Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Petak 16.11.2012.
20:34
RTS A
Član Apelacionog veća i predsednik Haškog tribunala Fausto Pokar izjavio u završnoj reči da je oslobađajuća presuda za Gotovinu i Markača u suprotnosti sa načelom pravde.
Petak 16.11.2012.23:14
Cudno...da li je to bilo "izdvojeno misljenje" predsjednika suda? Ako je ucestvovao direktno u procesu morao je reagovati ranije ukoliko je primjetio nezakonitosti. Zasto Italijan ne obrazlozi svoje misljenje konkretnim cinjenicama i u javnost iznese stvarne razloge, koje zasiguno zna, ovog odvranog cirkusa. Ovako se samo malo pojavio u novinama i kako rece Ljoticevac ,"oprao ruke". Postoje li Srbi novinari koji bi sada posli u potragu za njim i izvukli iz njega vise, eksponirali skandal , diskreditovali sud ... a ne samo da se prepisuju sturi agencijski clanci??!!
Subota 17.11.2012.00:40
LA STAMPA :La sentenza è stata presa a maggioranza: favorevoli il presidente della Corte, l’americano di origine polacca Theodor Meron (che su Wikipedia è già diventato “croatian hero”), il giamaicano Patrick Robinson ed il turco Mehmet Guney, contrari l’italiano Fausto Pocar ed il maltese Carmel Agius. la Stampa :odluka je donesena preglasavanjem, od strane predsjednika Suda , amerikanca poljskog porjekla THEODORa MERONa (koji u Wikipediji vec postaje "hrvatski heroj"), zatim jamajkanca PATRIKa ROBINSONa i turcina MEHMETa GUNEYa , protiv italijana FAUSTO POCAR i maltezanke CARMEL AGIUS.
Subota 17.11.2012.07:29
Dzabe tebi burazeru diploma pravnog fakulteta! Vidis kako pravda postoji i bez skole. Predlazem da se pozatvaraju svi Pravni fakulteti u Svetu jer je to samo lazna nada nasoj deci da PRAVDA postoji a i trosak za roditelje. Mi se ovamo Bog zna kako izvinjavamo za Srebrenicu, suprostenjem jedemo govna, a druga etnicka ciscenja se ne vaze. Ono kao puji piki ne vazi se! Stvarno ste ispali GOVNA!
Subota 17.11.2012.09:01
Судити им поново у Србији, али по кратком поступку. Кад могу јевреји можемо и ми.
Subota 17.11.2012.09:29
Ma i ti si stari pederu isti smrad ko i ostali! Sve ste se dogovorili, kao nije jednoglasno i šta sad? To bi trebalo možda da nam bude utjeha?
Subota 17.11.2012.19:13
Previse sam juce bio uzbudjen da bih ovde komentarisao. Ako iko veruje, nisam drugacije ni ocekivao, a opet, potajno u sebi zeleo da nisam u pravu. Isto ce biti sa Haradinajem, isto ce biti sa tuzbom Srbije protiv Hrvatske za genocid. A NECE isto biti sa tuzbom Hrvatske protiv Srbije za isto...Jednostavno, oni koji su orgaizovali, izazvali, logisticki podrzali (zna se koga i protiv koga) zele sada da zavrse posao preko SVOG suda. Zasto u tom sudu nema Rusa ili bilo koga ko nije ucestvovao u NATO agresiji na Srbiju? To nije NATO sud, vec sud (nelegalno) formiran od strane UN. I sa jedinim ciljem: SUDITI SRBIMA! Pravda je umrla...a vi koji citate necete doziveti pravdu! Ni ja!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)