Nedelja 2. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Nedelja 18.11.2012.
20:24
Beta A
Apsolutna većina Britanaca, 56 odsto, se izjasnilo za izlazak Britanije iz Evropske unije (EU), rezultati su ankete objavljene u britanskom listu "Observer".
Nedelja 18.11.2012.21:00
Soft power vise nema efekta, CEO SVET IH PROVALIO.BRIK je avangarda slobode kojoj ce da pristupe sve zemlje nesvrstanih.Zapd ima samo jos jednu sansu, poékoriti BI i kroz par godina okrenuti medijima muslimane prema Rusiji.TO JE SVE.Kina je saveznik i tu su ispu...ili. Srbija mora ka BRIKS-u ili smo gotovi posto ce ovde Turke ponovo da puste.
Nedelja 18.11.2012.21:17
NIJE TI ENGLESKA SRBIJA PA DA IH NIKO NISTA NE PITA. BICE RASPISAN REFERENDUM I ODLUCICE eNGLEZI O SVOJOJ SUDBINI. SRBI NE ODLUCUJU O SVOJOJ SUDBINI, KO GOD DA POBEDI PRETVARA SE U ONO NA STA SMO VEC NAVIKLI: G17,ZUTI,BOTA, NIKOLIC,CEDA...Gazda je uvek preko bare. Englezi su sami svoj gazda.
Nedelja 18.11.2012.20:35
Sheila Bair i Stephen Roach u petak na nacionalnoj konferenciji ekonomista u Santa Monici-tvrde-FED kupuje drzavne obaveznice a drzi kamatne stope niske, pumpujuci novac bez pokrica u ekonomiku To dovodi do najveceg balona svih vremena. Mahdi Darius Nazemroajas je još 2011. u italijanskom listu Eurasia objavio članak o neokolonijalizmu koji Zapad sprovodi finansijskim ucenama. EU projekt je ekonmska eksploatacija siromašnih zemalja od strane bogatih kolonizatora. Cilj uvođenja Evra je bilo rušenje vrednosti nacionalnih valuta i rušenje cijene nekretnina u novim članicama. Ukidanje carina i slobodna trgovina su uništili lokalnu industriju i omogućili monopol velikih kompanija.
Nedelja 18.11.2012.20:38
Gerhard Schroder r je rekao: 1.Evropka komisija se mora unaprediti da bude evropska v lada, koja se bira od strane Evropskog Parlamenta. 2. Savet Evrope treba da se transformise u Gornji dom parlamenta, slicno kao Bundesrat u Nemackoj. 3. Evropski parlament mora dobiti dodatna ovlascenja i mora se u buducnosti birati preko lista proevropskih partija sa kandidatima za izbor predsednika evropske komisije Istovremeno se mora promeniti i dopuniti evropska konstitucija iz Lisabona (protiv koje su glasaci na referndumu u Frncuskoj glasali protiv sa 56 %,a u Holandiji sa 65 %).Schröder pise da se mora stvoriti politicka unija, tj. "Sjedinjene drzave Evrope" i to kao jedna federalna drzava
Nedelja 18.11.2012.20:43
Američke finansijske institucije namerno smanjuju rejting zemalja Starog sveta, kako bi izazvale paniku u evrozoni i naterale kapital da beži preko okeana, gde je hitno potrebno da se zapuše rupe. Sada je zadatak Sjedinjenih Država da nateraju Evropljane da objedine dugovanja i uvedu evroobveznice, kako bi relativno dobrostojeća Nemačka izdvojila novac od vlastitih građana i platila zajednički evropski banket na palubi tonućeg ,,Titanika“. Dotle Merkel menja stav– uoči vrlo važnog samita EU Angela Merkel je izjavila sa njoj nesvojstvenom emocionalnošću: ,,dok sam ja živa, evroobveznica neće biti!“.Hoce li ....
Nedelja 18.11.2012.20:48
Kako bi odgodile krah i pobedile u novom hladnom ratu, zapadne elite su pribegle oružju masovnog ekonomskog uništenja – finansijskom kapitalizmu (neoliberalizmu). Masovna potražnja veštački se naduvavala pomoću štamparske mašine i kredita. Kao rezultat, finansijski sektor se odvojio od realne ekonomije.Da li je to ta BEZALTERNATIVA. Rubini rece koji je predvideo prvi balon jos 2003 da Evro nestaje kao valuta za sest meseci, Celente rece sa velikim ratom kojim misle da ce ponovo da se oslobode okova DUGA. Zasto rade presedane AKO NE ZURE STRASNO da sta pre zatvore rupu zvanu Balkan. Zasto naoruzavaju fundamentalsite , koji mogu da se okrenu protiv, UKOLIKO NIJE VODA DO GUSE STIGLA.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)