Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
19
Nedelja 18.11.2012.
09:23
Telegraf A
Jedina osoba u Srbiji koja je za sada pozdravila oslobađanje hrvatskih generala Ante Gotovine i Mladena Markača je, sasvim neočekivano, pukovnik Veselin Šljivančanin.
Nedelja 18.11.2012.09:49
sljivancanin je dobro reko mozda naucimo i mi nesto. hrvati svoe oslobodise sa glavom a mi ocemo sa jezikom,uvredama,paljenje zastave stvaranje mrznje kao da nam svima nije dosta bilo itd. sto nicemu ne vodi.
Nedelja 18.11.2012.09:53
Ovaj covek govori istinu u jednoj stvrai , ATO JE DA SU HRVATI POMOGLI VSOJE.Zasto-zato sta im je bitku vodio zapad protiv nas.Nikad oni nebi bili jedinstveniji od Srba da nisu imali mentore koje su slusali.Oslobadjajuca presuda generalima nije mesto da se pokazuje razocaranost srbskom politickom elitom, JER Sljivancanin treba da zna da narod tako ne misli.Sta narod misli uskoro ce ulice da pokazu.Vikiliks rece da ce revolucija na Balkanu da pocne u Srbiji. Cinom oslobadjanja generala ja se licno izvinjavam svima koji su citali moje komentare i verovali da nakon prvostupanjske presude jedino mogu da im se smanje kazne.
Nedelja 18.11.2012.09:58
Tim cinom zapad pokazuje svoj OCAJ, kad snaga ragumenata zamenjuje silu.Identicno ide i u presudi Oricu i sigurno ce u presudi Haradinaju.Ovim cinom pokazuju da se pravda interpretira ne univerzalno, vec kako odgovara njihovim interesima.Stvarno pomirenje njima nije u interesu, nego nekakva labava veza koju opet mogu da naruse kad god to budu hteli.To su ANGLOSAKSONSKA posla i njihov interes u provodjenju cevi sa BI kako bi oni vladali odlukama Evrope, a ne Rusi. Slicnih odluka oni se ne srame vise niti u Siriji, niti u Libiji, otvoreno zagovaraju dvostruka pravila.Sa ekonomskom krizom OVO JE CISTI POKAZATELJ DA SOFT POWER VISE NEMAJU I DA SAD IDU do kraja, jer ili ce da izgube i da svet bu
Nedelja 18.11.2012.10:03
de multipolaran ili ce da budemo robovi njihove imperije.Oni koji misle da ce da zive bolje ako budu uz gazdine noge, grdno se varaju, jer su uvek imperije padale, a to ne na lep nacin. Jedini nacin je da se ISKORISTI OVA PORUKA OD MSP i pozove Rusija i Kina kao i ostale zemlje da opozovu svoje suce iz takvog suda, koji sluzi njihovim interesima. Ovo sta se dogadja danas nama , to ce se dogadjati uskoro njima. Isti taj sud je presudio u korist genocida u Srebrenici, u korist nezavisnosti Kosm eta, u korist odbacivanja tuzbe protiv NATO-a. Jeremicevu poziciju treba da iskoristimo, KAO I OVO DA SE ODBACE vse presude do sada donesene i trazi revizija NEZAVISNOG TELA.Kad ce to da bude?
Nedelja 18.11.2012.10:08
Nakon BI rata.Ukoliko ih Rusija ne udrzi daleko od svojih granica, za dvadeset godina ce ovo njima da rade, i verujem da nece da pobiju samo milonce , vec mnogo vise kako Rusi nikad ne bi mogli da se vrate na noge.Za takvo sta sad ce da guraju muslimane, posto taktika Bzezinjskog o sukobljavanju sa Kinom nije dala rezultate.Rusija je vratila narandzaste revolucije na mesto, sad je vreme da iskoristi rat protiv Sirije i Izraela, kako BI UVUKLA EU I US u rat s muslimanima koji oni spremaju njoj. Srbija moze da se vrati medjun zive jedino novim ratom, ALI NE SAMA JER SMO OKRUZENI NATO-m, vec samo uz POMOC RUSIJE I silovitog udara. Nista vise nece da pomogne Srbima, nikakva ulizavanja.
Nedelja 18.11.2012.13:41
E "zeljo", ne lupaj bre toliko. Ti si jos u klupi gde se uci ideologija druga Tita. Zaboravi to i udji u XXI vek gde se misli glavom a ne dupetom.
Nedelja 18.11.2012.09:59
Zašto? Možda su ti "generali" bili korektni sa njim, u zatvoru, ali nije dokazano i da jesu u ratu, sa narodom.
