Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Sreda 05.12.2012.
01:11 >> 10:31h
rts.rs A
U Briselu je održan treći sastanak premijera Srbije i Kosova, Ivice Dačića i Hašima Tačija uz posredovanje visoke predstavnice Evropske unije Ketrin Ešton. Glavna tema bila je sporazum o integrisanom upravljanju prelazima, čija primena treba da počne u ponedeljak, 10. decembra, javlja Radio televizija Srbije. Eštonova se najpre odvojeno sastala sa premijerima, a potom je održan trojni sastanak.
Sreda 05.12.2012.01:17
Hoce da prodaju Kosmet za Sever, nastavk Tadiceve politike.Posle ce kao ti nasa zandarmerija da udje da brani Srbe na Severu.Plan koji postoji jos od Dejtona, jos samo narod treba da ga proguta.Rupu zapad mora da zatvori pre udara na BI. Mora, inace ce da pocne da se cepa kao zenska suknja. Narod da potpise PETICIJU PUTINU, da Dacica i Nikolica pred kamerama pita za zdravlje.Toliko ce da uradi za Srbe. Da ih pita u koji ce deo kad dodje cas da udju, kolonijalisticki ili fasisticki?
Sreda 05.12.2012.01:38
debala svinjo isti si draskovic ,odakle si dacicu gde su ti koreni ,repo bez korena nistavilo od coveka
Sreda 05.12.2012.07:50
Знам да ће бити обрисан коментара али нема везе јер и нас као Народ бришу па шта је онда 2-3 обрисана ретка!Пачићу Крмачићу Велики Испрдачићу и Додворачићу који сте лицемери ти и Толмислав Гробар Стиропоко Лопатар Хикохиштић, па пре неколико дна сте славили Кумановску Битку, а сада пишате по костим изгинулих Ратника Мученика не само у том рату него у свим ратовима за слободу Срба на КосМету. Само радите оно што је ваш Друг Тита поручивао Србима на КосМету са сцвојих предратних комконференција тј. да Срби на КосМету жању туђу пшеницу на туђим њивама. Нека Господ да вама и вашим породицама за сву вечност онакав живот какав стварате нама под шиптарском окупацијом.
Sreda 05.12.2012.12:22
Sta da ti kazem imenjace? Pun si mrznje za sve. Mrzis Hrvate (Srbe katolike), mrzis muslimane (Srbe muslimane), mrzis Siptare, mrzis cak i Srbe pravoslavce koji ne misle isto kao ti. Gospod Bog kaze: "Volite bliznje svoje. Molite se za neprijatelje vase. Volite neprijatelje vase." Ides tako daleko mrzis i svestena lica iz SPC. Siris lazi o njima, posebno o Vladici Teodosiji i Arhimandritu Savi. Ako ovako nastavis, ja ti garantujem da ces goreti u paklu, vo vjek vjekov. Pokaj se, imas malo vremena. Gospod nas Isus Hristos prima pokajanje od svih nas. Promeni se, zaboravi na mrznju. U protivnom, bices predat Pobuni Zmijinoj (Satani). Malo ti je vremena ostalo. Zapamti.
Sreda 05.12.2012.13:09
Како је Плагијаторчићу, јел ти то почело дежурство да пратиш шта пише један овако грешан човек као ја? Ух, хвала ти на почасти коју ми дајеш али не фолирај се знамо се поодавно ја и твој шеф и то као љути непријатељи. Јесте да му хотел, тј. пакао рекламираш, али да имаш и власт да одређујеш дужину времена коју неко од нас још има у овом свету е то нисам знао. Не мрзим никог ко се бори за истину, али не могу да паднем и поклоним се пре оцеубицама Теодосијем и Савом код којих као и код атанасија само стомак расте и ништа друго. Свештенике не мрзим и Теодосије, Сава, Атанасије Јефтић и Амфилохије нису сво свештенство СПЦ мада би то хтели да јесу. Вас волим онолико колико и ви волите Богочовека!
Sreda 05.12.2012.13:29
Imenjace, kako smes da zoves oceubicama Vladiku Teodosiju, Atanasije i Amfilohija? Tones sve dublje i dublje. Pred Gospodom Bogom je to tezak greh. Zato je Gospod Bog stvorio pakao, tamo gore gresnici za sva vremena, vo vjek vjekov. Zato sto ti zelim dobro, ponovo ti kazem, promeni se, pokaj se, ispovedaj se. U protivnom, bices predat Pobuni Zmijinoj (Satani). Ja te ne psujem kao ti mene vec te samo upozoravam. Zivot na Zemlji je kratak. Danas jesi, sutra nisi. Jedan minut posle smrti bice prekasno za pokajanje. Dok si ziv mozes da se pokajes. Svi smo mi gresni ali treba jedan drugom da pomognemo. Svaki pravoslavac treba da upozori svog bliznjeg kada vidi da je blizu provalije.
