Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Petak 30.11.2012.
01:39
Večernje novosti A
Proslavljeni srpski reditelj Emir Kusturica u autorskom tekstu za beogradske Večernje novosti pozvao je međunarodnu zajednicu da Anti Gotovini, hrvatskom generalu koji je pre dve nedelje oslobođan u Haškom tribunalu za zločine u akciji "Oluja", dodeli Nobelovu nagradu za mir.
Četvrtak 06.12.2012.10:47
Mislim da je Kusta zaboravio jednu vaznu cinjenicu . Ni jedan Hrvat iz vremena NDH nije odgovarao za ratni zlocin, tako da je i Pavelic najveci monstrum i koljac na Balkanu svih vremena dozivio duboku starost. Moze li to neko objasniti i dovesti u vezu sa Olujom. Znaci Hrvatima i u buduce dozvoljeno ubijanje i protjerivanje.
Petak 30.11.2012.02:00
Sjajan tekst dostojan istinskog intelektualca koji ne miruje i na veliku nepravdu reaguje krecuci se suprotno razularenom establismentu! Briljantan esej o pomahnitaloj svetskoj hipokriziji! Kamo srece da ovo procitaju neki od tih "kandidata", zajedno sa svim onim intelektualnim olosem na Zapadu koji je, svojevremeno, marsirao protiv rata u Vijetnamu, a danas zauzima znacajne polozaje i podrzava belosvetski globalisticki fasizam! Bog te blagoslovio i poziveo, dragi Kusturice! I hvala ti, bar tebi!
Petak 30.11.2012.07:42
Треба почети петицију да се Готовини да нобел за мир.
Petak 30.11.2012.09:09
Sretan sam sto pripadam narodu kojem pripada i Kusturica,a jako mi je zao ljudi koji pripadaju narodu kojem pripadaju Gotovine.Sve ce ovo proci a Kusturica ce ostati kao sto je ostao i Andric i Tesla i Pupin, Milankovic,Djokovic i mnogi drugi. Zivot je lep kad nisi slep dragi moji Hrvati.
Petak 30.11.2012.10:30
Prijatelji ostavite se tih nebeskih zakona, sotone vladaju zemljom. U Hrvatskoj, Kosovu se kralo kao u Srbiji, ali su oni davali i pare za lobiranje - kako mi kažemo mito, dok su naši krali i za sebe i svoje gazde iz inostranstva. Pošto je svaka proizvodna grana uništena, taj novac za mito se dobijao pljačkom građana i još više proizvodnjom i prodajom droge. Pa zar vi mislite da senatore, šefove država, marionete ujedinjenih naroda, raznih sudova interesuje odakle novac dolazi, koji je procenat direktno iz njihovre zemlje? Znaju oni to, njih interesuje samo koliko legne na njihov tajni konto te da koliko-toliko zamažu oći javnosti nešto puste i na konto partijski ili javni, za lobiranje
Petak 30.11.2012.10:32
Prijatelji ostavite se tih nebeskih zakona, sotone vladaju zemljom. U Hrvatskoj, Kosovu se kralo kao u Srbiji, ali su oni davali i pare za lobiranje - kako mi kažemo mito, dok su naši krali i za sebe i svoje gazde iz inostranstva. Pošto je svaka proizvodna grana uništena, taj novac za mito se dobijao pljačkom građana i još više proizvodnjom i prodajom droge. Pa zar vi mislite da senatore, šefove država, marionete ujedinjenih naroda, raznih sudova interesuje odakle novac dolazi, koji je procenat direktno iz njihovre zemlje? Znaju oni to, njih interesuje samo koliko legne na njihov tajni konto te da koliko-toliko zamažu oći javnosti nešto puste i na konto partijski ili javni, za lobiranje.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)