Nedelja 18.11.2012.17:49
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/14404_464450526940922_1479231954_n.jpg
Nedelja 18.11.2012.18:55
Jedno pitanje administratoru,dali je slucajno ili namerno pustate komentare ustasa tipa@nevjerojatno!Mislim ipak da to ne radite slucajno posto vidim da ste moje komentare obrisali!
Nedelja 18.11.2012.19:39
stara komunjara,zbog takvih smo im i dali drzavu na tacni. mada je u pravu sto se tice odnosa drzavnika hrvatske i injihovih generala i uopste naroda hrvatskog koji ustaskim generalima klicu i docekuju kao heroje, za razliku od nas koji se stidimo sami sebe i nismo u stanju da se dignemo i objedinimo u protestu protiv odluke da se oslobode ove ustase. mene jedino tjesi sto ovi hrvati haluciniraju i sto nisu ni svjesni da ce im ovo slavlje izaci na nos.
Nedelja 18.11.2012.19:53
@dan giljen ovaj lik je tipican crnogorski folirant bez imalo stida i srama.Proveo sam tri meseca na Vukovarskom ratistu i ove redovne oficirske smradove sam video samo na televiziji kad sam se vratio.U rovovima su bili rezervni oficiri i vojska a ovaj smrad se samo slikao za Sloboviziju.Mislim da je trebao dobiti 20 godina zbog kukavicluka jer se smrad slikao na tv u minobacackoj bateriji kako on kao major izigrava posluzioca minobacaca i stavlja minu u isti.Svi koji su i malo omirisali front znaju gde su minobacaci za vreme dejstava i da je to sto je taj smrad radio pred TV kamerama samoreklamerstvo za budale.Da je imao imalo hrabrosti sisao bi u prve redove na Mitnici Rez..porucnik.
Nedelja 18.11.2012.23:53
Хтео бих да се вратим, ако хоћете вратимо, на почетну тему. Официр професионалац је разумео официре професионалце...Они су, знате оно у Америчким филмовима, посебна каста...бла ...бла... Нема међу њима мржње, они су само радили шта су им наређивали политичари...опет бла..бла..бла... Верујете ли ви у ово? Овај,нећу да кажем наш, јер ми се гади, је изнад нације изнад народа свог !! Он је официр ! Професионалац !"Црвени барон"! Они, знате и кад пуцају једни на друге одају почаст противнику! Земљо отвори се ! "Колубара" свечано се заклињем да ти више никада нећу противречити! Овако го...може бити само.... ти заш ко и одакле!
Ponedeljak 19.11.2012.12:18
svaka cast na komentaru sljivancanina! govori istinu!!! on njima cestita, ali pre svemu cestita svim hrvatima zato sto su stojali uza svoje generale... mi srbi prvo treba da postujemo jedno drugog pre nego sto mozemo ista drugo da zahtevamo... istina boli, ali mi smo oni koji smo izdali svoje - samo i to je sljivancanin porucio ovom izjavom - jel smo mi birali politiku u srbiji i niko drugi... niti hrvat, niti nemac, niti amerikanac...
Ponedeljak 19.11.2012.13:39
@Dan Gilijen Postovani moj jmbg je 0901953800044 moram vam ipak reci da je taj vas zemljak koji je bio borac samo na TV obican Crnogorski folirant.. Kao prvo nisam mogao citati novine toga doba jer sam od 3.09.91- 23.11.91 bio sa svojim vodom tamo gde se pucalo i glava dobro zavlacila u blato kao rezervni oficir koji je sam za to vreme morao da uci kako se komanduje,krije i napada jer ovih aktivnih smradova je bilo samo u pozadini u komandi.A sto se tice herojstva Crnogoraca tada, uzmite malo odziv za Vukovar iz Vrbasa,Lovcenca i Kule.Nije za pohvalu.Iz mog srednjoskolskog razreda iz Vrbasa pozvan sam samo ja,kilavi Lala i Crnogorac sin ibeovca.u Razredu od 28 momaka bilo 80%crnogoraca
Ponedeljak 19.11.2012.13:49
@danGilijan Inace moja deca su 50% crnogorci ,maceha mi je crnogorka pa i snaja ali kada pratite medije tada objasnite zasto se major bezbednosti ,kao TV zvezda, slika kako stavlja minobacacku minu kao obican posluzilac glumeci nesto za TV.Bio bih spreman da svedocim da je ta mina bas pogodila Vukovarsku bolnicu samo da pokazem koliko se gadim takozvanog herojstva tog Crnogorskog smrada. Sto nije dolazio u rovove,bio je samo na TV,pa moja vojska je pocela da gundja da takve nase treba sami da upucamo. A ja sam kao kilavi rezervni oficir unapredjivan i 91 i 99 verovatno nezasluzeno jer kao ovo je heroj ,major gadja iz minobacaca one koji ne mogu da uzvrate.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)