Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Nedelja 23.12.2012.
14:20
Beta, Dnevnik A
Beogradski nadbiskup Rimokatoličke crkve Stanislav Hočevar u intervjuu za novosadski Dnevnik izjavio je da nije realno da Papa Benedikt XVI poseti Jasenovac dok Srbi i Hrvati ne utvrde istinu o ovom stratištu.
Nedelja 23.12.2012.14:37
I ako svuchi jako al chinjenice istina istorija i matematika rade protiv vasheg udruzhenja koji zna i ima dobro razradjenu propagandu i nachin pretvaranja lazhi il zlodela u neshto dobro, pogledajte koliko velikih nacista masovnih ubica su dobilu pasosh od vatikana tu su glavne zvezde poput mengeleja i skorzenija pavelicha i hiljade ss ovca, a prije i do sad znadu nashtelovat brojke o pedofiliji, ako su turci lazhovi ovi nishta nijesu bolji, kriju se iza vjere isto kao njihovi ustashki manijaci koji su znatno uz jasno naredjenje chistili balkan od nepozheljenih srba civila, ako porichu i trazhe brojke nek poprichaju sa dominikancima koji chuvaju pavelicha i koji ga mazhu da se nebi osushij
Nedelja 23.12.2012.14:46
Njihova hobotnica je u svim oblastima drushtva politike i crkve ako imaju moch nek spreche parade po evropi i u beloj kuchi no to isto zlo koji oni porichu oni su ga izmislili i promovishu ga katolichka crkva nije uz isusa nikada bila jel da je nebi sebe gradili zlatne kuchice i krali zarobljenicima zlatne zube ako mogu tako rach katolici voke da ubijaju s i to na veliko na pravo vreme i politichku podrshku a kad odmaraju uz pedofiliju vino i stvaranje utiska da su pobozhni, nishta nijesu bolji od islama koji urlichu sechu glave i sami sebe detoniraju ako nevjerujete il se ljutite chitajte gledajte tv i videchete da je to nepokoriva istina amin
Nedelja 23.12.2012.14:55
Papa bi se trebao izvinuti citavom svijetu ali ponajprije Srbima.Ne samo da je zla nanio Srbima vec i ostalim narodima tu ubrajam i Nijemce medju prvima.CCCC
Nedelja 23.12.2012.16:09
Jasenovac je radio pod direktnom kontrolom katolicke crkve a samim tim i Vatikana. Vatikan je omogucio evakuaciju ustaskih zlicinaca posle drugog svetskog rata.
Nedelja 23.12.2012.17:17
"kao prvi na nivou svih hrišćanskih crkava" значи у том чучу грми зец. Е па тај филм нећеш гледат, једини је бог први, сви остали су други, а ти што хоће да буду први по мени нису прави верници него неко што богохули хришћанску веру и бога, а зна се ко то ради.
Nedelja 23.12.2012.17:22
Trebalo bi nadbiskupa podsetiti kako je svojevremeno u celom svetu nazivan poglavar njegove crkve ciji je pontifikat pokrivao vreme 2.sv.rata i posle toga. Za one koji ne znaju (nadbiskup svakako zna), papa Pije XII nazivan je "nacisticki papa", a takodje i "Hitlerov papa"! Prepustam gospodinu Hocevaru da objasni razloge ovoj pojavi.
Nedelja 23.12.2012.18:57
Dzek Trbosek glavom i bradom poziva na istinu o tome sta se dogodilo sa njegovim zrtvama. Pa sve nezavisne studije i univerziteti za proucavanje genocida u svetu nedvosmisleno iznose podatke o tome da je pravi organizator i egzekutor u Jasenovcu i celoj NDH bila katolicka crkva.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)