za izradu kovanica posta vredniji od cifre ne kovanici. E danas tu otetu zemlju Dinkic i Vucic dele kao da je njihova dedovina. A to je nasa dedovina. To je ista ona zemlja koju je Milos Obrenovic delio narodu otimajuci je od feudalaca, zbog cega je stekao smrtne neprijatelje. Sada tu istu zemlju otimaju od naroda (drustvena svojina) i vracaju je nazad feudalcima a za uzvrat dobijaju po koji aplauz i ni jednog neprijatelja (sem ako to nismo mi, ljuti borci sa portala).
Subota 12.01.2013.19:54
Ovo je vreme kada se oprastamo i od mesinga a novac se od magle ne kuje. Ako sada ovima niko na put ne stane, nasa poslednja nada odlazi. Ovo je najveci zlocin protiv Srbije koji je ucinjen u poslednjih 13 godina i konacan udarac maljem milosrdja u srpsku glavu. Poceli su zuti a ovi ce da zavrse.
Nedelja 13.01.2013.07:14
Jednog dana zapitače se naša deca - Ko nam je prodao zemlju? Kako to da ovde više nema naroda koji su živeli ranije? Kako to da "stranci" čine večinu? Svi će reći, ne znamo. Hajde da idemo u nazad, pa da pogađamo.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)