Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Četvrtak 10.01.2013.
16:06
B. Đokić - Vesti A
Pripadnici Komunalne policije pretukli su Mijata Laketića, izbeglicu sa Kosova, samo zato ššto je prodavao konzerve na improvizovanoj tezgi ispred zgrade Starog Merkatora u Novom Beogradu.
Četvrtak 10.01.2013.16:33
ови комунацли су све гори и гори и све више личе на хитлерову приватну полицију из 30-тих година !
Četvrtak 10.01.2013.16:35
S R A M O T A ! ! ! Ovi komunalni "policajci" moraju ODMAH biti uhapšeni i procesuirani zbog razbojničkog ponašanja !!! Nemaju prava da bilo koga tuku !!! I same njihove starešine, u svojim izjavama povodom prebijanja putnika zbog Bus plus OUT sistema, su svojevremeno izjavljivale da njihovi službenici mogu da deluju samo u samoodbrani, tj. kada su napadnuti, a to ovde svakako nije slučaj !!! Komunalna ili bolje rečeno PARTIJSKA "policija” mora ODMAH biti raspuštena, pošto nikada i nije radila svoj posao, već je služila samo za zapošljavanje partijskih članova !!! LJUDI, BRANITE SE SVIM SRESTVIMA !!!
Četvrtak 10.01.2013.16:35
neverovatno je da mucne ljude koji prodaju na ulici da bi zaradili par stotina dinara da prehrane porodicu svakodnevno maltretiraju,a one sto iznese iz srbije 50 milijardi evra njih niko ne dira,vec nam se keze sa malih ekrana kao uspesni lopovi.neko mora zastititi male ljude,ovo je prevrsilo svaku meru.
Četvrtak 10.01.2013.16:39
S R A M O T A ! ! ! Ovi komunalni "policajci" moraju ODMAH biti uhapšeni i procesuirani zbog razbojničkog ponašanja !!! Nemaju prava da bilo koga tuku !!! I same njihove starešine, u svojim izjavama povodom prebijanja putnika zbog Bus plus OUT sistema, su svojevremeno izjavljivale da njihovi službenici mogu da deluju samo u samoodbrani, tj. kada su napadnuti, a to ovde svakako nije slučaj !!! Komunalna ili bolje rečeno PARTIJSKA "policija” mora ODMAH biti raspuštena, pošto nikada i nije radila svoj posao, već je služila samo za zapošljavanje partijskih članova !!! LJUDI, BRANITE SE SVIM SREDSTVIMA !!!
Četvrtak 10.01.2013.17:25
Koliko pametnih i obrazovanih ljudi šeta bez posla a razni kreteni dobijaju posao zbog samo partijske podobnosti.I onda neko priča o jednoumlju i diktaturi za vreme Tita.Prvo i prvo da je Tito živ taj nesretni čovjek ne bi bio izbjeglica u svojoj vlastitoj zemlji,a drugo te budale ne bi bile komunalni policajci nego bi lijepo tucali kamen na Golom otoku.
Četvrtak 10.01.2013.17:44
Zar nije ocigledno za koga radi i cemu sluzi komunalna policija. Najvise intervencija ovih nazovi policajaca je bilo u bus plusu i oko velikih trgovinskih lanaca. Koji to tajkun drzi sve konce kada su ove organizacije u pitanju .Naravno DRAGAN DJILAS i komunalna policija se ponasa upravo tako kao da je privatna ili njegova licna. Kada je njegov interes u pitanju onda se kao nesto junaci da treba uvesti red tamo ili ovamo. Ali sta je sa mnogim drugim stvarima daleko vaznijim gde bi komunalna trebala da intervenise i gde je to upravo njihova nadleznost, naravno tamo ih nema i nije ih briga. Mnoge njihove ili 90% intervencija izlaze iz njihove nadleznosti sa ociglednom svrhom nekome. Sramota!
Četvrtak 10.01.2013.17:54
"Legitimisali novinare Nakon incidenta, reporteri Vesti pokuššali su i da od Komunalnih policajaca koji su učestovali u sukobu saznaju ššta ga je izazvalo. Međutim, oni su rekli da ne mogu da komentarišu niššta bez odobrenja stareššina i novinarima tražžili lične karte, kako bi upisali njihove podatke." A zasto niste trazili da se komunalni policajci legitimisu ? Po zakonu imate na to pravo.
Četvrtak 10.01.2013.18:02
Moraju se objaviti imena i slike komunalnih "policajaca" - RAZBOJNIKA !!! Takođe, policajac koji je sprečio teže povređivanje građanina, treba da bude nagrađen i unapređen !!! Postupio je onako kako treba da postupi svaki normalan građanin, a pogotovo policajac - da ŠTITI građane od kriminalaca, bez obzira da li isti nose uniformu ili ne !!! Zašto komunalni policajci nisu napisali prijavu ???? Očigledno je da im cilj nije bio da sprovode zakon, već da zastrašuju sve one koji zaslugom "države", moraju SITNOM trgovinom da preživljavaju !!! Građani i ostali prodavci, koji su ovo mirno gledali, treba da se stide !!!
Četvrtak 10.01.2013.18:42
Djubreta jedna nevaspitana. U planinu ako vec neznate da se ponasate. S ljudima se ljudski postuba bagro jedna seljacka. Jednog dana ce vas narod rastrgnuti samo nastavite da se izivljavate na jadnim ljudima.
Četvrtak 10.01.2013.19:35
To se zovu Parapolicija - danas .... sutra moze biti i necija privatna placena vojska !!!!??? Naoruzani-obesni-drcni-VLAST-velika ovlascenja za ljude s'konca i konopca-bez psihijatrijske potvrde o "podobnosti" - uterivanje straha gradjanima na vreme (da se neko ne pobuni nesto) ... i ko placa te kabadahije - isti ti sikanirani gradjani po raznim osnovama !!??
Četvrtak 10.01.2013.21:25
Džukeli žena nabija rogove i kara se po komšiluku a on papučar ćuti i trpi i bes iskaljuje na nekoj bedi koja prodaje konzerve da preživi. Na lomaču ovakve kerove.
Petak 11.01.2013.01:36
Ovo je sramota Mamu vam j***** sugavu !!!!!!! Sto nisam bio ja na to mesto glavu vam bi iseko Kako vam nije zao za coveka mars iz nase drzave pic*** prodane !
Petak 11.01.2013.11:47
Kako bih onog bizgova visokog izboksirao, samo da sam bio tamo! Polomio bih mu usrani nos! Koje majmuncine? Ali se tome nije ni cuditi, kada su nam i politicari i izvrsna vlast obicni majmuni!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)