Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 10.12.2012.
13:46
Smedia A
Da se protiv voditelja Ivana Ivanovića vodi rat zbog gostiju koje dovodi, to je opšte poznato. Nedavno je u njegovoj emisiji gostovao Stjepan Stipe Mesić, zbog čega je podignuta čitava drama.
Ponedeljak 10.12.2012.14:01
Ja sam gledao show Ivana Ivanovica kad je gostovao Stipe Mesic. Koji je problem? Nije mi promenio misljenje ni 1%. Hrvati su genocidni konjusarski narod sa fasistickom tradicijom, i JNA je bila legalna vojska u SRFJ, a etnicko ciscenje Srba iz Krajine je zlocin, a ne oslobodjenje. Sta se odmah svi hvataju za kamen da kamenuju voditelja koji radi svoj posao. Ne pita se samo on ko ce gostovati, vec urednistvo. Meri se rejting gledanost, izazivaju se skandali, dovode se kontraverzne licnosti u emisije kao sto su Boki13, Stipe Mesic i sl. Shoubiznis.
Ponedeljak 10.12.2012.17:05
Postoji jedan problem a zove se logika. Jedini koji je imao logike da pozove u emisiju ovog monstruma i srpskog dusmana je Ivan Ivanovic jer bi zarad gledanosti verovatno pretesterisao rodjenu majku uzivo. Sva druga logika je ustvari kontralogika i na stetu je svih Srba, verovatno i tebe i mene. Zasto? Prvo, zato sto njegova emisija naslovno nosi zabavni karakter sto bi verovatno trebalo da znaci da Srbe zabavlja da gledaju sopstvene zlotvore. A drugo sto to ostavlja poruku mladim generacijama u Srba da Srbima nista nije sveto a najmanje njihove zrtve. I trece, zato sto ispada OK da caskas sa covekom koji je odgovoran za smrt tvojih bliznjih samo ako ti to donosi zaradu. Oprosti ako gresim.
Ponedeljak 10.12.2012.17:15
Stipe Mesic je nas bivsi predsednik. A ti mozes da negiras istorijsku cinjenicu, kao sto siptari negiraju da su bili komunisti. Da je radio na stetu Srba, jeste, ali nije jedini. Treba zabraniti mnogim osobama da daju izjave, ali onda bi smo bili totalitarno drustvo, nalik Ustasiji. Ja ne zelim da Srbija lici na Endehaziju. Srbija je slobodna, civilizovana, sekularna, multikulturna drzava, koja garantuje prava govora, cak i ovom sto laze kao pas, i svi koji smo gledali smo videli da laze i pokusava da se izvuce. Ulazak neke drzave u EU nije merilo uspeha, Hr ima bolji standard od srbije, ali je Srbija civilizacijski mnogo naprednija, i ljudi bolje zive u Srbiji nego u lijepoj njihovoj.
Ponedeljak 10.12.2012.17:23
I Franjo Tudjman je bivsi predsednik svih proteranih i poklanih Srba bas kao sto je to nekada bio i Ante Pavelic u NDH, rekao bih da ni u jednom momentu to nisam negirao. Sloboda i civilizovanost, ma sta to bilo, bi ipak trebalo da se razlikuju od ordinarne gluposti, pogotovu ukoliko je prvi sinonim za nju auto-destrukcija. U svemu drugom se slazem sa tobom. Hvala ti sto ne zameras.
Ponedeljak 10.12.2012.16:57
Ivan Ivanović je najveći TV voditelj u Srbiji jer su u njoj najveće vrline postale oholost, bahatost, bezobrazluk, prostakluk, izveštačenost i sveukupna glupost.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)