Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Petak 30.11.2012.
16:33
Beta A
Srpska napredna stranka (SNS) odbacila je optužbe Srpske radikalne stranke (SRS) za izdaju kao "bezumne i štetočinske", a nastup radikala, koji su zapalili zastave SAD, EU, NATO i Kosova, nazvala divljačkim, štetočinskim, prostačkim i primitivnim.
Petak 30.11.2012.16:38
Вучићу.... А шта мислиш, да ви мало преиспитате ставове док има времена? Рецимо по питању прелаза са КиМ? Са којим се као народ не слажемо ( самим тим, ти има да ту вољу спровдиш )... По питању ЕУ коју више нико не види не као приоритет, већ уопште као опцију? ( И то има да поштујете... ). Итд... Шта кажеш Вучићу, позиваш на јединство по ком основу ? Да јединствено пристанемо на то да признате Космет? Да јединствено одемо на стратиште историје као још једна од робовских држава у ЕУ, Немачкој, Француској и Енглеској? Вучићу, Вучићу .... прст на чело док имате времена по инерцији од избора... и док народ не буде присиљен да покаже јединство...
Petak 30.11.2012.18:34
Radikali su najveci izdajnici Srbije i najveci neprijatelji Srba jer su preterano prosti i misle DZAAAA, BUUUUU,DZAAAA TRRRRRT i ostalim prostaklukom da naprave nesto lepo od Srbije. Politika mora da se vodi mudro i proracunato. Nije dzabe Toma i SNS koja je posestrimska stranka sa Putinovom Jedinstvenom Rusijom, napravio bilo koji gest a da za to nije u dosluhu sa Putinom. Politika je kao sah, a radikali su bilmezi obicni, zbog njih bi nas NATO pretvorio u prah. Hvala Bogu pa je sve manje prostaka u Srbiji koji podrzavaju ove spodobe.
Petak 30.11.2012.19:28
да те подсетим - како су жути дошли на власт ? лепим ? не нису било је и ЂА и БУ и БИЛИ СУ СПРЕМНИ ДА ПРОЛИЈУ КРВ ЗАБЛУДЕЛИХ ГРГАЂАНА и изазову грађански рат, и немој сада ону слоба избио изборе па не да власт то нећемо никада сазнати јер прво што су запалили у скупштини , запалили су гласачке листиће,и покрали све живо! тако да основана сумња постоји да слоба није изгубио први круг. док су били у опозицији били су на нивоу у борби против доса и били толико опасни да су енглези мопали да их неутралишу!
Petak 30.11.2012.19:32
да ли знаш колико енергије треба човеку да поверује да ради у корист србије сада овог тренутка ? ако тако мислиш зашто смо онда пљували по жуте, са њиховог колосека није мрднуо? веруј у њега је му не верујем мене на изборима није преварио. знам да нада умире последња, ал немој и србија да умре са том надом заслугом грађана који су се надали до последњег момента
Petak 30.11.2012.16:46
Ови лопатари и таламбасчије Томе Стиропорка би требали да се покрију не само по ушима већ да легну под црну земљу јер од њих нема већих гњида и прелетача у Србији. Наравно овом тврдњом не поричем апсолутну недостижност Вука Драшковића у дисциплини лизања попљуваног и сл. јер ипак један је Курјак, ови су само бледе копије. СНС је само средство којим ће ЕУ и НАТО да опере руке од своје крваве творевине на КосМету, којом окупирају Србију, и ништа више! Једном речју Америчке гумице за једнократну употребу!
Petak 30.11.2012.17:08
Stranka Nacista Srbije u skracenom SNS kaze: Radikali koriste ovaj osetljiv dogadjaj i napadaju predsednika tomu za rad svojih dubokih politickih dogadjaja.Gle ironije,taj isti toma i njegov gozolizac vucic svasta su radili radi svojih dubokih politickih komleksa t,j da dodju na vlast od izdaje svoje partije strajkom kobajagi gladju i sta jos sve nisu njih dvoje radili i obecavali dok nisu dosli na vlast.Kao sto je milo izdao Momira u CG tako ste vi izdali Seselja Vojvodu,placenici americki.
Petak 30.11.2012.17:42
Како може један издајник као "неверни Тома-гробар ", да брани додтојанствено интересе Србије? По Вучићу ће да пропадну Русија, Кина, Индија и цела Африка, јер не могу да се придруже неоколонијалистичкој организацији ЕУ.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)