Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Sreda 05.12.2012.
17:54
tportal A
Neki od najvećih umova u istoriji zastupali su teoriju prema kojoj je svemir večan i u suštinski nepromenjiv. Drugi, podjednako pametni, tvrdili su da je on u jednom trenutku morao da nastane.
Sreda 05.12.2012.19:36
Na pocetku bese misao, ideja kakav svet da nastane i volja da se ostvari ta ideja. Misao, ideja i volja su neopipljive stvari, ali ipak postojane. Materijalisti ne kapiraju da postoje neopipljive stvari, iako su one sveprisutne.
Sreda 05.12.2012.20:30
PAZNJA! Kao prvo bih preporucio da pogledate na You tubu video"KO VLADA SVETOM"-Dr.Miroljub Petrovic, i drugi video"KO VLADA SRBIJOM", a posebno bih preporucio da pogledate sva predavanja Dr.Miroljuba Petrovica(covek koji je zavrsio medicinu i geologiju a doktorirao na temu "Odnos nauke i religije"-inace naucnik) na temu kako je nastala planeta i sam zivot. Biblija odnosno Mojsijevi zapisi su "POPLOCENI" naucnim dokazima.Neobavestenost i manipulacija ljudima za posledicu ima ateizam.To je CILJ
Sreda 05.12.2012.20:31
Krucijalan dokaz da je teorija stvaranja istinita lezi u nacnim dokazima o starosti planete zemlje.To je ujedno presudna razlika izmedju Pravoslavne Hriscanske vere i SVIH drugih religija.U svim drugim religijama se tvrdi da je planeta zemlja stara vise milijardi godina,sto je apsolutno netacno,a jedino u mojsijevim spisima stoji da je zemlja stara oko 4-5 hiljada god.Ako je covek ozbiljan i kriticki razmislja,onda nije tesko zakljuciti sta je istina.Ne postoje dve istine,ISTINA je jedna!!!!
Sreda 05.12.2012.20:33
.Revolucionarno otkrice i dokaz o starosti zemlje je pronasao Dr.Robert Gentry jos pre 30-tak godina.Ko je ozbiljan i zeli da sazna istinu(ne postoje dve istine)moze o ovim dokazima da vidi na predavanjima Dr.Miroljuba Petrovica(na you tube),ali i iz mnogih drugih izvora.Danasnjem izmanipulisanom coveku sa ispranim mozgom je mnogo tesko da poveruje u teoriju stvaranja,jer danasnji problem na planeti zemlje nije nista drugo osim problem MORALA! Sve je danas lakse nego biti MORALAN! A onaj ko je postavio ovaj tekst je ili izmanipulisan,ili NEMORALAN!
Sreda 05.12.2012.20:34
Upravo prihvatanje teorije evolucije nas je dovelo u ovo stanje drustva i svesti obicnog coveka.Po toj teoriji ne postoji MORALNI zakon,a kada na to dodamo takozvanu demokratiju (kao nametnuti sistem),nije cudo sto svaki drugi covek ima stav tipa"Ja radim sta ja hocu jer je to demokratski,a ti radi sta ti hoces i nemesajmo se jedan drugom". Ovo vam je klasican primer one price kada tri coveka sede u camcu na vodi i jedan pocinje da busi rupu na dnu camca.Ova dvojica ga pitaju sta to radi,a on im kaze da ga puste na miru i da gledaju svoja posla,jer kaze on:"Ja busim rupu ispod mog sedista". Nije tesko shvatiti poentu price!
Sreda 05.12.2012.20:38
..E cilj mocnika koji nam kroje kapu je upravo da svi na taj nacin razmisljamo.To je potpuno pogresno jer znajte,pogresni postupci nekog pojedinca,neminovno uticu na okolinu.Ako je u ciniji devet jabuka zrelo a jedna gnjila,nikada se nece desiti da ovih devet ozdrave tu jednu vec ce ta jedna razboleti sve ostale! Ukljucite mozak i neka nam je Bog u pomoc! Pozdrav od Roberta Gentrya za sve evolucioniste,i poruka: Ne vredjajte majmune,nisu vam oni krivi sto su vam mozgovi isprani!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)