Četvrtak 23. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
23
Petak 14.12.2012.
16:20
Beta A
Srpski premijer Ivica Dačić danas je u razgovoru s visokom predstavnicom EU Ketrin Ešton zatražio da se poštuje dogovor o prelazima na Kosovu tako da do nove runde dijaloga, 10. januara, ne bude naplate carine i ometanja prometa robe koja ide na sever Kosova.
Petak 14.12.2012.16:31
I sta je posle bilo ? Zasto Dacic-eva policija blokira alternativne prelaze
Petak 14.12.2012.16:31
Леон Којен: Позив на отпор Уважени гости, Драги пријатељи, Вероватно нема веће несреће за једну државу него да је воде људи који умеју да освоје и задрже власт, а немају способности да ту власт употребе на добро народа. Србијом је тако владао Слободан Милошевић, од 2008. тако ју је водио Борис Тадић и довео на саму ивицу пропасти. Нова власт, од које се много очекивало, у најважнијим стварима није изменила Тадићеву политику. Србија је и даље земља која се вртоглаво задужује (милијарда и по долара за свега неколико месеци), земља која у свему извршава налоге западних сила, земља која наставља уместо да мења косовску политику ДС и Бориса Тадића.
Petak 14.12.2012.16:32
Сви потези нове као и старе власти врте се око „добијања датума” – јуче је то био датум за добијање статуса кандидата, данас је то датум за отпочињање преговора о чланству у ЕУ, сутра ће то бити бриселски датум за нешто треће, прексутра за нешто четврто. Кога то наша власт обмањује?
Petak 14.12.2012.16:33
Европску Унију годинама потреса све дубља финансијска криза (довољно је поменути Грчку, Италију и Шпанију), даљи опстанак Уније тражи да се она суштински реформише, али око карактера тих неопходних реформи у самој Европи не постоји никаква сагласност. Нико данас не зна хоће ли за 10 до 15 година – када би се Србија можда могла наћи пред чланством – Европска Унија уопште постојати, ни ако буде постојала како ће у битним стварима изгледати. Зашто Србија данас гази своје виталне интересе ради тако сумњивог и потпуно неизвесног циља?
Petak 14.12.2012.16:34
Европска Унија данас тражи од Србије три ствари. Прво, и то је на жалост већ учињено, да Србија пристане на успостављање границе са Косовом и Метохијом. Друго, да се спроведу и преостали споразуми Борка Стефановића, који поред осталог предвиђају да сваки Србин који живи у покрајини – ако жели да извади неопходна документа попут саобраћајне дозволе – мора то да учини у Приштини као грађанин независног Косова. Треће, ЕУ тражи да се ликвидирају све институције Републике Србије на Северном Косову и Албанцима препусте сви крупни привредни ресурси који се тамо налазе.
Petak 14.12.2012.16:35
Испуњење ових захтева значило би и фактичко признање независног Косова и добровољну предају последњег дела покрајинске територије где Срби још живе као грађани своје земље.
Petak 14.12.2012.19:45
100% istina! Ako pogledamo sire stanje stvari,treba da se doda da je ta ista EU izvukla iz Srbije 67 Biliona evra za 11 godina nakoje kakve nacine . Iz Grcke za 7 godina Nemacka,kao lider EU uzela je samo na kamatama 60 bilina evra. Trenutno nemamo informacije koliko se pljacka Kosovo i Srpska imovina, ali najbolji primer je kada je BernardnKusner zajedno za vojnicina NATO uleteo u Trepcu sa gas maskama,posto je bio zabrinut za " cistocu vazduha" u okolini Trepce.Svi pricaju kako u toj EU vlada zakon i red u poslovanju, kako je standard dobar, ali ovih nekolikogore navedenih primera,objasnjava njihov standard, a to je konstantna pljacka malih naroda.
Petak 14.12.2012.19:50
EU je udruzenje naroda koja je organizovana da bi se opljackali mali narodi, a najvise su oci uprte prema velikoj Rusiji!
Petak 14.12.2012.16:44
Ja licno, da sam na mestu Srba na Kosmetu, privremeno bi promenila srpski pasos za siptarski, skinula bi samim tim ogroman teret sa sebe tj. veleizdajnike iz vlade Srbije. Tim bi im uskratila mogucnost da preko mojih ledja kroje svoju politicku karijeru, neuspesnu, jer se onda EU ne bi bakcala sa Srbijom oko EU pitanja, ustedele bi se EU finansije itekako koruptivnog drzavnog organa Srbije a Srbi sa Kosmeta bi bili opskrbljeni kao ziva ljudska bica. Ulazak Srbije u EU bi tako bio odlucen slicno Turskoj i EU :D)) Problema sa Rusijom ne bi bilo jer bi shvatili razlog a cak sta vise mogli bi bez problema da im dolaze u goste :D))) Menjanjem pasosa se ne gube korenovi niti tlo na kome se zivi!!!
Petak 14.12.2012.16:46
Био сам убеђен да ови наши полумозгани,знају шта раде,али грдно сам се преварио.То су још већи издајници од свих досадашњих.
Petak 14.12.2012.16:50
Ma dobro, vazno je da ste mene pokusali ovde na portalu da "razvucete" kao neku koja samo sikce ali eto...drzim se na povrsini jer me nije strah i da zaronim :D))
Petak 14.12.2012.16:51
свакоме је дозвољено да погреши- једном ,када те једна особа превари ниси крив , али када те једна иста особа превати још једном , па још једном.. (и тако у недоглед) онда си крив.. наравоученије ове фразе је да нас је еу и нато преварио мали милион пута(тј увек), само су први пут су они кривци за то, тако и за чланове владе , то је заразно преварили су они , мали милион пута , србски народ у ове душмане не сме да преговара-разговара а камоли да верује ... !!!
Petak 14.12.2012.16:54
Menjanjem pasosa se ne gube korenovi niti tlo na kome se zivi!!! губе се и те како показало се у задњих 200 година (тада нису постојали пасоши) национално биће срба се растура ... ал ето тако треба ... изгледа ко инје за себе тај нема шта да тражи на Земљи
Petak 14.12.2012.16:59
Сада после свега за очекивати је отцепљење Рашке области,Војводине...Западу је јасно да са нама може да ради шта му се прохте јер се нико не буни.Градови су у тешкој апатији и препустили су се стихији борбе за преживљавање.Свако гледа себе и брига га за сународнике који трпе терор других.
Petak 14.12.2012.16:46
издаја еу и нато курбла !!! као и све остале владе до сада !!!!!издаја еу и нато курбла !!! као и све остале владе до сада !!!!!издаја еу и нато курбла !!! као и све остале владе до сада !!!!!издаја еу и нато курбла !!! као и све остале владе до сада !!!!!издаја еу и нато курбла !!! као и све остале владе до сада !!!!!издаја еу и нато курбла !!! као и све остале владе до сада !!!!!издаја еу и нато курбла !!! као и све остале владе до сада !!!!!издаја еу и нато курбла !!! као и све остале владе до сада !!!!!издаја еу и нато курбла !!! као и све остале владе до сада !!!!!издаја еу и нато курбла !!! као и све остале владе до сада !!!!!издаја еу и нато курбла !!! као и све остале владе до сада !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)