Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Sreda 21.11.2012.
14:04
Beta A
Novopazarska policija saopštila je danas da su nepoznata lica tokom noći uklonila zastavu Crvenog krsta ispred kancelarije te humanitarne organizacije i spalila zastavu Srbije.
Sreda 21.11.2012.14:15
Suljin mali nezadovoljan sto mu je tata kupio juga.Pa, da to podeli sa crvenim krstom,kako bi ukazao na njegovo pravo na mercedes i obruka baba.Izgleda da je i jugo bio crven.
Sreda 21.11.2012.14:16
nazhalost je obmana i bajka i zacharanje dobro kod pojedinih zhitelja tog centralno srbskog podruchja upalila, non stop se propagira terorizam i mrzhnja u njihovim mestima u suprutnosti funkcija zbog kojeg su donili gradzhevinske dozvole, razmatra se u zakonodavnim krugovima zapadnih zemalja da se objekti koji se zloupotrbljavaju zatvaraju, zeljs srbija ima ta ista prava da kroz dokaze ponishtava njihovo postojanje i to na lak nachin, policija mora da urgira i sprovodi zakon, dupli arshini zemalja poput nemacke i francuske otezhava nashe odluke koje potichu iz njihovih veza sa ss handzar i romantike prema njima, a suprutnosti kopaju sopstveni grob njinoj buduchoj generaciji bezkulturnih
Sreda 21.11.2012.15:19
Kad si njini preci primili uvoznu filozofiju koja do tada nikada nije postojala i to matematichki dokazano, odluchili su da se odrichu prava pripadnosti i mochi vladajucheg naroda na ovim prostorima, jednostavno od kako vishe nisu oni koji su bili trebali su otich sa tom mjeshavinom azijskog porijekla i vjechno zhivjet u harmoniji i slozi jer ih nishta ne razdvaja sem shto su mozhda malo kazhimo bjelshi, pozivam sve ljude koji se osevhaju loshe u svojoj kozhi zbog konfuzije pripadnosti da se pogledaju duboku u ogledalu ako vide neshto plavkasto da sija izmedju tamno smedje boje ochi onda znate da pravite greshku zato vrachaj te se vashoj izvornoj rasi i ispravite kobne odluke vashih predaka
Sreda 21.11.2012.14:28
Tabla onom ratnom zlocincu jos uvek nije uklonjena a sad evo i nove provokacije . Dacic se pravi da nezna .
Sreda 21.11.2012.14:34
Opasne su to igre. Onaj ko je spalio zastavu treba da zna da je u srcu Srbije i da vas tamo nema 2 miliona, kao šiptara na Kosovu, Smatram da bi država Srbija trebala oštro da reaguje i na počinioce i one koji svojim neprekidnim izjavama protiv Srbije huškaju bezumnike na ova nedela. Ljuti smo, veoma smo ljuti, zbog svega šta nam se događa. Ako posle svega moramo da nestanemo kao narod, neće ni drugi ostati da se naslađuju.
Sreda 21.11.2012.14:41
Od kako je Haški sud odlučio da ne postoji zločin za progon 250 hiljada Srba, ubijanje, rušenje i spaljivanje 15 hiljada kuća, nije dobro izazivati sudbinu.
Sreda 21.11.2012.17:31
Naravno da su opasen. U nekim drzavama SAD-a covek moze da zaglavi i do 25 godina robije za spaljivanje zastave SAD-a. A kod nas ako ih i uhvate, sto cisto sumnjam, dobit ce novcanu kaznu, morati da plate novu zastavu i ako bas budu strogi dobit ce "jaku" opomenu! Smesta to hapsiti. Prvog kojeg ste stigne pa ce ovaj da izda pravog i onda u gulag sa njim gde leze najbrutalniji zlocinci. Oni ce da ga nauce da ljubi zemlju kojom hoda a ne samo da postuje zastavu pod kojom podize decu i jede hleb!
Sreda 21.11.2012.15:10
verovatno su videli nase radikale neki dan kad su palili hrvatsku zastavu i prosli bez sankcionisanja pa i ovi krenuli da pale našu srpsku zastavu jer su vidjeli da je to dozvoljeno u Srbiji

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)