Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 02.12.2012.
04:44
Vestionline, dverisprske.com A
Pokret Dveri pozivа sve političke i pаtriotske orgаnizаcije, strаnke i institucije dа podrže stаv Sinodа SPC kojim je predsedniku Srbije, Vlаdi i ostаlim držаvnim institucijаmа sаopšteno dа je uspostаvljаnje grаnice između Kosovа i Metohije i ostаtkа Srbije pod mаskom "integrisаnog uprаvljаnjа аdministrаtivnim prelаzimа“ – nedopustivo!
Nedelja 02.12.2012.09:18
mi srbi iz srbije gledamo kako nam nasu dedovinu parcaju,unistavaju ,a mi cutimo. nastaje nova drzava na tlu nase srbije,niko smenjen,niko ukoren, zbog ovog zlocina reziranog u beogradu gradu titine jugoslovenske administracije i vojske . raspade se jugoslavija a titini se ne vratise svojim kucama,ostase da im srbija penzije isplacuje za sve nesrece sto su srbiji doneli. borba protiv srpskog nacionalizma i srbije jos traje,samo sto to srbi ne primecuju. samo srbi iz cele srbije mogu spreciti propadanje srbije.
Nedelja 02.12.2012.10:05
Nije lako reći al Kosovo više nije naše , ako uspemo da ga podelimo na severni i južni puna kapa .
Nedelja 02.12.2012.10:24
Просто не могу да верујем да се Синод СПЦ овако изјашњава, па зашто онда протерасте Владику Артемија, ни кривог ни дужног, који се баш борио против претварања шиптарских окупатора у државу? Поставио је тај исти Синод, под маском Сабора, Теодосија и шта би монаси, његова ударна песница из Дечана, затражише и добише шиптарске пасоше. Да ли људи који седе у Синоду мисле да је заборављено Атанасијево вритање, Амфилохијево и Савино сиктање и Теодосијево јудинско дело према Владики Артемију и Народу на КосМету? Говорили су Артемије је лопов и не сарађује са међународном заједницом на мирном решавању кризе на Косову и гле чуда не доказа се да је Артемије лопов али се показа ко је издајник!
Nedelja 02.12.2012.12:18
. . . INDIVIDUALNO POZDRAVLJAM AKCIJU DVERI, KAO ZA SAD JEDINI POKUSAJ ORGANIZOVANOG PROTIVLJENJA UCENJIVACKO-ZLOCINACKOJ NATO- I EU- BANDI, KOJA JE – SA OPROSTENJEM, DA SE OPET PONOVI : za petokolonaske ignorante i ONE KOJI SLABO PAMTE - 1999 godine kukavicko-zlocinacki NAVALILA NA MALU I PRIMARNO UGROZENU SRBIJU, NA CELU SA AMERICKIM RAZBOJNICIMA I NJIHOVIM POSLUSNIM SLUGAMA, U PRVOM REDU SA SVAPSKIM REVANSISTIMA. Ž. D a c i ć
Nedelja 02.12.2012.14:41
Dverima puna podrska i zahvalnost,ljudi se maksimalno zalazu za opstanak Srbije i Srpskog naroda,jedine prave patriote na politickoj sceni Srbije! A sto se SPCrkve tice,jako sam razocarana,od Patrijarha se vise ocekuje,zasto su otisli sa Kosova,lako je da se sad zali iz Beograda zasto nije ostao sa svestenstvom na Kosovu,zasto?Ako je Car Lazar mogao da ode i ostavi svoj zivot zasto se Srpska Pravoslavna Crkva povukla,to je sraman cin i izdaja Svete Srpske zemlje od strane svestenstva,na zalost je tako!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)