Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Utorak 25.12.2012.
09:26
Kurir A
U opštinama Novi Pazar, Prijepolje, Sjenica i Tutin od 2013. bosanski jezik biće novi predmet u školama.
Utorak 25.12.2012.09:48
Prvi korak uvodjenje jezika u skolama. Za 10 godina autonomija, za 20 nezavisnost. Tako to ide, malo po malo.
Utorak 25.12.2012.19:25
bosanski jezik sta ti je jesi ti bolestan potrazi lekara koji jezik se uci u Austriji ,Njemackoj itd ????
Nedelja 27.01.2013.09:02
to ti je jezik koji se od srpskog razlikuje samo po nekoliko riječi kao što su: kahva, mehko, lahko, mahmurluk, mahrama, mehlem i sl....
Utorak 25.12.2012.10:58
Opa Bato!! Koliko je meni poznato , nema nikakvog " Bosanskog Jezika " . Poznat mi je jedino Dijalekt .sto ga koriste Haso,Huso, Mujo, Ramiz,Fata, Semsa , itd. Hoce li mozda zameniti Engleski ( onda ce na Kembridzu ili Oksofru morati uciti " Bosanski Jezik ". Jao , daleko bre stize ta Bosna , ni sanjati se nije moglo ovako nesto ! Da sledeca Odluka ne bude "SIVENJE " . Au , tesko onda Fati, Hajriji, Semsi , il kako se sve zovu . A one naucile Ba na " Obrezane " , uf , ja teskih li Noci za njih . E pa onda " Hilaj Manet " i nek vam je " bericetno " , Nova Generacijo , sto Vam se Preci Krstise i Svetog Savu Nikolu slavise , pa sve to prodadaose za " Bajram " i " Cabu " !!!!!!!!!!!!
Utorak 25.12.2012.12:03
A sta je sa tvog porjekla ko si ti u stvari,tj stvarno,pusti to sta pise na papiru da su ti pradeda cukundeda i td pero,aco,milan.....ko su ti stvarni pradeda i cukundeda,ko je stvarno oplodio tvoju prabaku,cukunbaku...i tako unazad 500godina,pa zna se osman,sulejman,mustafa itd...,treba da si ponosan sto u tebi tece(naucno dokazano) 40% krvi nekog hrabrog TURSKOG AGE ILI VEZIRA TI TURCINE PRAVOSLAVNE VJEROISPOVJESTI!!!
Utorak 25.12.2012.13:49
vukota@. Kume, Kume , nije Tema o uvodjenu nekog novog " Srpskog Jezika " !! Srpski Jezik postoji i postojace ovakav kakav je . Aman te " bocnula " briga o " Hanumama " ! A to za moje Porijeklo , moracu da proverim , Moram na Tavan , da pronadjem Videosnimke iz proslih Vekova , pa cu ti javiti , cim to saznam ! A ja , ko je koga " jasio" , to bas nije 100% utvrdjeno ,smo ciji cukundeda ili cuk,cuk, cukundeda Svetog Savu i Sv.Nikolu slavilo , njegovi potomci to slave i danas , a nikako Bajram i ne idu sigurno na Cabu !!! Aj budi , mi pozdravljen Jarane Osmo , nemoj se ba toliko srditi, nije zdravo !!! PS : Aman nece dugo potrajati , pa ce vam " uvesti " i novu " Zurku " : "Izetbaj ".
Utorak 25.12.2012.11:00
Svaki narod, kao i pojedinac zele da znaju o svom porijeklu, jedino Srbi muslimanske vjeroipovijesti to ne zele da znaju.Sta islam uradi od ljudi, ispere im mozak nacisto. Umnim ljudima lako je dokazati ko su i sta su, ali ovim drugima lakse je ut****ti metar u d**e nego centimetar u glavu! Suvisno je vise i trositi rijeci kad su primitivci u pitanju....
Utorak 25.12.2012.12:01
A sta je sa tvog porjekla ko si ti u stvari,tj stvarno,pusti to sta pise na papiru da su ti pradeda cukundeda i td pero,aco,milan.....ko su ti stvarni pradeda i cukundeda,ko je stvarno oplodio tvoju prabaku,cukunbaku...i tako unazad 500godina,pa zna se osman,sulejman,mustafa itd...,treba da si ponosan sto u tebi tece(naucno dokazano) 40% krvi nekog hrabrog TURSKOG AGE ILI VEZIRA TI TURCINE PRAVOSLAVNE VJEROISPOVJESTI!!!
Utorak 25.12.2012.12:08
SAmo serete kako su hrvati postali od vas,makedonci takode,slovenci- naravno,kinezi-i oni su srbi,takve teorije postoje samo u granicama srbije, kosovo je srbija,dio hrvatske takode,bosna i ona c.gora naravno,a gdje god krenete treba vam pasos,npr u pristinu ne moze bez pasosa u sarajevo ili b.luku takoder,zagreb,skopje zasto,pa zato sto su to drzave za sebe utuvite to u glavu vas par jadnika na ovom portalu,i za novi sad i pazar ce vam uskoro trebati pasos,ta srbijica je prava komedija od drzave ako se tako moze i nazvati zemlja sa pijanim grobarom i z maratonaca kojeg vi nazivate predsjednikom
Utorak 25.12.2012.14:23
Eh , do nedavno Divanise Mujo, Haso, Huso , sa Markom , Jankom , Petrom i Pavlom . A Fata i Stanija behu najbolje Kone. Al , jest , neda Hajvan mira , pa se sve preko Noci promeni. Nastadose kojekakvi Alajpametnjakovici , pa vam ulise u Tintare neke nove " Telale " ! Nestade sve to i nema vise " Divana " !!!
Sreda 26.12.2012.13:19
To je smak svijeta za zdravu pamet i logiku. Otkad se to dijalekt proglašava za zaseban jezik, vjeroispovjest pretvara u nacionalnost, geografsko područje pretvara u ime nacije? To imade samo u Srbiji. Isto kao kad bi od engleskog postao američki jezik, australijski jezik, kanadski jezik, kada bi Francuzi protestanti ili Englezi katolici odjednom postali neka druga nacija, kada bi se Nijemci u njemačkoj republici Saksoniji nazvali Saksonskim narodom a ne Njemcima itd. Meni, Srbinu muhamedanske vjere, je sve ovo idiotizam.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)