Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Petak 07.12.2012.
20:24
Srna A
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin izjavio je da su Srbi sa Kosmeta odlukom da privremeno prekinu blokadu na prelazu Jarinje pokazali da veruju svojoj državi.
Petak 07.12.2012.21:27
Naravno da im se ne moze verovati. Narod je zbunjen zbog uputstava koje je dobio od svojih glavnih predstavnika na razgovoru sa ovim hohstaplerima. VEOMA MI JE TESKO, iz ponudjenih informacija, DA SHVATIM POSTUPKE UPRAVO TIH PREDSTAVNIKA KOSMETSKIH SRBA. TO JE KLJUCNO U OVOJ SITUACIJI. Ili su, kao clanovi vladajucih srpskih stranaka, podredjeni stranackoj disciplini i jure karijeru. Ili su, pak, do te mere nesposobni i kukavice da odlucno odbiju saradnju sa izdajnickim postupcima sopstvene Vlade... tesko je reci. Voleo bih da procitam druga misljenja.
Petak 07.12.2012.23:42
100% si u pravu! Postavlja se pitanje sta prave,ako neprave granicni prelaz!? Nazalost i moju nesrecu ,moram priznati,da u ovom dogovoru u Briselu, Taci je ispao pametniji,od Dacica i Srpske politicke elite. Ubacio je kosku razdora medju Srbe,uz pomoc EU i sada se ceka izgradnja carine,a onda mic,po mic,carina ce proraditi! Kako je onaj turcin rekao: "Ako hocete da raskomadate Srbiju,iskljucivo se oslanjajte na Srbe,oni ce to najbolje uraditi!"
Petak 07.12.2012.20:36
"ВАНРЕДНА ВЕСТ СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ:ДВА САТА НАКОН ШТО СУ СЕ СРБИ ПОВУКЛИ ИЗ МЕЂУЗОНЕ, ЈАРИЊЕ, УПРАВО САДА СУ ДОШЛЕ МАШИНЕ И НАСТАВИЛЕ ДА РАДЕ НА ПРАВЉЕЊУ “ГРАНИЦЕ”, ЖАНДАРМЕРИЈА ИХ ОБЕЗБЕЂУЈУЕ, А ТВ ЕКИПА Б92 СНИМА. ПРОПАСТ… СВЕ ЈЕ ЛАЖ И ИЗДАЈА. СРБИ ДОЂИТЕ У МЕЂУЗОНУ РАДОВИ СУ НАСТАВЉЕНИ, ДАЧИЋ И ИЗДАЈНИЧКА ЕКИПА СУ ОДМАХ ПОГАЗИЛИ ДОГОВОР СА ВАМА!!!" Шта је онда ово, ђубре једно комунистичко,треба Вас све ликвидирати и ослободити Србију, живим да дочекам дан када ће се појавити нови Гаврило Принцип и набити неколико метака у ваше издајничке главе!!!
Petak 07.12.2012.21:12
ајде људи сетите се како се градио скадар на бојани ...ови из власти су заборавили...
Petak 07.12.2012.21:22
Sve si u pravu, ali treskas u prazno kad komuniste psujes. Nema komunista. Ovo su nam uzrokuje najcrnji kapitalizam koji je u fazi imperijalizma pod imenom tzv."Novi svetski poredak"! Shvati to, inace nam ostrica ode na pogresnu stranu. Zaboravite vise Staljina i ostale fosile. Nemaju oni veze sa ovim svinjarijama globalista koji su, osim sto su neofasisti, svakako i antikomunisti!
Petak 07.12.2012.21:28
Komunisti,fašisti, nacisti, kapitalisti i "demokrate" su deo,a i njihovi sledbenici tih "ideologija" Novog Svetskog Poretka koji se odvija nad Srbijom i ostatkom sveta od 1914 godine pa do danas.
Petak 07.12.2012.21:46
Moze biti, velika je to prica. Voleo bih samo da skrenem paznju na osnovni ideoloski faktor koji je stub nosac najnovijeg svetskog zla u liku viseglave globalisticke azdaje. Taj faktor je halapljivi imperijalni kapitalizam korporativnog tipa u sprezi sa finansijskim bankarstvom koje salje trupe i naoruzanje za pokoravanje. To su, i u teoriji, sve prepoznatljivi pojavni oblici FASIZMA koji je, u sustini, drustveni i istorijski ANTIPOD KOMUNIZMU. Novi fasizam je danas do te mere rasirio svoja totalitarna krila preteci da u skoroj buducnosti izazove i nuklearni rat, jer u teznji ka svevlasti ide ka obracunu sa velikim silama koje su mu suprotstavljene. To je nama obicnima vazno da prepoznamo!
Petak 07.12.2012.21:55
Velika je opasnost od olakog poistovecenja razlicitih ideologija i koncepata. Tako zamagljujemo sopstveni vidik i gubimo se u mravinjaku ovih i onih -izama, a pri tom se vecina sirotinje raje zbunjuje jer nije u stanju da razluci odakle joj tacno preti opasnost. Nije preterano reci da je ta opasnost egzistencijalne prirode. Setimo se samo globalistickih promotera intelektualaca koji govore o visku "gladnih izjelica" na planeti. Znaci, po njima, trebalo bi unistiti deo stanovnistva kako bi ostatak ziveo kao nadmocna rasa. Jedan takav kreten je izjavio da ni pravo nije za svakog, jer za divlja plemena (a tu ubraja i Srbe) medjunarodno pravo ne treba da vazi!!! Sve ovo nema veze sa komunizmom!
Petak 07.12.2012.22:05
Ako me neko pita a kako da nazovemo te pripadnike neke osione sile koja nas sve maltretira, ja bih samo ono tvoje zamenio sa: "DJUBRE GLOBALISTICKO"! Na taj nacin cemo se, ujedno, pridruziti sve vecoj kriticnoj masi osvescenog naroda i gradjana koji zive upravo u zemljama odakle ovo zlo dolazi. Svedoci smo velikih demonstracija koje pokazuju neraspolozenje prema njihovoj eliti, jer je postala bahata i arogantna, bogateci se a od radnog sveta trazi da "steze kais". E, nece moci vise! Samo jedinstveno protiv globalista, upropastise svet!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)