Subota 28. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Subota 24.11.2012.
13:28 >> 13:48h
Beta A
Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislav Koštunica izjavio je da Srbiju deli "samo nekoliko dana" od uspostavljanja granice sa Kosovom.
Subota 24.11.2012.13:53
''Kostunica je naveo da prikrivaju istinu''.To je jedina moja zamerka Kostunici sto ne nece da navede imena izdajnika koji prikrivaju istinu tj.bolje receno lazu njega i narod a to su na prvom mestu:Tomislav Nikolic,Ivica Dacic i Aleksandar Vucic.Mene jedino to kopka zasto ne prozove po imenu i prezimenu ovu trojku veleizdajnika.
Subota 24.11.2012.15:45
9. Maj 2012. У данашњем интервјуу за Франкфуртер Алгемајне Цајтунг Тома Николић дословно каже овако: НИКОЛИЋ: Политика значи да у предизборној кампањи посто је ситуације у којима кажете и оно што нећете урадити. То је предизборна кампања. Можда би један од нас двојице (Тадић и ја) рекао да ћемо поделити Косово (са шиптарима), али то не смемо да кажемо у предизборној кампањи. Иначе ћемо изгубити гласове. То може да се уради касније. ФРАНКФУРТЕР АЛГЕМАЈНЕ: Да ли се заиста губе гласови ако се то каже? НИКОЛИЋ: Ако кажем да нећемо дати Косово, онда кажу да Србију хоћу да водим у рат. Ако кажем да ћемо га поделити, онда кажу да сам издајник. ФРАНКФУРТЕР АЛГЕМАЈНЕ: Али Срби су већ одавно схва
Subota 24.11.2012.15:45
тили да је Косово изгубљено. НИКОЛИЋ: То је неспорно. Али ипак неће гласати за оног ко им то каже.
Subota 24.11.2012.16:05
Ubila nas sopstvena država Marko Jakšić, poslanik Demokratske stranke Srbije sa severa Kosova, u pokretanju pilot-projekata na administrativnim prelazima ne vidi ništa dobro za Srbe. “Sopstvena država nam je zabola nož u leđa. Krenuli su da prave granicu između centralne Srbije i KiM, a da se ne bismo bunili, dogovorili su se sa Euleksom i Prištinom da je bolje da srpska Žandarmerija hapsi naše sinove, da se gnev ne bi izlivao na EU i Kfor“, kaže Jakšić za Danas, ocenjujući da nova vlast nastavlja politiku stare, da je “sve isto, samo Borisa nema“.
Subota 24.11.2012.16:05
А где је помоћ, ил суза братска? Ил "Јуриш, роде, за брата свог!"?... У вељој беди, смрти и крви Данас вас, саме, оставља Бог!... Ал опет, грешан, грешно сам пево - Рањено срце народа мог! Та Србин кипи - кипи и чека - Ал не да ђаво... ил не да Бог! Бранко Радичевић (*1824 +1853)
Subota 24.11.2012.16:08
T.Nikolic Grcima: "Čuvajte svoju zemlju i hvala vam što nas podržavate u čuvanju naše i što podržavate naš put ka Evropskoj uniji". Томислав Николић је непоправљив у својој жељи и настојању да нас Западна Европа неоколониjaлистички освоји, без пушке и уништи као шта су то урадили са Грчком, Потругалом , Шпанијом и Италијом. Овај типични поданички, вазални или маријонетски менталитет описао је Његош у свом књижевном делу "последње поведаније". Ту између осталог каже да су нам увек долазили неки господари као маин Хер или Ефендум бенум. Понашали смо се као псето пуштено са веза које кад га господар зове да би му стави синђир око врата , опет долаз иако зна шта га чека.
Subota 24.11.2012.16:08
Турци су ухватили маха на Балкану, а Тадић-и им је обечао ђамију у срцу Шумадје. Негдашње Суље се претварају у Сулемајне величанствене и многе наше жене би радо са Турчином Сулејманом завршиле у његов кревет, па чак можда и Цеца чији би се покојни муж у гробу преврнуо. Шта прича бајке овај изданјик Томица (неверни Тома) који намерава ове године, на стогодишњицу ослобађања Косова и Метохије од Турака да преда КосМет Шиптарима. Обмањује народ и удара им шокове час топле час хладне. Кад би он био прави Србин забранио би Дачићу да се рукује и преждерава са Тачијем ( за којим постоји потерница због извађених органа код убијених Срба) и не би примао наређења од бабаца , Ештонке и
Subota 24.11.2012.20:57
DSS-Srpske Dveri-Nasi-SRS -Srpski patiotski front. NE u EU! Sada je kucnuo cas! Podrzimo Gospodina Kostunicu!
Subota 24.11.2012.22:46
Dragi moj kolega. Razlikuj Klerofasizam od Patriotizma! Dana ,nazalost,u Srbiji imamo jednu bolesnu atmosferu. Ako kazes da si Srbin i da hoces da se boris za Srbiju,lepe ti se koje kakve nacionalisticke,fasisticke nalepnice.Ako plujes po Srbiji i surujes sa kojekavim stranim elementima,ti si patriota?!DSS-Srpske Dveri,Nasi su dokazane Srpske patriote.U dijaspori,kada se salje novac u Srbiju,veruje se iskljucivo Srpskim Dverima,kao dokazanim patriotima,postenim i odgovornim ljudima!Kome je u programu na PRVOM mestu porodica,vera,i koga su podrzali,najbollji Srpski akademici( Smilja Avramovic, Kosta Cavoski)nemogu se tretirati Klerofasisti,nego iskljucivo PATRIOTE!
Subota 24.11.2012.23:15
Patrioti okojima govoriš uvukli su Srbiju u ratove koje smo (svih pet) izgubili.Zbog takvih bolesnih ideologija Vi mladi u Srbiji ste bez perspektive,nemojte im verovati jer oni doneće Vam samo zla.
Subota 24.11.2012.21:38
Predsednik Koštunica ponovo nije obavešten. Prijateljima sa juga;Pre dvadeset i pet godina došliste u Vojvodinu da promenite Ustav-u čemu ste i uspeli.Sad Vas ne razumem zašto niste zadovoljni?
Subota 24.11.2012.23:28
-nastavak- Клинтонке него би се дрђао устава и закона пред којима се заклео . Власт мора да ради према Уставу Србије и да кажњава све који крше Члан 306. Кривичног законика под називом “Признавање капитулације или окупације”који недсвосмислено каже: “Грађани Србије који потпише или призна капитулацију или прихвати или призна окупацију Србије или појединалног њеног дела, казниће се затвором најмање десет година”. По овом би требало ухапсити : усташоида Тадић-ија , Борка , Дачић-ија у Томицу шољицу, четири јахаћа апокалипсе, четири велеиздајника и четири Западна подрепаша.
Subota 24.11.2012.23:46
LJUDI SHVATITE VEC JEDNOM MI SMO SVI U SRBIJI STRANACKI PODELJENI DOK JE TOGA SRBIJI SPASA NEMA MOZEMO SE PREPUCAVAT OVDE DO 3000-TE GODINE

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)