Sreda 05.12.2012.13:46
Па ти ко нека невина Баба Роска из Беле Лађе, невин си и необавештен ко во у купусу. Па како да се назову они који су се одрекли и протерали своје духовне оце из епархија и из срца својих. Конкретно Амфилохије, Иринеј Буловић примили бискупско прстење, Атанасије фалсификује Преп.Оца Јустина ћелиског и заједно са првом двојицом се одриче Оца Јустина јер они су екуменисти али о. Јустин је био и остао антиекумениста. Теодосије и Сава су заједно са споменутом тројицом протерали Владику Артемија са КосМета, а и један и други јесу били духовна чада тог истог Владике све док им не затражи рачуне о финасијама Дечана. Ни једном те нисам опсовао, са плагијаторима служиш па плагијатор и јеси.
Sreda 05.12.2012.15:34
Pobunio si se protiv Srpske Pravoslavne Crkve. Psujes vladike SPC a branis lopova Artemija. Lopov Artemije je samog sebe isterao iz eparhije Rasko-Prizrenske zato sto je zajedno sa Vilovskom poceo da krade i laze narod na Kosovu. Njega je proterao Gospod Bog iz Eparhije Rasko-Prizrenske isto kao sto je proterao Lucifera iz Raja. I Lucifer je nekad bio stanovnik Raja (heruvim Bozji) ali sada se nalazi u dubinu pakla i tamo ce biti citavu vecnost, vo vjek vjekov. Tvoja mrznja prema bliznjima je ta koja te priblizava provaliji. Zelim ti da se vratis na pravi put. Zapamti da lopov Artemije ne priznaje SPC i Sinod SPC. Put koji je on izabrao je katastrofalan. Bio je veliki vladika, nekad.
Sreda 05.12.2012.15:52
Ух, ала си запенио Плагијаторчићу. Сипаш паролекао да те Теодосије и Сава плаћају по комаду изговорених речи, да неће парохију да ти повећају због тога? Док је био Владика Артемије на КосМету клео си се у њега и величао га али када вам је забранио да примате шиптарске паре онда сте му окренули леђа. Окити те је оцеубица Теодосије крстом на грудима и то је добро да имаш стално пред очима кога си издао. Сада се откриваш да знаш добро место где сатана станује, мора ди био тамо па ето јављаш о томе. Ајд иди мало лижи Саву и Теодосија да се смириш да не пукнеш.
Sreda 05.12.2012.16:20
Испуни па заповеди, али и смогни снаге понекад да погледаш истину у очи јер добро знаш и осећаш да ови са којима данас шиптарима служиш не чине добро пред Богом и људима, то те боли и неда ти мира. За сада ти је лакше да будеш дежурни пас чувар који ће да залаје на сваког ко се приближи његовим господарима, али ланац те "службе" те итекако стеже. Не просипај бисере из ангеологије, јер помислиће људи на основу твоје приче да је сатана савечан Господу, а сам и знаш да је ово што пишеш у стилу трла баба лан да јој прође дан. Сада када светиш водице питај твоје парохијане зашто немају радости на лицу, можда зато што немају другу кућу ван КосМета, као ти и већина свештеника на КосМету!
Sreda 05.12.2012.08:45
Bio sam na Kosovu kao milicionar u nekoliko navrata. Poslat u Sloveniju da bi izmedju njihovih milicionara i mi kao pomogli u sprecavanu otcepljenja. Niko nam nije kazao da je i sama Slovenacka milicija bila za uspostavu vlastite drzave. Kasnije Hrvatska,pa Bosna. Najjaca iskustva,koja nosim su izdaja,kukavicluk,prodaja,kriminal,zelenasenje. Danas zivim u zapadnoj Evropi i nikada,ali nikada vise ne bih isao u rat.Nikada. Svima onim koji se pozivaju na patriotizam i rodoljublje,neka procitaju "knjigu o Milutinu". Uvjek isto.Izdaja,prevara,zelenasenje.Mi Srbi imamo nesrecu da nas uvjek vode hohstapleri i banditi.Svaka cast jedino Generalu Mladicu..

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)