Ponedeljak 27. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 30.12.2012.
13:44
Blic A
Ako Rusija popusti pod pritiskom zapadnih vlada i ponudi azil sirijskom predsedniku, moglo bi se desiti da i Bašar Asad uživa u snežnom spokoju elitne Barvihe, gradu smeštenom u borovoj šumi nadomak Moskve, sa vilama i luksuznim buticima gde žive udovica i sin bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića, piše Njujork tajms.
Nedelja 30.12.2012.14:26
Rusi vode sjajnu nezavnisnu spoljnu politiku. Za razliku od EU koja sluša i prati Ameriku i tako sebi stvara sve više i više neprijatelja po svijetu. Naravno,EU već odavno pokušavada se izmigolji iz nelagodnog zagrljaja SAD, ali nisu ovi frajeri ni malo, već ih guše i dave kao zmija žabu. Sve nevolje koje su bile u bivšoj SFRJ je izmislila i isforsirala Amerika i Izrael, da bi usporili proces širenja EU i da bi umanjili pažnju svijeta sa dešavanja oko Palestine. Imaju gotov program još najmanje 15 godina da prave žarišta oko Makedonije-Grčke-Albanije-Crne Gore- Srbije i naše A.P. Kosovo i Metohija! Do tada će Ameri po cijelom svijetu voditi ratovi koji će biti plaćani iz NATO kase!:)
Nedelja 30.12.2012.21:31
Facts: Nisu svi Sirijci isti 35 % Srije cak nisu muslimani... Oni su se patili od turaka vise od srba... Sirija nema kao sto se misli naftu... U Siriji je bila pre 20 meseca mnogo bolje od situacije u Bugarskoj recimo. Sirija ima 4 miliona Alvija koji su mesaneto islama i hriscanstvo... Sirija ima 2,5 miliona hriscan koji zasad zivi u Siriji... Sirija ima 1,5 miliona druza koji su liberalni ljudi i otvoreni... Sirija ima 500 hiljada hriscanskih jermina... Sirija ima 2 miliona kurda pola njih su komuniste... Sirija ima 300 hiljada Rusa iz Kvkaza (pogotovo iz Aphazije) ali sad su poceli da se vrate.... Sirija ima najbolju i najvecu idustrijski gradove na istoku posle Izraela i Turske...
Nedelja 30.12.2012.14:58
ко је ту од наших најбогатији? слоба је склонио у кипар преко 20 милијарди долара , пара која је скупљена под слоганом зајам за србију до 1990. , те паре су биле сигурне све до 2000. где су сада те паре ? динкић је све време наваљивао и једног дана отишао за кипар и више инко не сме ништа да помене те кипарске паре "паре не постоје" - каже господин мало морген да му поверујемо !!! ,паре је неко узео од доса и тај неко је сада најбогатији ... само једна реч је довољна да се опише власдавину доса 'то је владавина ХИЈЕНЕ !
Nedelja 30.12.2012.21:24
Sirija posle 2 godine rata funkcionise Ok i nema jos uvek inflacije kao sto mislite Lira jos uvek vredi. Svakako kad budete saznali sta je Bashar alAsad saznacete kad ce otice. Za njehove pare samo da kazem da covek je mogao da uziva bez problema ali samo da pusti svoju zemlju vehabijskim americkim psima ali to se nece desiti. Covek je pravi oficir i pravi vojnik i pravi pametan covek. Plate u Siriji je povecao 150 % za deste gidina. Optuzili su njega da ubio primira Libana i pravili su sud za njega pre 6 godina i nisu nista mogli. Sirijska vojska je bila jedna od najjacih na svetu pre ovih problema ali evo barem su uspeli nesto.. i to je da podeli podeljen narod.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)